تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 295 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام. یک محصول خانگی معمولی میخواستم که فرمت های روز رو پشتیبانی بکنه. یعنی دیویدی و avi/mp3/jpeg و اگر زیرنویس srt رو هم نشون بده که چه بهتر. بودجه 70 تا 80 هزار تومان هست. فقط میخوام لنزش قوی باشه و حداقل 5 سالی کار کنه. خلاصه دردسر نداشته باشه. من البته میدونم که دستگاه های مختلفی هم هستند که Mkv پخش میکنن و زیرنویس فارسی رو نشون میدن و حتی خودشون ----- دیجیتال هم هستند و 15 کانال استانی رو هم میگیرن و تازه برنامه ها رو ضبط هم میکنن ولی به نظرم اکثرا مارک های متفرقه هستند؟ یعنی من ترجیح میدم که همون دیویدی و ام پی 3 و avi و عکس که دستگاه های 8 سال پیش هم نشون میدادن رو فقط نشون بده ولی دستگاه کارا باشه و خراب نشه. حالا اگر مدل معتبری باشه که اون 4 کار اضافه رو هم بکنه که خب چه بهتر. اما اینکه فیلیپس تقلبی یا مارک هایی مثل مارشال و اینا بخوام بگیرم برای اونها حقیقتش اولویت نداره برام. با تشکر از شما.

داره خودمونی میشه sangol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من همون دی وی دی c550 samsung رو گرفتم 70 تومن از بانه ازشم خیلی راضیم اکثر فرمت ها رو پخش میکنه و خیلیم شیکه
    لمسیه وبا ریموت تلوزیونمم سازگار قابلیت ضبط فیلم از روی سی دی رو روی فلشم داره فقط میخوام بدونم چطور میشه از روی تلوزیونم که 6960سامیه میشه فیلمهای شبکه های خودمون رو روی فلش ریخت
    حالا به وسیله دستگاه دی وی دی یا اصلا خود تلوزیونم که گیرنده سر خوده اصلا میشه همچسن کاری کرد
    کسی چیزی میدونه جواب بده
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من همون دی وی دی c550 samsung رو گرفتم 70 تومن از بانه ازشم خیلی راضیم اکثر فرمت ها رو پخش میکنه و خیلیم شیکه
    لمسیه وبا ریموت تلوزیونمم سازگار قابلیت ضبط فیلم از روی سی دی رو روی فلشم داره فقط میخوام بدونم چطور میشه از روی تلوزیونم که 6960سامیه میشه فیلمهای شبکه های خودمون رو روی فلش ریخت
    حالا به وسیله دستگاه دی وی دی یا اصلا خود تلوزیونم که گیرنده سر خوده اصلا میشه همچسن کاری کرد
    کسی چیزی میدونه جواب بده
    ممنون
    مبارک باشه... منظورت از اینکه قابلیت ضبط فیلم از روی سی دی روی فلش داره... چیه؟؟؟ یعنی فیلمو کپی می کنه از سی دی روی فلش؟

اما در مورد سوال شما باید بگم که بعید می دونم همچین چیزی با دستگاه شما ممکن باشه... البته بعضی از تی وی ها هستند که خودشون قابلیت رکورد کردن روی فلش رو دارند که اخیرا دارن رایج می شن... قبل از تی وی ها هم دستگاه های گیرنده دیجیتال بود که می تونست برنامه های تی وی رو رکورد کنه اما اینکه تی وی خروجی تصویر بده به دی وی دی پلیر و اونم تصویر رو روی فلش رکورد کنه بعید به نظر می رسه (البته اگه منظورت رو درست فهمیده باشم)

در کل برای این کار باید یا دستگاه گیرنده دیجیتال با قابلیت Record کردن داشته باشی یا اینکه خود تی وی این قابلیت رو داشته باشه...هر راه حل دیگه به شدت مشکل خواهد بود!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام. یک محصول خانگی معمولی میخواستم که فرمت های روز رو پشتیبانی بکنه. یعنی دیویدی و avi/mp3/jpeg و اگر زیرنویس srt رو هم نشون بده که چه بهتر. بودجه 70 تا 80 هزار تومان هست. فقط میخوام لنزش قوی باشه و حداقل 5 سالی کار کنه. خلاصه دردسر نداشته باشه. من البته میدونم که دستگاه های مختلفی هم هستند که Mkv پخش میکنن و زیرنویس فارسی رو نشون میدن و حتی خودشون ----- دیجیتال هم هستند و 15 کانال استانی رو هم میگیرن و تازه برنامه ها رو ضبط هم میکنن ولی به نظرم اکثرا مارک های متفرقه هستند؟ یعنی من ترجیح میدم که همون دیویدی و ام پی 3 و avi و عکس که دستگاه های 8 سال پیش هم نشون میدادن رو فقط نشون بده ولی دستگاه کارا باشه و خراب نشه. حالا اگر مدل معتبری باشه که اون 4 کار اضافه رو هم بکنه که خب چه بهتر. اما اینکه فیلیپس تقلبی یا مارک هایی مثل مارشال و اینا بخوام بگیرم برای اونها حقیقتش اولویت نداره برام. با تشکر از شما.
    کسی راهنمایی نمیکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز من 6600 دارم فکر کنم همان 6960 شما باشه
    فلش خود را داخل یکی از ورودی های تلوزیون قرار دهید
    دکمه smart را بر روی کنترول بزنید بر روی ظبط تلوزیون بروید
    مراحلی دارد همانند راهنما دنبال کنید فکر کنم تا اینجا ی کار اماده سازی فلش شما برا ضبظ کردن بود
    اگر مراحل را با موفقیت پشت سر گذاشتید میتوانید بر روی کانالهای داخلی بروید ضبظ کنید البته فکر کنم این فایل را نتوان در دستگاهی بجز tv تماشا کرد
    Last edited by saeed1351; 25-08-2011 at 07:31.

