خواهش میکنم دشمنتون شرمنده.
ممنون.
البته من MBA مدنظرم بود که به احتمال قوی کنکور امسال تئوری مدیریت هم به 3 تا درس دیگه اضافه میشه و کار رو سخت تر میکنه.
خواهش میکنم دشمنتون شرمنده.
ممنون.
البته من MBA مدنظرم بود که به احتمال قوی کنکور امسال تئوری مدیریت هم به 3 تا درس دیگه اضافه میشه و کار رو سخت تر میکنه.
تئوری مدیریت زیاد سخت نیست . فقط حجم کتب منبعش خیلی زیاده و اگه واسه MBA باشه ( که بعید میدونم این اتفاق بیفته) میشه از همون کتب خلاصه شده موسسات آموزشی استفاده کرد . شما رشته کارشناسیتون مدیریت بوده ؟
آهان..
نه من IT خوندم.. اما به نسبت 30-70 مرددماز طرفی به MBA علاقه دارم و از طرف دیگه به گرایش شبکه رشته خودم. البته رشته IT هم یه درس اصول و مبانی مدیریت داره اما نه به قطوری کتاب های رشته مدیریت!
ولی احتمال زیادی می دم که تئوری مدیریتو اضافه کنن ها.. عالم و آدم با اطمینان میگن که اضافه میشه و درس زبان میشه مثل بقیه رشته های دیگه.. با توجه به ویرایش جدید فایل سرفصل دروس رشته MBA که وزارت علوم گذاشته.. از طرفی احتمال اضافه شدن بحث سابقه کار به صفر نزدیک شده و از طرف دیگه احتمال اضافه شدن درس تئوری مدیریت افزایش پیدا کرده.. امیدوارم که اینچنین نشه.. البته برای سال دیگه من برنامه ریزی کردم..
اینجوری یخورده اوضاع بغرنج میشه . چون تئوری مدیریت درسیه که باید روش وقت گذاشت . اگه برای سال دیگه برنامه ریزی کرده اید فکر نکنم مشکلی داشته باشید و میرسید همه رفرنس ها رو بخونید .
اتفاقا به نظر من تئوری اضافه بشه ، به نفع شماست . چون درس ساده و حفظی هستش و تنها مشکلش حجم زیادشه ، فشار رو از روی دروس ریاضی و زبان کاهش میده .
در کل من خودم واسه ارشد تغییر رشته دادم ( مهندسی صنایع به مدیریت مالی) و تغییر رشته رو توصیه نمیکنم .
اگه علاقه شما به MBA و رشته خودتون مساویه ، در انتخاب رشته خودتون شک نکنید !!!!
آقا خودم رو بدبخت کردم رفت!
من لیسانس نرم افزار خوندم. با تکمیل ظرفیت اولی ارشد که دادن کردمش معماری کامیپوتر ( که پیشنیازش رشته سخت افزاره ). الآن درسا برام خیلی جدیده و نامفهوم! چه کار کنم؟
مجبوری یه ترم حداقل فشار رو تحمل کنی تا بتونی با دروس جدید سازگار بشی . میتونی بری سرکلاس های لیسانس سخت افزار ( اگه لازم بدونی) . . ..
سلام
من ارشد نرم کرمان قبولیدم البته علوم تحقیقاتش حالا میخوام انتقالی بگیرم ب یکی از شهرستان های استان کرمان محل سکونتم میخواستم ببینم ایا انتقالی میدن؟؟ واصلا کار خوبی هست ؟؟ یعنی مدرکش بعدا فرق نمیکنه؟؟؟
حذف شود .....
Last edited by Masoud-2014; 23-10-2014 at 14:32.
سلام دوستان
شرمنده اگه سوالم ممکنه خیلی ساده باشه ولی خوب مهمه برام
من کارشناسی پیام نورخوندم و می خوام ارشد شرکت کنم ، چون کارت معافیت سریازی گرفتم و دارم شرکت خودم رو هم راه می ندازم زیاد نگران قبول شدن و یا نشدنم و رفتن به خدمت نیستم ولی خوب حالا که می خوام ادامه بدم دوست دارم توی رشته دلخواهم باشه .
همونطور که گفتم من کارشناسی نرم افزار خوندم ولی حالا برای براشد می خوام توی رشته شبکههای کامپیوتری که مورد علاقه ام هستش شرکت کنم ولی این رشته از زیر شاخه های گروه IT هستش .. می خوام بدونم اصلا من که نرم افزار خوندم می تونم توی شاخه IT و شبکه برای ارشد شرکت کنم ..
این هم لیست منابعه ازمون هستش
مواد امتحانی و ضرایب
گرایش مواد امتحانی و ضرایب
زبان تخصصی
*دروس مشترک اصول طراحی پایگاه دادهها هوش مصنوعی سیستمهای عامل 1 4 1 1 1 1 امنیت اطلاعات 1 4 1 1 1 1 شبکههای کامپیوتری 1 4 1 1 1 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فناوری اطلاعات(IT ) 1 4 1 1 1 1 *دروس مشترک: ساختمانهای گسسته، ساختمانهای دادهها، طراحی الگوریتم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرمافزار، شبکههای کامپیوتری
.......................................
دروس ازمون که با رشته نرم افزار زیاد فرقی نداره .. می خوام ببینم می تونم شرکت کنم یا نه فقط باید توی همون گروه کامپیوتر باشم ..
این سئوال و مشابهش بالای 100 بار تو این تاپیک جواب داده شده !
مدرک شما در دوره کارشناسی هرچه باشد، در دوره ارشد هرچه دلتان بخواهد میتوانید شرکت کنید.
یعنی شما تو کارشناسی کشاورزی خونده باشین میتونین تو ارشد مهندسی برق یا فلسفه شرکت کنین !!
صرفا کافی است منابعی که در کنکور ارشد لازم هست رو برای هر گرایشی که دوست دارید بخوانید و تغییر کامل رشته، گرایش یا ... بدهید.
برخی دانشگاه ها پس از قبولی در کنکور، ممکنه به دانشجویانی که خیلی تفاوت رشته داشتن پیش نیاز بدن، برخی هم ممکنه ندن.
در هر صورت مشکلی برای آزمون و تغییر رشته ندارین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)