تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 239 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برادر شما اصلا با 2016 کار کردی که میگی برو بخش رجیستر فعال سازی کن؟ بخش رجیستر 2016 یه قسمت insert activation code داره که 3 قسمتی هست! key که اوست برای من فرستاده طولانیه و دو قسمته! چیشو وارد کنم الان؟ اصلا در قسمت رجیستریشن...قسمت آفلاین رجیستر نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یکم آرومتر این چه ادبیاتیه ؟ ( شروع حرفاتون ). من جدیدا نسخه های مختلف آنتی ویروس های مورد نظرم و تست کردم و الان نسخه ی avast internet security 2016 رو به همراه فایروال کومودو نصب شده دارم . قبل از این نسخه نسخه ی free 2016 و قبل از اون نسخه ی free 2015 رو نصب کردم تا تفاوتشون رو توی مواردی ببینم . حالا چون چیدمان و اسامی توی این نسخه ها کمی تفاوت داره و شاید من اونها رو جا به جا گفته باشم دلیل نمیشه شما اینجوری حرف بزنین . مهم اینه که بله باید رجیستر بشه مگر نه بعد از یک ماه از کار می افته . این جواب سوال شما هست و چون الان نسخه ی free روی سیستم ندارم شاید در گفتن اسامی و آدرس ها اشتباهات ناخواسته ای شده باشه . معنیش این نیست که دارم از روی هوا یه چیزی میگم .
    Last edited by jimrako; 18-11-2015 at 22:35.

2. این کاربر از jimrako بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یکم آرومتر این چه ادبیاتیه ؟ ( شروع حرفاتون ). من جدیدا نسخه های مختلف آنتی ویروس های مورد نظرم و تست کردم و الان نسخه ی avast internet security 2016 رو به همراه فایروال کومودو نصب شده دارم . قبل از این نسخه نسخه ی free 2016 و قبل از اون نسخه ی free 2015 رو نصب کردم تا تفاوتشون رو توی مواردی ببینم . حالا چون چیدمان و اسامی توی این نسخه ها کمی تفاوت داره و شاید من اونها رو جا به جا گفته باشم دلیل نمیشه شما اینجوری حرف بزنین . مهم اینه که بله باید رجیستر بشه مگر نه بعد از یک ماه از کار می افته . این جواب سوال شما هست و چون الان نسخه ی free روی سیستم ندارم شاید در گفتن اسامی و آدرس ها اشتباهات ناخواسته ای شده باشه . معنیش این نیست که دارم از روی هوا یه چیزی میگم .
    ادبیات؟ اوکی ببخشید اگه ناراحت شدید.
    چرا نیاز داره . شما باید به بخش register برید و اونجا فعال سازی کنید . اگر فعال سازی نکنید آنتی ویروس شما بعد از یکماه از کار می افته

نیاز داره ی تنها که جواب من نبود
    بخش رجیستر هم اشتباه آدرسی و اسمی نبود! جابه جا هم نبود ! عوض هم نشده !فقط بخشی به عنوان آفلاین رجیستر دیگه وجود نداره که در راهنمایی های خود اوست اومده...که اونو هم شما اصلا بهش اشاره ای نکردید که بخواید اشتباه شده باشه یا جابه جا.
    فعال سازی نمیشه از اونجا و این مورد سوال من بود.که چرا نمیشه.
    لطفا اگر به چیزی اطمینان ندارید راهنمایی نکنید چون من الان به شما میگم خیر نیازی به فعال سازی نداره! میخواید نصب کنید و ببینید! از همون اول تیک سبز رجیستر میخوره بعد از نصب ! درحالی که نسخه 30 روزه اعلان نارنجی رنگ داره.
    کلا حتی تعداد روز ها هم در نسخه ای که از سایت خود اوست گرفتم دیده نمیشه و حذف میشه! در حالی که قبلا همین نسخه 2016 رو میگرفتیم بعد از نصب در قسمت رجیستر نارنجی بود و بعد از رجیستر پایین تیک سبزی که میخوره میزد یک سال ولی الان همون رو هم نمیزنه!

کاربر فعال انجمن نرم افزار jimrako's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ادبیات؟ اوکی ببخشید اگه ناراحت شدید. چرا نیاز داره . شما باید به بخش register برید و اونجا فعال سازی کنید . اگر فعال سازی نکنید آنتی ویروس شما بعد از یکماه از کار می افته نیاز داره ی تنها که جواب من نبود بخش رجیستر هم اشتباه آدرسی و اسمی نبود! جابه جا هم نبود ! عوض هم نشده !فقط بخشی به عنوان آفلاین رجیستر دیگه وجود نداره که در راهنمایی های خود اوست اومده...که اونو هم شما اصلا بهش اشاره ای نکردید که بخواید اشتباه شده باشه یا جابه جا. فعال سازی نمیشه از اونجا و این مورد سوال من بود.که چرا نمیشه. لطفا اگر به چیزی اطمینان ندارید راهنمایی نکنید چون من الان به شما میگم خیر نیازی به فعال سازی نداره! میخواید نصب کنید و ببینید! از همون اول تیک سبز رجیستر میخوره بعد از نصب ! درحالی که نسخه 30 روزه اعلان نارنجی رنگ داره. کلا حتی تعداد روز ها هم در نسخه ای که از سایت خود اوست گرفتم دیده نمیشه و حذف میشه! در حالی که قبلا همین نسخه 2016 رو میگرفتیم بعد از نصب در قسمت رجیستر نارنجی بود و بعد از رجیستر پایین تیک سبزی که میخوره میزد یک سال ولی الان همون رو هم نمیزنه!
    من از شما معذرت میخوام ببخشید جواب دادم . دیگه این اشتباه رو تکرار نمیکنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوستای عزیز نسخه free اواست هنوز مشکل اپدیت داره؟

