تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 230 از 923 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Modelss یعنی mode خاصی نداره ... یک mode بیشتر نداره و نمیشه mode های مختلف رو عوض کرد .. (یا حداقل بصورت پیش فرض mode ای براش در نظر گرفته نشده)
    (((این کتابم مال تو)) لطفا translate
    این عبارت در حالت فارسی اش هم یه جورایی واسه من سنگینه ... "این کتابم برای تو" ، من شک دارم تا حالا چنین عبارتی رو استفاده کردم باشم یا از کسی شنیده باشم .. شایدم حافظه ام ضعیف شده ... احتمالا عبارتی مثل "(بیا) این کتاب من مال تو (باشه)" رو بیشتر خوشم بیاد!

بهرحال این پیشنهاد من : here, you can have my book ...

اگه می خوای یه چیزی باشه که با اون چه شما گفتی بیشتر شباهت لغوی داشته باشه : this book of mine, for you …

اتفاقا پست قبلی من رو اگه چک کنی ، بحث مشابهی داشتیم درباره اینکه گاهی ما یه عبارت رو در فارسی هم به این ترتیب بکار نمی بریم ... در واقع بعنوان تجربه همیشه این رو در نظر بگیر که گاهی اگه ترجمه یه عبارت به انگلیسی سخته ،[B] بخاطر اینه که عبارت فارسی ات از اون اول برای ترجمه مناسب نیست

2. 7 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yzdn_Satrianisolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام..سوال من اینه که من کتاب هدوی امریکن جلد 1 (قرمز)رو خوندم و الان کتاب intetchange 2 (آبی) رو میخوام شروع کنم...از interchange بیشتر خوشم اومد... کاره خوبی کردم؟ و اینکه یه راهنمایی راجع به استفاده از interchange خواستم...کلاس هم نمیرم... راستی توinterchange یه 2 تا سی دی بود که 15 16 تا ویدئو توشه بدون زیر نویس...واسه استفاده از اونا چیکار کنم (تویه همه ی ویدئو ها از interchange 2 اسم برده شده) ممنون ! سواله( این کتابم ماله تو ) رو یکی از دکترای انگلیسی ازم خواست ..خودمم گفتم این فارسیش مشکل داره گفت تو بگرد ! به هر حال خیلی ممنون .....

داره خودمونی میشه yzdn_Satrianisolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

برای تقویت مکالمه یه کمک بدید لطفا ...خوندنم خوبه ولی توانایی یه بیان کردن ندارم...لطفا یه راهنما یی جامع کنید...بازم خیلی ممنون

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام..سوال من اینه که من کتاب هدوی امریکن جلد 1 (قرمز)رو خوندم و الان کتاب intetchange 2 (آبی) رو میخوام شروع کنم...از interchange بیشتر خوشم اومد... کاره خوبی کردم؟ و اینکه یه راهنمایی راجع به استفاده از interchange خواستم...کلاس هم نمیرم... راستی توinterchange یه 2 تا سی دی بود که 15 16 تا ویدئو توشه بدون زیر نویس...واسه استفاده از اونا چیکار کنم (تویه همه ی ویدئو ها از interchange 2 اسم برده شده) ممنون ! سواله( این کتابم ماله تو ) رو یکی از دکترای انگلیسی ازم خواست ..خودمم گفتم این فارسیش مشکل داره گفت تو بگرد ! به هر حال خیلی ممنون .....
    در مورد ویژگی های کتاب ها و نقاط ضعف و قوتشون دوستان دیگه از من خیلی واردتر هستند .. البته من هم فکر می کنم در زمینه خودآموزی خیلی مهمه که آدم از اون کتاب و مرجعی که داره باهاش کار میکنه راضی باشه و ازش خوشش بیاد

//
    در مورد توضیحت بخاطر "این کتابم مال تو" هم ممنون ... اغلب، ماجرای پشت سر خیلی از این درخواست هایی که توی تالارها مطرح میشه جالبه ..
    برای تقویت مکالمه یه کمک بدید لطفا ...خوندنم خوبه ولی توانایی یه بیان کردن ندارم...لطفا یه راهنما یی جامع کنید...بازم خیلی ممنون
    خیلی در این مورد صبحت شده در همین تاپیک و تاپیک های دیگه این تالار .. یه جستجو اگه بکنی (گزینه جستجو در این تاپیک که بالای صفحه اس) فکر کنم خیلی موارد خوبی بصورت سوال-جواب پیدا کنی که دیدگاه کلی اکثر دوستان توشون هست

6. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض مجموعه كامل 8 گيگابايتي يادگيري زبان انگليسي

با سلام به دوستان عزيز و مشتاقان به يادگيري زبان انگليسي، واقعا فروم جالب و خوبيه و دوستان همديگرو خوب راهنمائي مي كنن
    راستش من يه وبلاگ جديد زدم و اونجا كتب زبان انگليسي رو جمع كردم؛ كتبي كه اكثر دوستان به دنبالش مي گردن و من اميدوارم كه به درد دوستان بخوره
    اين وبلاگ شامل مجموعه كاملي از كتب يادگيري زبان انگليسي از جمله كتب تافل، آيلتس، نمونه سوالات توليمو، MCHE و تافل دانشگاه تهران و مدرس،كتب يادگيري و تقويت لهجه آمريكائي،كتب تقويت كننده دامنه واژگان و مهارت شنيداري، كتب جامع گرامر انگليسي و اصطلاحات روزمره انگليسي، كتب مربوط به نوشتار انگليسي و مقاله نويسي، اخبار انگليسي صداي آمريكا در سه سطح و راديو BBC، آموزش انگليسي در خواب، داستانهاي انگليسي با فايل هاي صوتي، چندين ديكشنري معروف انگليسي و .......... مي باشد.
    دوستان قابل بدونن و يه سري به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بزنيد من در خدمتون هستم.
    با آرزوي موفقيت براي همگي .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام....
    شما خودتون باید تشخیص بدید چطوری میشه یه قسمت از یه درس را خوند و نهایت استفاده را ازش برد! مثلا برای قسمت های لیسنینگ خب باید یک بار گوش کنید و هرچی فهمیدید توی ذهنتون برای خودتون مرور کنید، بار دوم گوش کنید و سعی کنید کلمات کلیدی را یادداشت کنید (+جواب دادن سوال های داخل کتاب) و بار سوم گوش کنید و متن را کامل و دقیق بنویسید و بعد با مراجعه به کتاب راهنما اشکالات خودتون را پیدا کنید
    این را برای مثال گفتم. شما باید ببینید یه فعالیت از یک درس را باید چطور و چقدر روش وقت بذارید؟ اگه میخواید خودتون بخونید حتما باید منبعی برای متن لیسنینگ ها و متن قسمت های rest of conversation باشه که میتونید از کتاب راهنمای اینترچنج از انتشارات جنگل استفاده کنید.
    البته این کتاب راهنما علاوه بر مواردی که در بالا گفته شد دارای جواب workbook و جواب سوال های داخل خود کتاب و همچنین معنی تمام قسمت های کتاب هست!
    توصیه میکنم اگه میخواید زبانتون بهتر تقویت بشه از اون قسمت ترجمه فارسیش به هیـــــــــــچ وجه استفاده نکنید! اتفاقا من که چکش کردم ترجمه هاش اونقدرا هم دقیق و خوب نیست! مشکلی با ترجمه ی جملات یا مفهمو اونا داشتید میتونید همینجا بپرسید اساتیدی مثل seymour حتما راهنماییتون میکنن!
    و اما video activity برای تمام کتب های اینترچنج (یعنی از intro تا interchang 3 ) وجود داره
    ویدیو intro شامل یک کتاب+ یک cd ، ویدیو interchang 1 هم به همین صورت ولی ویدیو اینترچنج 2 و 3 شامل دو تا cd هست (و یک کتاب) شما اگه در رابطه با چیزی که توی این فیلم ها میگن مشکل داری میتونید از قسمت scripts ته کتاب کمک بگیرید که متن کامل تمام فیلم را داره!
    موفق باشید
    Last edited by Isabella; 17-10-2009 at 15:20.

9. 3 کاربر از Isabella بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

سلام چند تا سوال::::

1- she's got در جمله ای زیر چه معنی میده....

she's got glasses and curly hair.

چرا به جایshe's got از she has (دارد ) .. یا she's had(داشت ) استفاده نمیشه ...

مثلا چرا نمی گیم او موهای فر دارد : she has curly hair

یه جای دیگه هم دیدم که نوشته بود :he's got 6 number winnig in the lottery

کی از got استفاده می کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

سوال دوم :

در مورد s مالکیت اشیا(غیر انسان ):

مثلا در جمله مشکی رنگه عشق است کدومش درسته :

black is love color
    or
    black is love's color( black is the color of the love

سوالمن اینه در مورد اشیاکی ازس مالکیت استفاده میشه؟

سوال سوم:

معنی جمله زیر :
    did you just arrive?i arrived on just 2nd

how long are you staying?we're staying 2 weeks.

و سوال چهارم که درخواسته » نصرت درس های 24 و 25 ( نصرت 1)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Ghost town

پيش فرض

یه چیز دیگه:
    ایا کتاب basicTactics for Listening

واسه teacher هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//teacher's book

من هرکتاب فروشی رفتم گیرم نیومد ... کسی فایل دانلود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

Which form of accommodation did you have on your last holiday?were you satisfied with it?
    یعنی چی؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

Which form of accommodation did you have on your last holiday?were you satisfied with it?
    یعنی چی؟
    چه نوع اقامتگاهی (محل استراحتی) درآخرین تعطیلاتتان داشته اید؟(منظورش هتل ومتل و....) آیا ازآن راضی بودید؟

14. این کاربر از unartig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ila

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •