مثل اینکه محدودیت ها حذف شد ... سیامک جان منتظر جوابت هستم ... من غلط کنم از شاتل بد بگم ... من خودم کارت های دایل آپ شاتل رو می فروشم ... ولی محدودیت حجمی بده دیگه ..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مثل اینکه محدودیت ها حذف شد ... سیامک جان منتظر جوابت هستم ... من غلط کنم از شاتل بد بگم ... من خودم کارت های دایل آپ شاتل رو می فروشم ... ولی محدودیت حجمی بده دیگه ..
ببخشید دوستان دو تا سوال داشتم
1- art بهتره یا eco ؟
2- هزینه اشتراک سه ماه art1 چقدر میشه؟
1. اگه وضع مالیت خوبه مسلمه که سرویسهای آرت بهترن
2. قیمتش همونه 29000*3 که البته 2 درصد هم تخفیف بهش میخوره خودت حساب کن ببین چقدرم یشه؟
128 واقعي هم بيشتره! سرعت دانلود من 21.7 ثابت هست!!! اگر بخواين فيلمش هم ميذارم!![]()
بالاخره ما هم آدم حساب شدیم ... دوستان اینجا همه پست هاشون قبل از قرار گرفتن تو تاپیک باید تایید بشه ؟؟
یعنی واقعاً هیچ کدوم از شما از هر دو پورت مودم همزمان استفاده نمی کنید ؟؟؟
قبل از اینکه کسی به سوال شما جواب بده من یه سوال دارم خدمتتون
چرا اینقدر اصرار دارین با فونت درشت بنیوسین؟؟
به خداوندی خدا قسم اگه با فونت معمولی هم بنویسی میتونیم بخونیمش...
----
در ضمن پستای کاربران جدید الورود هست که نیاز به تایی داره... ماها که قدیمی هستیم دیگه تایید نمیخواد...شما هم یه 30-40 روزی صبر کنید محدودیتها براتون برداشته میشه
---------
در مورد سوالتون هم خیر من فقط از lan استفاده میکنم(ینی اصلا وایرلس نیست مودمم)
خوب گفتی من که حوصله نگاه کردن به این پست هایی که با فونت درشت و رنگی مینوسن را ندارم و بیخیالش میشم![]()
جالبه ... تو فروم های دیگه اتفاقاً بر عکسه ... اوکی دیگه بزرگ و رنگی نمی نویسم ... ببخشید ...
نه دیگه گویا منم دیگه محدودیت ندارم ... خلاصه هر کس جواب سوال مارو بلد بود خدا خیرش بده به ما بگه ... مرسی ...
آقایون راسته که شاتل یوتیوب رو باز کرده ؟ برای من که الان دو روز هست امتحان میکنم ارور can not displayed میده و بازش نمیکنه!
ببخشید سرعت دانلود مودم های بی سیم از با سیم ها بیشتره؟
هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)