من که این کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z دارم ولی نصب نمیشه که . . .
تو چطور نصبیدی ؟؟
چیکارش کردی ؟؟؟
من که این کلاینت N-Gage_v1.21.1536All-_B_o_d_y_Z دارم ولی نصب نمیشه که . . .
تو چطور نصبیدی ؟؟
چیکارش کردی ؟؟؟
سلام دوستان
چطور نصب نمیشه؟
گوشیتو در حالت هک قرار دادی؟
اگه ندادی برو تو ROMpatcher اون تو دو تا فایل رو apply کن دوباره برگرد ونصبش کن.فقط یادت باشه قبلی رو اول پاک کنی.![]()
سلام دوست عزيز
يادمه شما قبلا خودتون مشكل باتري داشتيد و به خاطر همين 8510 تون رو فروختيد و طبق گفته خودتون حدود
200 تومن ضرر كرديد.ببينيد من از 5 ماه قبل اين گوشي رو نشون كرده بودم و بالاخره با كلي زحمت خريدمش.الان
حدود 20 روزه كه دارمش و مشكل باتري داره منو كلافه ميكنه.فريمورش هم xxhk2 هست يعني نوامبر 2008.
همه ي كارهايي رو هم كه دوستان گفتند ( غير از آپديت كه اونم دنبال كاراشم ) ازجمله مساله خاموش كردن
power saving رو انجام دادم و brightness هم در كمترين حالته ولي بازم شارژش خيلي بده و شب تا صبح باتري كم
ميكنه.(حتي نيم ساعت از شارژ كردن گذشته شروع ميكنه به خط كم كردن
.بازم تاكييد ميكنم من خودم شيفته ي اين گوشي بودم چون از هر نظر كامله ولي آخه چطور ممكنه بدون هيچ كاري
گوشي شروع كنه به خط كم كردن اونم بعد از نيم ساعت كه از شارژ در آوردمش.من قبل اين گوشي نوكيا داشتم
و از باتريش كاملا راضي بودم.حالا شما خودتو بذار جاي من ببين چه كاري بكنم درسته ؟؟؟؟؟
از همه ي دوستان تقاضاي كمك دارم.![]()
نهچند نفر از دوستان اینجا حاضرند نوکیا N97 داشته باشند؟
(صرف نظر از مسائل مالی فقط میخوام بدونم کی حاضره بعد از مشکلات و حرف و حدیث های نوکیا بازم جدید ترین گوشی نوکیا رو داشته باشه همین)
من به شخصه از قیافه ی n97 هم خوشم نمیاد!
تا الان هر کی اپدیت کرده دیگه بهمشکل بر نخوردهاز همه ي دوستان تقاضاي كمك دارم.![]()
شما اینو اپدیت کن
Last edited by aran khan95; 03-08-2009 at 12:24.
Seven جان منم مثل شما هستم ... این اولین گوشی سامسونگی هست که گرفتم ... تا الان هر چی داشم نوکیا بوده ...
.
منم مثل تو مجذوب امکانات و ظاهر و همینطور دوربین این گوشی شدم و خریدم ولی واقعاً مصرف باتریش غیر طبیعیه ..
.
من همون روز خرید آپدیت هم کردم به DJHL1 که میگن بهترین فریمور برای باتری هست ... ولی بازم افاقه نکرده ...
.
نمیخوام فکر فروختنشو به سرم بزنم چون اینجوری بدتر اعصابم خورد میشه ولی ...................................
ولی یه نفر دیگه اپدیت کردهبود می گفت خیلی بهبود پیدا کرده
چطورمال شما اینطوره؟
در کل باطری این گوشی از ان 95 8 گیگ ضعیفتره ..ولی از ان 82 بهتره...
یعنی طبق مقایسه ای که با گوشیه دوستم داشتم... اینجوری بود
سلام اقا سامان. شما که در یک فروم دیگه گوشیتونو برای فروش گذاشتین!!!!!
و اونجا راجع به باتریش گفتین :
از نظر باتری هم هیچ مشکلی باهاش ندارم . نمیدونم چرا دوستان اینقدر از باتری این گوشی شاکی هستند ... نمیدونم شاید به خاطر آپدیتی هست که کردم ..
مچ گــــــیــــری
خوشم اومد از کار آقا سامان
از نظر باتری هیچ مشکلی نداشته
بیخیال بابا . . .
![]()
Last edited by sabasistem_co; 03-08-2009 at 18:16.
ببینید اگه خودم آپدیت کنم یه وقت مشکلی واسه گوشی پیش نمیاد ؟؟؟ گارانتی نداره !
یعنی میگم یه دفعه قاطی نکنه بزنه گوشی رو بسوزونه آخه تو سایت 8510 نوشته اگه قبلن فلش نکردید این کارو انجام ندید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)