سلام دوست عزیز. لینکی که در 2 صفحه قبل قرار داده بودید دیده بودم.: 1- لینک برای internet security هستش نه برای anti virus و 2- اگر لطف کنید لینک دانلود آپدیت های Antivirus 7 رو بزارین برام.ممنون.
سلام دوست عزیز. لینکی که در 2 صفحه قبل قرار داده بودید دیده بودم.: 1- لینک برای internet security هستش نه برای anti virus و 2- اگر لطف کنید لینک دانلود آپدیت های Antivirus 7 رو بزارین برام.ممنون.
دوست عزيز ميتونم بپرسم چطور به اين نتيجه رسيديد كه لينك 3 صفحه قبل براي Kaspersky Internet Security است؟چون راهنماي تصويري كه گذاشتم مربوط به KIS بود؟
شما مجدد به لينكي كه گذاشتم بريد و به نوشته قرمز رنگ توجه كنيد اين آپديتها براي هر دو محصول و براي تمام Buildها ميباشه.
سلام
من برای آپدیت دستی کاسپر اسکای ورژن 7.0.0.125 دچار مشکل شدم
همه مراحلی که برای آپدیت ورژن 6 بود (قبلا استفاده کردم و مشکلی نداشت) رفتم اما متاسفانه آپدیت نمیشه
حدود 50 صفحه قبل را نگاه کردم توضیحات همه غلط بود و یا مربوط به کاسپراسکای 6 بود باید بگم آپدیت دستی در کاسپر اسکای 6 با ورژن 7 متفاوت که دوستان اشتباها برای هر دو یک حالت را توضیح دادند تفاوت هم مربوط به گزینه Update form unstructured folder or zip-archive هست که ورژن 7 این گزینه رو نداره!!
به سایت رسمی شرکت هم رفتم یک چیزهایی در باره پوشه distribution نوشته بود که من متاسفانه فقط پوشه bases رو کپی کردم و البته فکر نمی کنم اگر نگهش می داشتم هم آپدیت انجام میشد.
باز هم خواهش می کنم بنده رو راهنمایی فرمایید
Last edited by nekooee; 07-12-2007 at 15:52.
ورژن نهایی برای نسخه 8 اومده یا فعلا نیست ؟
فعلا خبري نيست.به محض انتشار لينكهاي آن براي دوستان قرار داده خواهد شد.
براي آپديت نسخه 7 از روي فايل آپديت اصلي حتما بايد فايل رو از حالت زيپ در آورد .بعد آدرس پوشه اي كه فايل ها در اون قرار دارند رو در تنظيمات آپديت اعمال كرد.
دوست عزیز:سلام
من برای آپدیت دستی کاسپر اسکای ورژن 7.0.0.125 دچار مشکل شدم
همه مراحلی که برای آپدیت ورژن 6 بود (قبلا استفاده کردم و مشکلی نداشت) رفتم اما متاسفانه آپدیت نمیشه
حدود 50 صفحه قبل را نگاه کردم توضیحات همه غلط بود و یا مربوط به کاسپراسکای 6 بود باید بگم آپدیت دستی در کاسپر اسکای 6 با ورژن 7 متفاوت که دوستان اشتباها برای هر دو یک حالت را توضیح دادند تفاوت هم مربوط به گزینه Update form unstructured folder or zip-archive هست که ورژن 7 این گزینه رو نداره!!
به سایت رسمی شرکت هم رفتم یک چیزهایی در باره پوشه distribution نوشته بود که من متاسفانه فقط پوشه bases رو کپی کردم و البته فکر نمی کنم اگر نگهش می داشتم هم آپدیت انجام میشد.
باز هم خواهش می کنم بنده رو راهنمایی فرمایید
یکی از دوستام گفت شما اگه قبلا از bases بک آپ گرفتید باید دو تا پوشه دیگه رو هم همراش کپی کرده باشید همونایی که با update شروع میشه
پس شما اگه امکانش هست پوشه قبل از اون رو کپی کنید باین صورت که
\C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\asper \7
این پوشه رو کپی کنسد و بعد توی اون آدرس سرور پوشه bases رو بدید ببینید میشه یا نه
همیلتون عزیز.
من توی ناد32 خیلی از شما چیز یاد گرفتم و با کمک شما هم آخرین ورژن رو دانلود کردم و هم براحتی با استفاده از آموزشتون کرکش کردم.
حالا اگه میشه اخرین ورزن کسپر رو هم بهم معرفی و لینک بدین.
ایا اینم کرک میخواد؟
چه جوری؟
ممنون.
با سلام.
محصولات نهايي و به قول شما تثبيت شده كاسپر كه شامل آنتي ويروس و internet Security ميباشه در ورژن 7.0.125 ارايه شده و از خود سايت كاسپر به آدرس Kaspersky.com به راحتي قابل دانلود ميباشه.
در مورد كرك هم بايد عرض كنم بله اين محصول هم نياز به Key يا Activation Code براي فعال سازي و آپديت شدن داره كه كليدهاي اين محصولات نيز در تاپيك مربوط به سريال كاسپر بصورت جداگانه قرار داده شده است.
سلام
من ورژن 7.0.125 را به مکافات دانلود کردم وروی سرور کامپیوترم نصب کردم اما این ورژن 7 شبکه کامپیوترها را نمی شناسد من کافی نت دارم اینترنت در شبکه برقرار است اما کامپیوتر سرور با کلاینتها مشکل دارد اطلا ور گروپها ی آنهرا نمی شناسد می خواهم مثلا از کلاینت 1 یا 2 یا 3 فایلی را بگیرم کامپیوتر سرورم اصلا کلاینت را نمی شناسم مشکل تنظیمات کاسپر 7 در کجا است راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)