حداقلش اینه که فقط سه بار نصب میشه.نسخه ی نوین پندار ایراد داره؟
البته تو سیستمهای مختلف و به شرط اینکه ارتقا ندی سیتمتو
کله مگه اصلش ایراد داره که از این شاه دزدها خرید کنید
حداقلش اینه که فقط سه بار نصب میشه.نسخه ی نوین پندار ایراد داره؟
البته تو سیستمهای مختلف و به شرط اینکه ارتقا ندی سیتمتو
کله مگه اصلش ایراد داره که از این شاه دزدها خرید کنید
آخ چه با حال گفتی![]()
فقط چند ثانيه با f4 صداي موتور ها رو در آوردم بعد ديدم داره ميره گفتم کجا منم بيام" خلاصه همينطوري يکم فرستادمش هوا که از صداش لذت ببرم.
يکي بود که fokker 100 با کيفيت داشت فقط يادم نيست کي بود؟ در هر حال من خيلي ميخوامش (f100 رو) اگر حاضر هستيد با پست برام بفرستيد خيلي ممنون ميشم.![]()
با وجود قابلیت های بالا ، خیلی ها FSX رو یک شکستمی دونن!!! شما اگر با نسخه های قدیمی این شبیه ساز کار کرده باشین متوجه میشین که از FS5.1 تا FS10 یعنی همین FSX ،ساختار و چهار چوب چندان تغییری نکرد! بیشتر رنگ و لعاب بالا رفت جوری که واقعا FSX شورش رو در آورد و با بهترین سخت افزارهای زمان ارائش بخاطر ضعف ساختار نرم افزاری و در واقع چهارچوب کهنه نحوه خلق دنیای مجازی که از زمان FS5.1 از سال 95 تا الان همین بوده ، داد کاربرایی که چندصد دلار خرج سیستمشون کرده بودن و باز هم فریم ریت زیر 12 و حتی 10 داشتن رو در آورد. برای همین مایکروسافت کاملا دست پاچه مجبور شد سرویس پک رلیز کنه تا ماله کشی نیم بندی انجان داده باشه. شما خودتون توجه کنین ، سیستم ATC تو این مجموعه از قدیم تا الان چقدر پیشرفت داشته؟ خیلی کم! یا مثلا نرم افزار چه امکانی برای یادگیری و کار باچارت های jeppesen در اختیار کاربر گذاشته؟ از نظر گرافیک در کمال حیرت باز هم هواپیماهایی رو میبینیم که چراغ هاش چند متر اونطرفتر از هواپیماست! اگر نرم افزارهای الحاقی به FSX و FS9 رو کناربگذاریم چیز زیادی تهش نمیمونه.
چند سال قبل سال 2001 یه شبیه ساز اومد تو بازار که واقعا از مایکرو سافت بهتر بود! اسمش Fly! IIبود ولی فک کنم بیل گیتس همه خاندان دست اندرکارانش رو سر به نیست کرد! ببینید تو سال 2001 زمانی که کارت گرافیکای Geforce2 64MB بهترین بود چه گرافیکی داشت، خودتون قضاوت کنین:
فقط گرافیکش نبود که خوب بود. اونموقع تو شبیه ساز مایکرو سافت ویرچوآل پنل در کار نبود ، پنل دو بعدی بود و شما میتونستی فقط با کمک کلید ترکیبی ( فشار دادن دویا سه تا کلید از صفحه کلید باهم، هنوزم هموناست! ) سرتو عقب جلو و بالا پایین ببری ولی تو Fly! II میشد با حرکت موس تو پنل دو بعدی چپ و راست و اینور اونور رفت .
خلاصه منظورم اینه که این مونوپولی و اقتدار گرایی ذاتی مایکروسافت باعث شد عملا استعدادای دیگه تو این زمینه رشد نکنن یا نهایتا در قالب و زیرمجموعه شبیه ساز مایکروسافت و محصولات اضافه و جانبی اون وجود داشته باشن .
تنها راه موجود و ممکن برای مایکرو سافت به هم ریختن و از نو بنا کردن اساس این نرم افزار در آیندست . ضمنا نگران نباشین چون انقدر مثل من و شما تو دنیا وجود داره که اگر به فرض محال مایکرو سافت پنچر شد ، کار رو ادامه بدن.
این هم یک شبیه ساز جنگی سال 99 ! برای اونموقع خیلی انقلابی بود: Jane's USAF ، یادش بخیر...
Last edited by Masoud.Neshat; 22-02-2010 at 00:05.
دوست عزیز
من اینجام
پیغام خصوصی تو نگاه کن
بله متاسفانه یکی از ایرادات FSX نحوه ی اجرای اون هستش.
CPU: Phenom 9550
Ram: 4GB 1033
VGA: 9600GT
سیستم بالا مال دوستم هستش که توش FSX نصب کردیم ولی باز هم افت فریم توی بارون داشت.
با اینکه Acceleration Pack رو هم نصب کرده بودیم.
خیلی مواقع من اولش که داخل FSX هستم فریم خوبه و راحت پرواز میکنم ولی اساسی ترین لحظه یعنی موقع فرود افت فریم شروع میشه و هر وقت اینطوری میشه سقوط میکنم چون دیگه نمیشه تو اون سرعت کنترل کرد و فریم افت داره یهو میبینی زدی به زمین و یا استال کردی.
تنها راهش پایین آوردن جزئیات هست که اونطوری هم حال نمیده.
جالبترش اینکه دمای CPU من بالای 90 درجه برسه سیستم آلارم میده و قبلا بعد از 5 دقیقه توی FSX سیستم مدام بوق میزد ولی فعلا رفتم یه فن بزرگ خریدم که در کیس به زور بسته میشه و وضعیت یکم بهتر شده ولی FSX فشار زیاد (و البته بیخود) به سیستم میاره.
همون بازی Hawx که یک بازی هستش ولی تکسچرهای محیط خیلی طبیعی هستن ولی FSX کیفیت مطلوبی نداره و حداقلش اینه که آب رو به سبک بازیهای 4 سال پیش نشون میده. (دقیقا میتونید با GTA Vice City) مقایسه کنید. (از نظر کیفیت)
هرکس که قراره FSX رو توسعه بده باید یه فکر اساسی به حال این شبیه ساز بکنه. مهم نیست چند DVD به حجمش اضافه میشه. بالاتر از 10 DVD که نمیشه. من که راضیم 50 گیگابایت از هاردم رو به یک نرم افزار عالی اختصاص بدم.
مهمتر از همه باید تغییرات ساختاری مثل بهبود وضع ناوبری داده بشه. یه لیست داشتم اگر گم نکرده باشم از فرودگاههایی که پریدن از اونها به مقصد خاصی برابر با یک ساعت الافی هستش.
مثلا 4 بار هدینگ مخالف به شما میده. هی میگه R250 باز میگه L150 و یا اینکه مدت طولانی به شما هدینگ و اطلاعات نمیده.
فرض کن میخوای تهران تو مهراباد بشینی ولی از روی مهراباد دقیقا رد میشی و میری تا مثلا اصفهان و بعد میگه دور بزن و ادامه ی کار. (البته تهران مثاله)
و هر 2 تا شو هم تست کردم اما مک یه چیزه دیگه هست ونسخه اصلی شو که دارم یه چیزی در حدود 20 تا DVD
هست البته باید ببینم فکر کنم دقیقا یادم نیست
وباید بگم گرافیک X-plane یه چیز دیگه هست اما مشکلاتی هم داره
چون خیلی وقت ندارم فقط یکی شو میگم
در FSX , FS9 برنامه های زیادی برای Aircraft .Airport و... ساخته میشه اما روی Xplane به این شکل نیست
نه این که اصلا نباشه به اندازه این ها نیست
TOOMY-2008 جان...دمت گرم...بسته امروز دستم رسید...خیلی توپ بودن....کلی رفتم فضا...واقعا اسیدی حال دادی...کلی ذوق دارم که از همشون استفاده کنم
مرسی
خواهش مکینم عزیز
امید وارم ازش خوب استفاده کنی![]()
دوستان اون نرم افزار الحاقی که توی اف اس ایکس میشه با هواپیمای جنگنده موشک شلیک کرد رو چجوری میتونم دانلود کنم؟؟
همچنین هواپیماهایی که با این کار سازگارن و میشه باهاشون این کارا رو کرد.
اون بسته که گرافیک رو بالا میبره رو هم می خوام!
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)