تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 298 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام دوستان
    ببخشید یکم دیر شد.
    منم اول همه ی مراحل آقا بهادر رو رفتم ولی بازی ها trial(مینوشت trial)بود و از هر 5 تا یکیش (اون هم نصفه نیمه)نصب می شد.
    بعدش رفتم کلاینت قبلی رو پاک کردم و 1536 رو نصب کردم.تا حالا 6 تا بازی نصب کردم همش اجرا شده فقط بازی metal gear رو نتونستم بازی کنم چون گفت دوربین موبایلت نمیدونم چی چی نداره.ولی بقیه رو دارم فول بازی می کنم.(از جمله the one رو (نسخه ی اصلاح شده))حالا تو هم امتحان کن شاید درست شد(البته اگه مشکل داری باهاش دیگه میل خودته)
    خواستم بهت لینک بدم واسه کلاینت 1536 دیدم تو فروم خودمون نیست تو گوگل سرچ کنی راحت پیدا می کنی.
    من که این کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z دارم ولی نصب نمیشه که . . .
    تو چطور نصبیدی ؟؟
    چیکارش کردی ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من که این کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z دارم ولی نصب نمیشه که . . .
    تو چطور نصبیدی ؟؟
    چیکارش کردی ؟؟؟
    سلام دوستان
    چطور نصب نمیشه؟
    گوشیتو در حالت هک قرار دادی؟
    اگه ندادی برو تو ROMpatcher اون تو دو تا فایل رو apply کن دوباره برگرد ونصبش کن.فقط یادت باشه قبلی رو اول پاک کنی.

3. این کاربر از P.1052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان

1. کی میگه این گوشی مشکل باطری داره؟ من هفته ای 2 بار گوشیمو شارژ میکنم تازه کلی باهاش کار میکنم و موسیقی و مکالمه و . . . .
    یک سری تنظیمات هست که دوستان باید انجام بدند. من همه اینها رو تو یه پست کامل توضیح دادم اگه دوستان بگردند حتما پیدا میکنند. با اعمال اونها دیگه مشکل باطری خیلی بهتر میشه .

2. اگر کسی خیلی در گیر و داره باطریه میتونه یه یدکی بخره قبلا اصلش بود 18 اما خرج ماکروتل رفت بالا حالا کرده 21

3. تاریخ نشون نداده کسی با Samsung PC suit بتونه یه آپدیت دلچسب بکنه. خیلی دلتون میخواد با هزینه مبلغ 10-20 تومان میتونید به گارانتی اصلی مراجعه کنید و گوشیتونو به جدید ترین نرم افزار فریمور آپدیت کنید. به نظر من این بهترین راه حله.

4. بخاطر ورود 8910 شرکت از واردات جدید 8510 خودداری میکنه. تو بازار هر چی هست غیر گارانتیه. توصیه اکید من اینه که از یه منبع کاملا موثق خرید کنید و از قیمتهای مجازی بازار زیاد پیروی نکنید.

خیالتونو راحت کنم میدونید پرداخت ماهانه 2-4 میلیون پول اجاره مغازه یعنی چی؟ پس زیاد به خودتون زحمت ندید از یه جای درست و حسابی بخرید.

5. مسئول گارانتی ماکروتل شخصا به من گفت فلانی با نرم افزار این گوشی زیاد ور نرو . . . خلاصه دوستان توصیه میکنم زیاد با نرم افزار گوشی ور نرید وگرنه دودش تو چشم و جیبتون میره.

6. در مواقع خاموشی برق حتما شارژر این گوشی رو از برق بیرون بیارید تا موقع اتصال مجدد به شارژر و گوشی شوک وارد نشه.

پیروز باشید
    چند نفر از دوستان اینجا حاضرند نوکیا N97 داشته باشند؟
    (صرف نظر از مسائل مالی فقط میخوام بدونم کی حاضره بعد از مشکلات و حرف و حدیث های نوکیا بازم جدید ترین گوشی نوکیا رو داشته باشه همین)
    سلام دوست عزيز

يادمه شما قبلا خودتون مشكل باتري داشتيد و به خاطر همين 8510 تون رو فروختيد و طبق گفته خودتون حدود

200 تومن ضرر كرديد.ببينيد من از 5 ماه قبل اين گوشي رو نشون كرده بودم و بالاخره با كلي زحمت خريدمش.الان

حدود 20 روزه كه دارمش و مشكل باتري داره منو كلافه ميكنه.فريمورش هم xxhk2 هست يعني نوامبر 2008.

