با سلام
دو تا مشکل :1- وقتی فونت رو در پوشه فونت ویندوز پیست می کنم در ورد نمی یاره
2-وقتی فونت Simbol مثل شیعه ،رمضان در پوشه فونت می برم وقتی می خوامinsert کنم یک سری علایم غیر اون نشونه هایی می اد که انتخاب کردم مثل حروف انگلیسی اعدادو....
با سلام
دو تا مشکل :1- وقتی فونت رو در پوشه فونت ویندوز پیست می کنم در ورد نمی یاره
2-وقتی فونت Simbol مثل شیعه ،رمضان در پوشه فونت می برم وقتی می خوامinsert کنم یک سری علایم غیر اون نشونه هایی می اد که انتخاب کردم مثل حروف انگلیسی اعدادو....
سلام
چه فونتي هست كه نمياره
ممكنه كه فونت استاندارد نباشه يا خراب باشه
نمونه فونت رو آپلود كن و بذار اينجا تا امتحان كنم
هنگام نصب ورد با این ارور مواجه می شوم لطفا من را راهنمایی کنید
can't locate msi file specified in c:\docume~\reza~.mre\locals~\rarsfx1\files\setup\s etup.ini
احتمال اينكه سي دي شما مشكا داشته باشه هست
يه بار ديگه با يه سي دي ديگه تلاش كنيد
چون پيغام احتمالا بعد از اكستراكت كردن فايلهاي اجرايي اوليه روي سيستم هست كه مشخصا نتونسته فايل setup.ini رو پيدا كنه
=======================================
باسلام
اینم دوفونت شیعه و رمضان
ببخشید این سئوال رو اینجا می پرسم ولی اگه می شه من رو راهنمایی کنین ممنون می شمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سئوال: اگه خواسته باشم بجای گذاشتن مثلا لینک بالا کلمه دانلودیا تصویر بسته فشرده وین رر رو بذارم که درصورت کلیک کردن روی اون اتومات فایل دانلود بشه باید چه کنم؟![]()
مشكل شما با اين فونتها چيه؟
اينا كه بخوبي اجرا ميشن
+++++
براي شما به عنوان يه كاربر عادي اين كار امكان پذير نيست
چون دسترسي به دكمه لينك نداريد
==============================================
وقتی از قسمت نشانه ها می خوام اونا رو انتخاب کنم یک سری اعداد و حروف بجای اونا اینسرت می شن
خب عزيزجان شما بايد ابتدايي كه ميخواي اون نشانه ها رو وارد كني زبان رو انگليسي كني و بعد اونا رو وارد كني
موفق باشي
================================================== ==
ممنون از راهنمایی شما مشکل حل شد اما!!!!
تنظیمات زبان رو توی قسمت نشانه ها نمی شه به صورت پیش فرض لاتین گذاشت که مشکلات اینجوربی پیش نیاد؟
چون همش تغییر می کنه![]()
سلام
من یک فایل word دارم دارای 100 جدول 3 ردیفی. باید توضیحاتی ذیل ردیف دوم هر جدول اضافه شود ولی حجم فایل خیلی زیاد است و توضیحان هم مفصل . در نتیجه اگر بخواهم توضیحات را درون همین فایل ذخیره کنم حجم فایل بالاتر رفته و مشکلات خودش را دارد
می خواهم توضیحات را درون فایل دیگری ذخیره کنم و وقتی کاربر روی هر جدول رفت و ماکرویی را run کرد توضیحات مربوط به آن جدول نمایش داده شود
چطوری می توانم توضیحات را در فایلی جدا گانه ذخیره کنم که آدرس قسمت مورد نظر از فایل اصلی را داشته و در صورت نیاز فراخوانی شود ؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)