من این پیشنهاد رو حدود 4 - 3 ماه پیش دادم ولی هیچ خبری نشد، منم از دوستان میخوام که حتما این کارو بکنن تا مکس دزد فکر نکنه اینجا هر کاری دلشون بخواد میتونن بکنن و صدای کسی هم در نمیاد.
پس واجب شد یه گودبای پارتی بگیریم واست
من این پیشنهاد رو حدود 4 - 3 ماه پیش دادم ولی هیچ خبری نشد، منم از دوستان میخوام که حتما این کارو بکنن تا مکس دزد فکر نکنه اینجا هر کاری دلشون بخواد میتونن بکنن و صدای کسی هم در نمیاد.
پس واجب شد یه گودبای پارتی بگیریم واست
Last edited by urumchi; 18-12-2011 at 14:58.
شدیم دو نفر. از دوستان دیگه کسی هست بیاد بریم مکس نت ارومیه پولمون رو پس بگیریم؟
نه من که از مخابرات اکانت دارم ولی واسه بیشتر شدن تعداد لازم باشه میام ولی اونجا بپرسن مشکل من چیه اونوقت منم میشم اینجوری :43:
راستی آواتارت خیلی شبیه مسئول فروش مکس نتِ!
صفحه قبل موند
snr یعنی نویزی که تو خطت هست هرچه قدر این عدد بالاتر باشه کیفیت بهتر میشه الان واسه شما زده 9.8 که نسبتا بدک نیست
line Attenuation هم فاصله شما با مخابراته که هرچه قدر این عدد کمتر باشه بهتر که ماله شما خیلی بده باید بین 20 تا 30 باشه که بشه گفت خوبه مثلا واسه من زده 18
سوالی داشتی بپرس موفق باشی
خوب بد شد یکی شما رو پیدا کرده بودم اون هم که هیچی
نه این عکس خودمهنفوذی مکس نت نیستم
ببینید می تونید بقیه هم شهری ها رو متقاعد کنید بریم شرکت مکس نت رو به آتیش بکشیم؟
کیفیت مخابرات چطوره؟شاید هم هم از مخابرات بگیرم
من هستم، البته بعدش باید بریم مخابرات رو هم به آتیش بکشیم.![]()
یعنی نت مخابرات هم بله ... ؟![]()
اورمیه رو که دوستان گویا راضی هستند، ولی تو خوی بله!
Gune Baxanجان اینجا یه جوی پیش اومده از بس این مکس نت و رسانت وضعشون خرابه به هرکی میگی میگه بابا 100 رحمت به مخابرات هیچکس دلش نمی خواهد بهشون ناخونک بزنه اما من اون روز رفتم پیش اقای *** بهش یه چیزایی گفتم از خجالت اب شدن رفتن زیر زمین گفتم اگه نرم خیال میکنن هیچی حالیمون نیست از اون موقع یک چند تا تحولی که شده یکی ip conflict ها درست شده و دیگه اینکه هم به تلفنها جواب میدن و هم یه کم زودتر از قبل تلفونهارو برمیدارن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)