همه ي كارهايي رو هم كه دوستان گفتند ( غير از آپديت كه اونم دنبال كاراشم ) ازجمله مساله خاموش كردن

power saving رو انجام دادم و brightness هم در كمترين حالته ولي بازم شارژش خيلي بده و شب تا صبح باتري كم

ميكنه.(حتي نيم ساعت از شارژ كردن گذشته شروع ميكنه به خط كم كردن

.بازم تاكييد ميكنم من خودم شيفته ي اين گوشي بودم چون از هر نظر كامله ولي آخه چطور ممكنه بدون هيچ كاري

گوشي شروع كنه به خط كم كردن اونم بعد از نيم ساعت كه از شارژ در آوردمش.من قبل اين گوشي نوكيا داشتم

و از باتريش كاملا راضي بودم.حالا شما خودتو بذار جاي من ببين چه كاري بكنم درسته ؟؟؟؟؟

از همه ي دوستان تقاضاي كمك دارم.

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چند نفر از دوستان اینجا حاضرند نوکیا N97 داشته باشند؟
    (صرف نظر از مسائل مالی فقط میخوام بدونم کی حاضره بعد از مشکلات و حرف و حدیث های نوکیا بازم جدید ترین گوشی نوکیا رو داشته باشه همین)
    نه
    من به شخصه از قیافه ی n97 هم خوشم نمیاد!
    از همه ي دوستان تقاضاي كمك دارم.
    تا الان هر کی اپدیت کرده دیگه بهمشکل بر نخورده
    شما اینو اپدیت کن
    Last edited by aran khan95; 03-08-2009 at 12:24.

6. این کاربر از aran khan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

Seven جان منم مثل شما هستم ... این اولین گوشی سامسونگی هست که گرفتم ... تا الان هر چی داشم نوکیا بوده ...
    .
    منم مثل تو مجذوب امکانات و ظاهر و همینطور دوربین این گوشی شدم و خریدم ولی واقعاً مصرف باتریش غیر طبیعیه ..
    .
    من همون روز خرید آپدیت هم کردم به DJHL1 که میگن بهترین فریمور برای باتری هست ... ولی بازم افاقه نکرده ...
    .
    نمیخوام فکر فروختنشو به سرم بزنم چون اینجوری بدتر اعصابم خورد میشه ولی ...................................

پروفشنال aran khan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ولی یه نفر دیگه اپدیت کردهبود می گفت خیلی بهبود پیدا کرده
    چطورمال شما اینطوره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

در کل باطری این گوشی از ان 95 8 گیگ ضعیفتره ..ولی از ان 82 بهتره...
    یعنی طبق مقایسه ای که با گوشیه دوستم داشتم... اینجوری بود

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

Seven جان منم مثل شما هستم ... این اولین گوشی سامسونگی هست که گرفتم ... تا الان هر چی داشم نوکیا بوده ...
    .
    منم مثل تو مجذوب امکانات و ظاهر و همینطور دوربین این گوشی شدم و خریدم ولی واقعاً مصرف باتریش غیر طبیعیه ..
    .
    من همون روز خرید آپدیت هم کردم به DJHL1 که میگن بهترین فریمور برای باتری هست ... ولی بازم افاقه نکرده ...
    .
    نمیخوام فکر فروختنشو به سرم بزنم چون اینجوری بدتر اعصابم خورد میشه ولی ...................................
    سلام اقا سامان. شما که در یک فروم دیگه گوشیتونو برای فروش گذاشتین!!!!!
    و اونجا راجع به باتریش گفتین :

از نظر باتری هم هیچ مشکلی باهاش ندارم . نمیدونم چرا دوستان اینقدر از باتری این گوشی شاکی هستند ... نمیدونم شاید به خاطر آپدیتی هست که کردم ..

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام اقا سامان. شما که در یک فروم دیگه گوشیتونو برای فروش گذاشتین!!!!!
    و اونجا راجع به باتریش گفتین :

از نظر باتری هم هیچ مشکلی باهاش ندارم . نمیدونم چرا دوستان اینقدر از باتری این گوشی شاکی هستند ... نمیدونم شاید به خاطر آپدیتی هست که کردم ..
    مچ گــــــیــــری

خوشم اومد از کار آقا سامان
    از نظر باتری هیچ مشکلی نداشته

بیخیال بابا . . .

Last edited by sabasistem_co; 03-08-2009 at 18:16.

آخر فروم باز S E V E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببینید اگه خودم آپدیت کنم یه وقت مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد ؟؟؟ گارانتی نداره !

یعنی میگم یه دفعه قاطی نکنه بزنه گوشی رو بسوزونه آخه تو سایت 8510 نوشته اگه قبلن فلش نکردید این کارو انجام ندید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •