سلام،ابتدا ویروس کشی کنید و بعد روی هر کدوم از شرتکات ها راست کلیک و سپس properties رو زده و مسیر پوشه رو اصلاح کنید.در واقع پسوند exe بهش اضافه کرده که اونو حذف و مسیر صحیح پوشه رو وارد کنید.
سلام،ابتدا ویروس کشی کنید و بعد روی هر کدوم از شرتکات ها راست کلیک و سپس properties رو زده و مسیر پوشه رو اصلاح کنید.در واقع پسوند exe بهش اضافه کرده که اونو حذف و مسیر صحیح پوشه رو وارد کنید.
سلام/سیستم من احتمالا ویروس services.exe رو گرفته بود، چون تمام عکسهایی که داشتم رو به فایلهایی با فرمت exe درآورده بود، من سیستم رو ویروس کشی کردم ولی لاکردار تمام عکسهامو پاک کرد، یعنی وقتی وارد پوشه میشم هیچی توش نیست ولی حجم پوشه مثلا 700 مگابایته!نحوه برگردوندن فایلهایی که به صورت سیستمی مخفی شده اند
حالا باید چیکار کنم تا عکسهایی که به صورت سیستمی مخفی شدن رو برگردونم؟
سیستم عامل من: windows7_32bit_ultimate
خیلی ممنون!![]()
Last edited by ALI-17; 26-12-2010 at 06:00.
برای برگرداندن این فایل ها نوت پد رو باز کنید و متن زیرو توش بنویسید
attrib -a -s -h -r *.* /s /d
بعد اونو با فرمت bat ذخیره کنید و تو پوشه ی عکس ها کپی کنید و اجراش کنید
ار تایپیک "تایپیک اختصاصی آنتی ویروسی های که اعضای انجمن خودشون ساختن""می تونید استفاده کنید
اینکارو کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد!برای برگرداندن این فایل ها نوت پد رو باز کنید و متن زیرو توش بنویسید
attrib -a -s -h -r *.* /s /d
بعد اونو با فرمت bat ذخیره کنید و تو پوشه ی عکس ها کپی کنید و اجراش کنیدمیشه کاملتر توضیح بدید(بنده آماتور هستم)!
این تاپیک رو هم پیدا نکردم(اگه امکانش هست آدرسش رو بزارید)...ار تایپیک "تایپیک اختصاصی آنتی ویروسی های که اعضای انجمن خودشون ساختن""می تونید استفاده کنید
سلام.
نرم افزار Rad Killjoy Killer رو دانلود کن خیلی راحت مشکلتو حل می کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام/عکسهامو با برنامه ACDsee برگردوندم!![]()
يه فلش به لپ تاپ من زدن نميدونم چه ويروسي هست كه داخل فولدر ها فايل اضافه ميكنه يه سريش عكس دار هستن و به صورت Hiddein آنتي ويروس كسپراسكاي 2011 هم نصب كردم و آپديت ميه مرتب ولي اصلا ويروسي تو سيستم نميشناسه نميدونم چيكار كنم؟؟؟ مثلا تو فولدر موزيك ميرم يه سري فايل اضافه كرده و يه فايل desktop.ini هم به صورت مخفي هستش. البته قبلا يه ويروسي بود كه desktop.ini و folder.htt بود كه زياد ميشد ولي اين نميدونم چيه؟؟؟ از كجا بفهمم سيستم ويروسي هست؟
متشکر دوست عزیز
مشکل من یکی که حل شد!
سلام دوستان
دچار ویروس autorun.inf شدم.
هر فلشی که به سیستم میزنم داخل فلش فایل autorun.inf و یه پوشه به نام nocasmilimoj درست میکنه و البته داخل این پوشه فایلی به نام nenijerano.exe وجود داره.
ضمنا پست اول این تاپیک رو کاملا مطالعه کردم. و با NOD32 آپدیت هم مشکل حل نشد. NOD اصلا autorun رو به عنوان ویروس یا تروجان شناسایی نمیکنه.
ممنون میشم اگه تجربیاتتون و یا راه حل هاتون رو ارائه بدین.
ممنونم.
سلام/شما آنتی ویروس avast رو نصب کن و آپدیت کن، خودش پدر پدرسوختشو درمیاره!سلام دوستان
دچار ویروس autorun.inf شدم.
هر فلشی که به سیستم میزنم داخل فلش فایل autorun.inf و یه پوشه به نام nocasmilimoj درست میکنه و البته داخل این پوشه فایلی به نام nenijerano.exe وجود داره.
ضمنا پست اول این تاپیک رو کاملا مطالعه کردم. و با NOD32 آپدیت هم مشکل حل نشد. NOD اصلا autorun رو به عنوان ویروس یا تروجان شناسایی نمیکنه.
ممنون میشم اگه تجربیاتتون و یا راه حل هاتون رو ارائه بدین.
ممنونم.
من همیشه avast آپدیت شده داشتم، 6ماه آپدیتش نکردم، پدر کامپیوتر در اومد، ولی حدود 10روزه که آپدیتش کردم، هیچ ویروسی از جمله همین autoruan جرات ورود به کامپیوتر رو نداره!![]()
Last edited by ALI-17; 02-01-2011 at 04:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)