- - - Updated - - -

سلام

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام

- - - Updated - - -

سلام
    درود :
    خیر دوست عزیز سایت اوست و آپدیتهاش بدون مشکل برای ایران باز هستند...

7. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آنتی ویروس اوست نسخه رایگان نمیتونه تشخیص بده که آپدیت هست یا نه
    در تصویر زیر که در تاریخ 4/12/2015 گرفته شده است مشخصه که آپدیت مربوط به 29/11/2015 است (5 روز قبل) اما در صفحه اصلی درج شده که همه چیز آپدیته

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا با وجود انتخاب گزینه آپدیت اتوماتیک در تنظیمات تا بر روی گزینه آپدیت به صورت دستی کلیک نشود آنتی ویروس اقدام به بروزرسانی نمیکند.
    Last edited by Nine; 05-12-2015 at 14:02.

9. 3 کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vooroojack1989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان تنظیمات رو در چه حالتی قرار بدم که موقع اپدیت دیتابیس بهم پیغام بده که اپدیت انجام شد ؟ از تنظیمات چیزی پیدا نکردم . الان باید برنامه رو باز کنم تا متوجه بشم اپدیت شده. اینترنت سکیوریتی نسخه 11 استفاده میکنم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

دوستان تنظیمات رو در چه حالتی قرار بدم که موقع اپدیت دیتابیس بهم پیغام بده که اپدیت انجام شد ؟ از تنظیمات چیزی پیدا نکردم . الان باید برنامه رو باز کنم تا متوجه بشم اپدیت شده. اینترنت سکیوریتی نسخه 11 استفاده میکنم
    درود :
    دوست عزیز این قابلیت در نسخه جدید کنار گذاشته شده اما در نسخه های قبلی فعال و غیر فعال کردن اون و پاپ آپهای دیگه توی لینک زیر توضیح داده شده...

Hi, these popups were removed from V2015 as in fact with streaming updates you are getting ~200 updates/day. So showing a message that virus database has been updated twice a day isn't correct. In case your virus definitions will be too old we will advise you to make manual update. Otherwise no manual updates needed.
    Last edited by aylar6888; 21-12-2015 at 17:30.

12. 4 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

لایسنس شش ماهه رایگان اینترنت سکوریتی 2015 اوست

(Avast Internet Security 2015 180 DAY (100% FREE

----------------------------------------------------
    توضیحات :
    (این توضیحات داخل فایل متنی همراه لینک دانلود فایل نصب است)
    دوستان به سایت زیر رفته و بعد از کلیک روی دانلود یه عضویت ساده داره که بعد از عضویت لینک دانلود اینترنت سکوریتی رو بهتون میده که 5 مگابایت و آنلاین اینستالزه
    بعد از دانلود فایل اون رو نصب کنید و روی فعالسازی آزمایشی 30 روزه کلیک کنید و بطور اتوماتیک 180 روز فعال خواهد شد.

----------------------------
    No license is required.
    During installation, select 30 days trial and finish. You will get an extension to 180 days (6 month)
    ----------------------------
    --------------------------------------------------
    زمان باقیمانده تا پایان مهلت دانلود و نصب
    Deal Expires in:
    3روز و 5 ساعت دیگه از حالا
    Last edited by aylar6888; 22-12-2015 at 18:32.

14. 3 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

لایسنس شش ماهه رایگان اینترنت سکوریتی 2016 آواست تقدیم به عزیزان

(Avast Internet Security 2016 180 DAY (100% FREE

قابل نصب روی Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP 32|64-bit

طریقه استفاده:

ابتدا به سایت زیر رفته و فایل اینستالر آنلاین که 5 مگابایت حجم داره را دانلود کنید (روی قسمت قرمز رنگ کلیک کنید)

بعد از دانلود فایل اون رو نصب کرده و روی فعالسازی آزمایشی 30 روزه کلیک کنید بعد از اتمام نصب و شروع بکار اینترنت سکوریتی بطور خودکار 180 روز قانونی فعال خواهد شد

Last edited by peyman_2012; 30-12-2015 at 13:13.

16. 3 کاربر از peyman_2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •