آموزش بازی هست یا کد تقلب ؟.Revive your buddies a total of 25 times
Kill one of each enemy type with a melee attack
Kill 5 Helghast in 15 seconds whilst on foot and maintaining at least 85% health
Manually reloaded your weapon 150 times
Shoot off 100 Helghast helmets during battle
Kill 25 Helghast using melee attacks
Kill 2 Helghast at once using the surrounding environment
Get 3 headshots in a row using the M4 Revolver
Kill 5 Helghast at once using a single frag grenade
Kill 3 Helghast at once using a single frag grenade
Get 15 headshots using the PR-6 sniper rifle
Killed 10 Helghast using the knife
Kill 3 Helghast using an M82 or StA52 assault rifle without releasing the trigger
Kill 30 Helghast using either the StA3 or M10 Twin fixed gun emplacement
Achieve weekly online honor rank #2
اولیش که گفته بیست و پنج بار خودت رو در مجموع زنده کن
-با یک حمله ستیزه جویانه یک دونه از هر نوع دشمن رو بکش
-پنج تا جهنمی رو بکش در پانزده ثانیه درحالی که رو پات هستی و حداقل خونت بالای 85 درصد هست
-به صورت دستی صدو پنجاه بار اسلحه ات را خشاب گذاری کن
-در طول نبرد به کلاه خود صد جهنمی شلیک کن
-بیست و پنج جهنمی رو با یک حمله ستیزه جویانه بکش
-با محاصره محیط اطراف دو جهنمی رو به یک باره و همزمان بکش
-تو یک دور باید با تفنگ M4 سه تا هد شات (تیز زدن به سر) کنی
-به یک باره و همزمان پنج جهنمی رو با نارنجک بکش
-به یک باره و همزمان پنج جهنمی رو با نارنجک بکش
-با تفنگ دوربین دار PR-6 پانزده بار هد شات باید بکنی
-ده تا جهنمی رو با چاقو بکش
-سه تا جهنمی رو با MB2 یا StAS2 بدون رها کردن ماشه بکش (یک سره باید تیر بزنی)
-سی تا جهنمی رو با StA3 یا M10 بکش
بدست آوردن افتخار آنلاین هفتگی #2
------
بگذریم یکی هم به داد ما برسه
آقا غلط های اینو بگیرید و متن درست روبهم بدین خیلی ضروری هست. ممنون میشم
متن اصلی :
ترجمه نه چندان خوب من :چرا شما فکر میکنید که شخص ثالثی برای من بازی میکند ؟ چون منطقی نیست که یک بازیکن حرفه ای برای من بازی کند ، او میتواند برای خودش بازی کند و مبالغی را که برنده می شود برای خودش بردارد.پس چرا باید برای من بازی کند ؟
من قبل از این در سایت های زیادی بازی کرده بودم و مبالغ خیلی زیادی برنده شده بودم اما هیچ وقت کسی از من چنین درخواستی نکرده بود.گاهی از من آیدی می خواستند اما هیچ کس تا کنون از من وب کم نخواسته بود.در ایالات متحده و بر اساس قوانین فدرال اگر ما چنین اطلاعاتی در اختیار اشخاص غیر دولتی قرار دهیم و بعد از آن اعمالی خرابکارانه با هویت ما انجام شود آنگاه مقامات قضایی ما را مسئول میدانند.
شما از من یک مدرک معتبر در اختبار دارید و محل زندگی من را هم میدانید و اگر من از طریق وب کم این اطلاعات را هم توسط یک واسطه در اختیارتان قرار دهم ، ممکن است افراد سود جو از این اطلاعات سوئ استفاده کنند.من نمی گویم که شما چنین کاری میکنید چون شما یک شرکت با سابقه و شناخته شده هستید اما چون این اطلاعات از طریق اینترنت و یک واسطه بدست شما میرسد احتمال چنین چیزی وجود دارد و من باید این اطلاعات را به صورت مستقیم و بدون واسطه در اختیار شما قرار دهم.
لطفا آدرس نمایندگی رسمی خود در ایالات متحده را بدهید تا من ظرف سه روز کاری آینده به آنجا مراجعه کنم و حضورا بازی کنم.
هزینه ایاب و ذهاب نیز بر عهده شما می باشد.
why do you think that a third person play for me ? Because this is not rational that a pro player assist me for playing , he can play for his and take all of the winnings for himself , so why he should play for me ?
I play at many different gambling sites befor this and i won a lots of money but anybody didn't request me some things like this. Some times they requested an id or some things like that but never anybody requested a webcam.at united states according to federal laws if we consign these informations to non-states persons and then some subversive actions happen with our identity so judicature recognize us and we are responsible.
You have a valid id from me and also you know that where i am living and if i consign this information through internet too , so jobbers can misuse from these informations. I don't say that you may do this work because you are a big trusty company .but whereas you obtain these informations through internet , may this happen ! And i must to give this informations directly to you.
Please give me your deputation address in united states. I try go btw 3 busines day and play personal there.
You hade to pay this travel charge