بازم سلام من واکمن 2 را دانلود کردم می خام بریزم رو مبایل درایو c اما بع دلبل این که این پوشه ها وجود داره یه عشتار می دهد به نضر شما اگر yas بزتم خودش جای گذین می کنه با فایل های قبلی را پاک می کنه کمک کنید میترسم هک های قبلیم را پاک کنه
بازم سلام من واکمن 2 را دانلود کردم می خام بریزم رو مبایل درایو c اما بع دلبل این که این پوشه ها وجود داره یه عشتار می دهد به نضر شما اگر yas بزتم خودش جای گذین می کنه با فایل های قبلی را پاک می کنه کمک کنید میترسم هک های قبلیم را پاک کنه
با عرض سلان من که نصبش کردم ونیاز به هک برای باز بودن فلیپ نیاز تیست و مصرف باتری را واقعا زیاد می کنه
آقا دستت درد نکنه
من اینو ریختم رو گوشیم فیلم برداری mp4 میشه کیفیتشم میره بالا وقتی رو کامپیوتر میاری میفهمی چی میگم راستی گوشیمم p1 هِ
yes بزن نترس ما اينجاييم .... مشكلي پيش نمياد![]()
ببخشید کسی نمی دونه این هک روی p990i هم می خونه به نه اگه بشه که خیلی با حال میشه![]()
سلام دوست عزيز
ما هم روي چندتا تست كرديم همينطوري بود ولي فايلهاي فلش تصويري كه فقط تصويرها رو به صورت انيميشن نشون ميدن رو با حجمهايي بالاتر هم پخش ميكنه و اين محدوديت فقط براي بازيهاي فلش هستش و همينطور به خاطر نرم افزارهايي هست كه فايلهاي فلش رو با اونها درست مي كنند در هر صورت كلي با هم فرق مي كنند.![]()
با عرض سلام....
میخواستم بدونم واسه 990 چیزی هست بشه باهاش mpeg4 فیلمبرداری کرد؟؟؟؟؟
برنامه ای واسه انتقال موسیقی به هندزفری بولوتوث واسه 990 پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منوی کشویی P1 رو میشه یه جورایی به 990 خورانید چیزی که با برنامه linkboy شبیه سازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
با عرض سلام....
میخواستم بدونم واسه 990 چیزی هست بشه باهاش mpeg4 فیلمبرداری کرد؟؟؟؟؟
برنامه ای واسه انتقال موسیقی به هندزفری بولوتوث واسه 990 پیدا میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منوی کشویی P1 رو میشه یه جورایی به 990 خورانید چیزی که با برنامه linkboy شبیه سازی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
سلام
راستش من روی گوشی یکی از دوستان دیدم چه در حالت flip open و close منوهای دسکتاپ سمت چپ از بالا به پایین بود تازه تعدادشون هم 5 تا بود خیلی جالب بود CDA گوشی هم با مال خودم یکی بود والا نمی دونم چطوری عودش هم وقتی گوشی رو خریده بود اینجوری بوده...............![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)