داره خودمونی میشه aliartshow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی می دونه دی وی دی پلیر فیلیپس 3588 رو تو اصفهان از کجا میشه تهیه کرد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام sound.vision جان
    بین Philips DVP3580 و DVP3588K/98 به نظر شما کدومو بگیرم؟
    dts , DVP3580 نداره و wmv پخش نمیکنه درسته ؟ فرق دیگه ای هم هست؟
    خیلی ممنون

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

13 LG 9750 رو با این اشکالات راهنمایی کنید ( راه حل )

دوستان سلام
    ما تقریبا بیش از یکساله که ال جی 9750 گرفتیم ( خرداد 89 )
    اونموقع میشه گفت جزو گرونهای دی وی دی پلیر معمولی بود 110 گرفتیم

mkv پخش نمیکنه
    فایلها و فولدرهای روی دی وی دی که با پارسی نوشته شده باشه نشون نمیده و ضربدر نمایش میده
    در ظاهر فول اچ دی هستش یعنی اما باور نمیکنید من یه فایل تصویری رو اچ دی کردم و ریختم رو دی وی دی ( فرمت AVI ) که نشون نداد و پیغام نشون ندادن فایل اچ دی رو داد حالا چجوری فول اچ دیه نمیدونم !!!!( ال سی دیمونم فول اچ دی هستش)

دوستان خواهشا اگه راه حلی دارند بگن
    منظورم اینه که اگه فایل آپدیت جدیدی واسش هست که این اشکالات رو رفع بکنه لینکشو با دستورالعملش بهم بگین

ممنون

9. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام sound.vision جان
    بین Philips DVP3580 و DVP3588K/98 به نظر شما کدومو بگیرم؟
    dts , DVP3580 نداره و wmv پخش نمیکنه درسته ؟ فرق دیگه ای هم هست؟
    خیلی ممنون
    سلام عزیز....

والا اگه من باشم فکر کنم برم سراغ 3588 چون علاوه بر اینکه یه کابل HDMI به همراه دستگاه می دن... فرمت های بیشتری رو هم پخش میکنه (البته خیلی با 3580 فرقی نداره) ولی در مقابل 3580 کمی در بحث صدا...اونطور که روی کاغذ در مورد مشخصات این دستگاه ها نوشته شده...کیفیت صدای بهتری داره... ولی در کل هر دوی این دستگاه هایی که شما انتخاب کردی... انتخاب های معقولی هستند.

---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------

کسی می دونه دی وی دی پلیر فیلیپس 3588 رو تو اصفهان از کجا میشه تهیه کرد؟
    قبلا تو سایت چاره داشت ولی الان زده که موجود نیست...بازم چک کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان سلام

در ظاهر فول اچ دی هستش یعنی اما باور نمیکنید من یه فایل تصویری رو اچ دی کردم و ریختم رو دی وی دی ( فرمت AVI ) که نشون نداد و پیغام نشون ندادن فایل اچ دی رو داد حالا چجوری فول اچ دیه نمیدونم !!!!( ال سی دیمونم فول اچ دی هستش)

دوستان خواهشا اگه راه حلی دارند بگن
    منظورم اینه که اگه فایل آپدیت جدیدی واسش هست که این اشکالات رو رفع بکنه لینکشو با دستورالعملش بهم بگین

ممنون
    دوست عزیز هیچ دستگاه دی وی دی پلیری قادر به پخش فایل های Full HD نیست. دستگاه شما هم ایرادی نداره...اگه می بینی قبلا گفتن که پخش می کنه فقط دروغ تبلیغاتی بوده.

11. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان تورو خدا یه دستگاه دی وی دی پلیر یا بلوریپلیر که mkv رو بخونه حتما و زیرنویس فارسی srt رو ساپورت کنه به من معرفی کنید ؟فوری لطفا دوستان خواهش میکنم

13. این کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •