تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 230 از 1635 اولاول ... 1301802202262272282292302312322332342402803307301230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اگر ممکنه عکس هاتون رو اینجا آپلود کنین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اين سايت هم براي آپلود عكس بد نيست:
    کد:
    Last edited by unforgiven2009; 23-03-2009 at 03:30.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

باز هم از راهنمایی دوستان تشکر میکنم.
    به لطف مقاله های عالی writeage تقریبا تصمیم خودم رو گرفتم.خواستم مشورتی هم با دوستان داشته باشم.
    دوربین های مد نظر من panasonic lumix dmc-fz28 و canon sx 10 is هستن.
    چند سوال برام باقی مونده.
    1-تنظیمات سرعت شاتر این دو دوربین چطوره؟(منظور حداکثر زمان هست)
    2-تفاوت بین زوم 18x و 20x چقدره؟اختلاف فاحشی دارن؟
    3-حداکثر زوم sx 10 با کاهش مگاپیکسل چقدر میشه؟
    4-هیچ کدوم از اینها منوی فارسی دارن؟آخه یک جا خونده بودم که قرار منوی فارسی هم اضافه بشه.
    5-دوستانی که این دوربین ها رو دارن میتونن عکسی از متعلقات کامل این دوربین ها که در کارتنش هست بذارن؟
    6-اگه به جای من بودین کدومشون رو انتخاب میکردین؟ آیا این 50 هزار تومان بیشتر می ارزه که سراغ کانن برم؟
    این سوال ها با وجود اینکه 60 صفحه ی آخر این تاپیک رو خوندم واسم پیش اومده!

البته الان با دیدن این دو عکس و دقت کردن به در اصلی خونه ای که توی عکس هست میشه گفت نظرم روی پاناسونیک هست.
    عکس مربوط به پاناسونیک
    کد:
    عکس مربوط به کانن
    کد:
    اگه میخوای پانان بگیری به نظر من باید بیشتر فک کنی ... گول امکانات پانا سونیک رو نخور ... درسته امکاناتش بالاست ، اما کیفیت خروجی خوبی نداره ... با دیدن نمونه عکس های واقعیش متوجه حرف من میشید ...
    کانن خیلی بهتره و اصلا بهتره بگم با هم قابل مقایسه نیستن ...

دوست عزيز شما واقعا كيفيت يك لنزي كه قيميتش با ف ي ل تر پولاريزه برابري ميكنه را خوب و با كيفيت ميدانيد؟
    بله ف ي ل تر 12 هزار توماني هم داريم و ف ي ل ت ر 120 هزار تومان هم داريم ( ف يلتر هاي اصلي كنن از 120 تومان به بالا شروع ميشه )ولي اين كجا و آن كجا .لنز 200 توماني هم داريم لنز 1 ميليوني هم داريم و لي قابل قياس نيستند. اين گونه لنزها چون با مودل وصل مي شن به لنز اصلي عكس ها هميشه با افت كيفيت روبرو هست و اگه لنز ارزون قيمتم بخريد تفاوتي از لحاظ كيفيت با لنز خود دوربين نداره. صحبت اين است كه چه لزومي داره چنين خرجي كرد؟ مگه اين دوربين هاي اين رده كم زوم تله دارن؟ خوب خريد يك دوربين به روزتر كه وايد و تله بهتري داشته باشند كه مقروم بصرفه تر است!!! نيازي هم نيست كه يك يا چند لنز رو هميشه بدنبال خود يدك بكشيد.
    من قصد بحس در مورد اين موضوع را ندارم و همينجا تمامش ميكنم در فروم عكاسي بچه هايي كه h50 رو داشتن ميگفتن در روز با 150 شات باطريش تموم مي شه . سوني اعلام كرده اين دوربين 300 تا 330 شات ميزنه .بعد دوستان ميگن با يك بار شار‍‍ژ در كنن تا 500 شات زده مي شه چطور شما مي گيد كه باطري سوني بهتر از كنن است؟ يادوستاني كه فوجي s2000 دارن گفتن با يك بار شار‍ژ بالاي 500 شات عكس ميگيرن .تازه با صرف هزينه كم مي توان باطري يدكي هم براي اين دوربينها خريد.در مقايسه با پانا هم طبق اعلام دو شركت fz28 عكس هاي بيشتري ميگيره.470 عكس
    خوب دوست من اولا قیمت که نشونه لنز خوب نیست ... هر لنزی یه قیمت متعارف داره ... مبدل های تله سونی همشون ساخت ژاپن هستن و خود سونی اونا رو میزنه و کیفیتشون بسیار بالاست ...

در مورد باطری باید بگم که اولا اون دوستانی که گفتن ما 500 تا شات میزنیم یا یه خورده گندش کردن یا ... !!

اگه من گفتم مشکلی ندارم منظورم این بود که حد متعارفی که سونی برای دوربین مشخص کرده رو راحت میتونم بدست بیارم ... تو درفترچه راهنمای دوربین توضیح میده که در شرایط مختلف باطری چقدر دوام میاره ... مثلا اگه با فلاش کار کنی چقدره ... یا لرزش گیر رو فعال کنی چطور و ... . و من در عمل هم دیدم که واقعا همینطوره ... الان همه ی اونایی که طرفدار کانن هستن خدا خدا میکنن کانن باطری هاش رو به سمت لیتیمی ببره ، بعد شما میگی باطری لیتیومی سونی بدرد نمی خوره !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه میخوای پانان بگیری به نظر من باید بیشتر فک کنی ... گول امکانات پانا سونیک رو نخور ... درسته امکاناتش بالاست ، اما کیفیت خروجی خوبی نداره ... با دیدن نمونه عکس های واقعیش متوجه حرف من میشید ...

خوب دوست من اولا قیمت که نشونه لنز خوب نیست ... هر لنزی یه قیمت متعارف داره ... مبدل های تله سونی همشون ساخت ژاپن هستن و خود سونی اونا رو میزنه و کیفیتشون بسیار بالاست ...

در مورد باطری باید بگم که اولا اون دوستانی که گفتن ما 500 تا شات میزنیم یا یه خورده گندش کردن یا ... !!

اگه من گفتم مشکلی ندارم منظورم این بود که حد متعارفی که سونی برای دوربین مشخص کرده رو راحت میتونم بدست بیارم ... تو درفترچه راهنمای دوربین توضیح میده که در شرایط مختلف باطری چقدر دوام میاره ... مثلا اگه با فلاش کار کنی چقدره ... یا لرزش گیر رو فعال کنی چطور و ... . و من در عمل هم دیدم که واقعا همینطوره ... الان همه ی اونایی که طرفدار کانن هستن خدا خدا میکنن کانن باطری هاش رو به سمت لیتیمی ببره ، بعد شما میگی باطری لیتیومی سونی بدرد نمی خوره !!
    دوست عزيز در مورد باطري نمي شه گفت كدوم برتر هستن چون هركدوم مزاياي خودشون رو دارن باطريهاي Nimh سوني كه من از اونها استفاده مي كنم بسيار باكيفيت هستن و واقعا خيلي دوم ميارن برتري ديگه اين باطريها تو سفر مشخص ميشه جاي كه دسترسي به برق نداشته باشي تا باطري رو شارژ كني اون وقت ميتوني از باطريهاي معمولي هم استفاده كني اما اينم بگم دوربين مثل شكلات اين باطرها رو تموم ميكنه ولي باز ميشه از دوربين استفاده كرد.
    فكر كنم اين مزيت باشه تا نظر شما چي باشه؟؟؟؟؟؟؟
    اما تنها مزيت باطريهاي ليتويمي ظرفيت بالاتر و دوام بالاتره.

5. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Mimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

اگه میخوای پانا بگیری به نظر من باید بیشتر فک کنی ... گول امکانات پانا سونیک رو نخور ... درسته امکاناتش بالاست ، اما کیفیت خروجی خوبی نداره ... با دیدن نمونه عکس های واقعیش متوجه حرف من میشید ...

!!
    ممنونم از راهنماییت دوست عزیز.میتونی یک مقدار مستدل تر توضیح بدی که در چه شرایطی کیفیت خروجی خوبی نداره؟ اتفاقا من به عنوان نمونه عکسی رو گذاشتم که اختلاف بین این دو دوربین رو نشون میداد.اگه شما در اون عکس به در خونه دقت کنین شاید مثل من پاناسونیک بیشتر نظرتون رو جلب کنه.

در ضمن دوستان قیمت روز این دوربین ها رو میدونن؟
    یک سوال هم از unforgiven2009 عزیز داشتم.شما در مورد فیلم برداری این دوربین توضیح دادین و گفتین در مود hd تا 2 گيگ فيلم مي گيره بعد قطع مي شه ودوباره بايد فيلم بگیریم.دلیل این کار چیه؟ وقفه ای که پیش میاد چه مدت هست؟یک سوال دیگه.اگه شما باز هم حق انتخاب داشتین و معقوله قیمت رو بذاریم کنار باز هم همین دوربین رو میگرفتین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز.میتونی یک مقدار مستدل تر توضیح بدی که در چه شرایطی کیفیت خروجی خوبی نداره؟ اتفاقا من به عنوان نمونه عکسی رو گذاشتم که اختلاف بین این دو دوربین رو نشون میداد.اگه شما در اون عکس به در خونه دقت کنین شاید مثل من پاناسونیک بیشتر نظرتون رو جلب کنه.

یک سوال هم از unforgiven2009 عزیز داشتم.شما در مورد فیلم برداری این دوربین توضیح دادین و گفتین در مود hd تا 2 گيگ فيلم مي گيره بعد قطع مي شه ودوباره بايد فيلم بگیریم.دلیل این کار چیه؟ وقفه ای که پیش میاد چه مدت هست؟یک سوال دیگه.اگه شما باز هم حق انتخاب داشتین و معقوله قیمت رو بذاریم کنار باز هم همین دوربین رو میگرفتین؟
    دوست عزيز
    از اونجاي كه 20 دقيقه فيلم برداري با مود hd حداقل 2 گيگ حجم داره پردازش اين حجم از اطلاعات براي دوربين سخته در نتيجه با اين مود تا اين حجم مي تونيد فيلم بگيريد

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه ممکنه منو تو خرید راهنمایی کنید :
    با بودجه 100 تا 120 تومن چه دوربینی بخرم . زوم . زیاد برام مهم نیست . برام کیفیت عکسها شارپ بودن و زنده بودن رنگها مهمه و اینکه تو نور کم خوب عکس بندازه . ممنون میشم اگه 2 تا دوربین تو این رنج بهم معرفی کنید با مشخصات کامل . ممنون .

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستانی که میگن کیفیت عکس پاناسونیک خوب نیست یه نگاهی به این عکس بندازن. اینو خودم گرفتم و resize کردم 800x600
    کد:
    یه عکس دیگه بدون زوم
    کد:
    همون منظره با 18 برابر زوم اپتیکال
    کد:
    این هم دو تا عکس دیگه واید و تله
    کد:
    کد:
    Last edited by prowler88; 23-03-2009 at 14:13.

10. 4 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بعد به من میگن چرا میای اینجا یکجانبه حرف می زني. دوست گرامی من نمونه عکسهای این دوربین رو تو چند پسته قبلی قرار دادم بنظر شما عکساش خوب نيست؟ نمونه عكسهاي سايتهاي ديگه غير واقعي است؟کیفیت از نظر شما چیست؟ رو حساب مارک و کمپانی؟ پاناسونیک کمپانیه کوچیکیه؟ تکنولوژی عکاسی منحصرا دست کنن و سونی است؟ روتوش کردن و دستکاری داخلی عکس بوسیله سونی خیلی خوبه؟ همه سایتها به پانا بالاترین امتیاز رو دادن او ن موقع شما میگید عکساش بدن؟ از دوستان تقاضا دارم اینجا بحس های این چنینی راه نندازن اگه خصومتی هم نسبت به یک برندی دارید لازم نسیت اینجا مطرح شه تا باعث سردرگومی دوستان دیگه بشه.
    شما دوست دارید بیاین اینجا بگید سونی بهترینه بنظر شما احترام می زاریم ولی این راهش نیست.

نوردهی بدون زدن فلاش:

نوردهی بدون زدن فلاش:

این عکس ها از نظر شما بده؟ کیفتش پاینه؟
    Last edited by unforgiven2009; 24-03-2009 at 01:47.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام .جناب lofa توضیحات کاملی دادن من خودم دلیل این موضوع را نمیدانم. وقفه در حد قطع شدن و فشردن دوباره دکمه برای فیلمبرداری است. حدس می زنم از دیگر دلایل آن ضبط تصاویر بر روی مموری باشه. البته تمامی دوربینها چنین محدودیتی دارن ولی چون پانا حجم فیلمبرداریش بالا تره زمانش فیلمبرداری کاهش پیدا میکنه. من فکر میکردم که این موضوع خوشایند نباشه ولی تا الان من 10 دقیقه کامل بدون وقفه فیلم نگرفتم.
    فرمت ثبت تصاویر به حالت Motion JPEG است و با کاهش فشردگی در تصویر هر یک ثانیه فیلمبرداری این دوربین در حدود 2.7 مگابایت فضا اشغال می کنه. جدا از اشغال کردن فضای زیاد که این دوربین تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه کاهش فشردگی یک مزیت به حساب میاد و نهایت کیفیت را شما می تونیدبر روی tv های hd ساپورت با کابل componet ببینید. در هر صورت این وسیله یک دوربین عکاسی است نباید انتظار تنظیمات گسترده فیلمبرداری رو ازش داشته باشید.ولی در محیط های indoor اگه نور محیط مناسب باشه فیلمبرداریش عالیه.
    قیمت روز این دوریبن هم بین 380 تا 400 نوسان داره.
    بدون جانب درای از برنده خاصی اگه قرار بود من دوباره دوربینی رو بخرم بیشک همین انتخابم بود .چون با تمامی ملاکها یم سازگاری داره. اون موقعی که کنن رو تا 380 هم می شد خرید من این دوربین رو 470 خریدم. وزن و جموجوری و تنظیمات گسترده فرمت RAW فیلمبرداری HD برایم اهمیت داشت.
    تو این سایت یک سری توضیحات فارسی در مورد این دوربین داده شده:
    کد:
    Last edited by unforgiven2009; 23-03-2009 at 16:11.

13. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •