تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 905 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بعضي موتورها( در اتومبيل) با هوا و روغن خنك ميشه، البته اون روغني كه شما گفتيد رو نديدم و دقيقا نميدونم در چه مدل خودرويي استفاده ميشه( شايد بيشتر مشابه روغن هيدروليك باشه)
    اما موتورهايي مثل موتور فولكسهاي بيتل(قورباغه اي) با هوا خنك ميشه و يا بعضي از موتورهاي هواپيما ( ملخي) كه با هوا و روغن خنك ميشن، البته روغن موتور هم در خنك كردن اون نقش زيادي داره، همينطور موتور ژيان و حتي در موتورهاي معمولي كه با آب خنك ميشه هم بخشي از خنك كنندگي به عهده روغن موتور است.
    فكر ميكنم اگر بجاي آب از روغن توي رادياتور استفاده بشه، موتور در مدت كوتاهي دچار مشكل بشه و بسوزه چون روغن براي اين نوع موتوها كه بايد با گردش آب خنك بشن كارايي چنداني نداره، به علاوه نوع طراحي و ساختار و آلياژ بكار رفته در اين موتورهاي آب خنك، متناسب اين كار نيست.
    شايد يكي از دلايل نزديك بودن بيش از اندازه سيلندرها به هم باشه كه امكان عبور هوا رو از لابلاي سيلندرها نميده و مثل موتورهاي موتورسيكلت يا فولكس بصورت پره دار و شياري ساخته نشده تا سطح تماس با هوا بالا بره، و البته روغن هم در اين بين كارايي خودش رو بهتر انجام بده.

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان گلم من ی مشکلی با دارم ماشینم دارم و اینم اینکه چراغ دنده عقبم همینجوری روشن میمونه و سنسورش همینجوری فعاله و بوق بوق میزنه اعصاب ادم خورد میکنه فک میکنم از فشنگی دنده عقب باشه میخواسم ببینم میتونم خودم عوضش کنم؟؟ اگه نه که میتونم یجوری فیششو دربیارم غیرفعال شه؟؟

مدل ماشین: پارس ELX (موتور زانتیا)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان گلم من ی مشکلی با دارم ماشینم دارم و اینم اینکه چراغ دنده عقبم همینجوری روشن میمونه و سنسورش همینجوری فعاله و بوق بوق میزنه اعصاب ادم خورد میکنه فک میکنم از فشنگی دنده عقب باشه میخواسم ببینم میتونم خودم عوضش کنم؟؟ اگه نه که میتونم یجوری فیششو دربیارم غیرفعال شه؟؟

مدل ماشین: پارس ELX (موتور زانتیا)
    سلام
    چراغ دنده عقب خیلی مهم هست
    از کار انداختنش اشتباهِ محضه.
    یه عده تصادف کردند یا رفتند زیر ماشین فقط به خاطر کار نکردن چراغ دنده عقب .
    مهره ی دنده عقب در بیشتر ماشینها رویِ گیربکس نصب هست و خیلی راحت باز میشه .
    بازش کنید شاید اصلاً احتیاج به تعويض نداشته باشه و فقط گیر کرده و با یک ضربه بهش درست بشه .
    اصلاً قبل از باز کردنش هم آروم چون ضربه بهش بزنین شاید درست بشه .
    اگه احتیاج به تعويض داره خودتون عوضش کنید .

5. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    چراغ دنده عقب خیلی مهم هست
    از کار انداختنش اشتباهِ محضه.
    یه عده تصادف کردند یا رفتند زیر ماشین فقط به خاطر کار نکردن چراغ دنده عقب .
    مهره ی دنده عقب در بیشتر ماشینها رویِ گیربکس نصب هست و خیلی راحت باز میشه .
    بازش کنید شاید اصلاً احتیاج به تعويض نداشته باشه و فقط گیر کرده و با یک ضربه بهش درست بشه .
    اصلاً قبل از باز کردنش هم آروم چون ضربه بهش بزنین شاید درست بشه .
    اگه احتیاج به تعويض داره خودتون عوضش کنید .
    مرسی از پاسخگویی سریع من میخواسم عوض کنم گفتن نکن بازم همینجور میشه حالا این مسائل بکنار من میخواسم ببینم جاش دقیقا کجاس باید از زیر بهش دسترسی پیدا کنم؟؟؟‌دقیقا کدوم سمت میششه چپ یا راست؟؟ با توجه به این عکس درسته؟؟‌جاش همینجاس؟؟

Last edited by OMIDAM0311; 31-01-2013 at 21:36.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

مرسی از پاسخگویی سریع من میخواسم عوض کنم گفتن نکن بازم همینجور میشه حالا این مسائل بکنار من میخواسم ببینم جاش دقیقا کجاس باید از زیر بهش دسترسی پیدا کنم؟؟؟‌دقیقا کدوم سمت میششه چپ یا راست؟؟ با توجه به این عکس درسته؟؟‌جاش همینجاس؟؟

سلام .

با کشیدن فیشش اون صدای بوق بوق باید از کار بیافته و چراغ دنده عقب هم خاموش بشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 31-01-2013 at 23:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

دوستان کسی ما رو راهنمایی نکرد !!!

سنسور کیلومتر شما پژو پارس کجاست ؟؟ چند روز پیش یهو کیلومتر شما از کار افتاد ... خراب شده یا اینکه فیشی ، چیزی شل یا کنده شده باشه ؟؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان کسی ما رو راهنمایی نکرد !!!

سنسور کیلومتر شما پژو پارس کجاست ؟؟ چند روز پیش یهو کیلومتر شما از کار افتاد ... خراب شده یا اینکه فیشی ، چیزی شل یا کنده شده باشه ؟؟
    سنسور كيلومتر پژو(405 ، پارس، سمند) درست در پشت گيربكس و موتور قرار گرفته و دسترسي به اون كمي دشواره.
    اگر بخواهيد اون رو باز كنين و معاينه كنين، بايد اول باطري و جا باطري و همچنين لوله هاي ورودي هوا به موتور رو در بياريد.
    يك سوكت به انتهاي اون متصل شده و گاهي بخاطر شل شدن، كثيف شدن و يا بد جا زدن اين مشكل پيش مياد. چند مورد هم ديدم كه سيمهاي اون سوكت دچار قطعي شده بوده. اما اين احتمال هم هست كه دنده كيلومتر اون خراب شده باشه .
    متاسفانه عكسي از اون توي نت پيدا نكردم اما اگر وضعيت و موقعيت سنسور كيلومتر پرايد رو ديده باشيد، تقريبا مشابه همين وضعيت و موقعيت رو در پژو هم ميتونين ببينيد و محل اون رو پيدا كنين.

10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آقای camaro it اگه میشه مارم راهنمایی کنین واس رسیدن ب این فشنگی دنده عقب کجاهارو باز کنیم تا بهش برسیم؟؟ خودمون میتونیم عوض کنیم یا سخت دسرسی بهش؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان...چند تا سوال داشتم..بنده پراید ۸۷ دارم...ی مدته گاهی اوقات که پدال گازو زیاد فشار میدم یهو یک ریپ کوچیک میزنه و نمیدونم چرا ی بار ماشین خیلی سریع شتاب میگیره ی بار شتابش کم میشه( انگار یکی ترمزو ماشین رو گرفته بعد یکدفعه که ول شد شتاب میگیره) بعد اینکه وقتی مثلا دنده ۳ دارم میرم یکم گاز بیشتر میدم صدای سوپاپ ها در میاد(همون صدای تک تک)...
    دوم اینکه واسه ماشین باتری نو خریدم...الان میخوام با امپرسنج جریان نشتی رو هنگام خاموش بودن ماشین تست کنم...جریان چقدر باید باشه؟؟

داره خودمونی میشه hamed473's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستا ن آیا راهی برای باز کردن در صندوق پژو 405tu5 slx بدون سویچ هست یا نه ؟ (مثلا یه وقت تو مسافرت سویچ رو تو صندوق جا بذاریم) ////// به نظر شما با دستکاری جعبه فیوز این امکان هستش یا نه ؟ اگه ممکنه برام توضیح بدین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •