اگر ممکنه عکس هاتون رو اینجا آپلود کنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر ممکنه عکس هاتون رو اینجا آپلود کنین:
اين سايت هم براي آپلود عكس بد نيست:
Last edited by unforgiven2009; 23-03-2009 at 03:30.
اگه میخوای پانان بگیری به نظر من باید بیشتر فک کنی ... گول امکانات پانا سونیک رو نخور ... درسته امکاناتش بالاست ، اما کیفیت خروجی خوبی نداره ... با دیدن نمونه عکس های واقعیش متوجه حرف من میشید ...
کانن خیلی بهتره و اصلا بهتره بگم با هم قابل مقایسه نیستن ...
خوب دوست من اولا قیمت که نشونه لنز خوب نیست ... هر لنزی یه قیمت متعارف داره ... مبدل های تله سونی همشون ساخت ژاپن هستن و خود سونی اونا رو میزنه و کیفیتشون بسیار بالاست ...
در مورد باطری باید بگم که اولا اون دوستانی که گفتن ما 500 تا شات میزنیم یا یه خورده گندش کردن یا ... !!
اگه من گفتم مشکلی ندارم منظورم این بود که حد متعارفی که سونی برای دوربین مشخص کرده رو راحت میتونم بدست بیارم ... تو درفترچه راهنمای دوربین توضیح میده که در شرایط مختلف باطری چقدر دوام میاره ... مثلا اگه با فلاش کار کنی چقدره ... یا لرزش گیر رو فعال کنی چطور و ... . و من در عمل هم دیدم که واقعا همینطوره ... الان همه ی اونایی که طرفدار کانن هستن خدا خدا میکنن کانن باطری هاش رو به سمت لیتیمی ببره ، بعد شما میگی باطری لیتیومی سونی بدرد نمی خوره !!
دوست عزيز در مورد باطري نمي شه گفت كدوم برتر هستن چون هركدوم مزاياي خودشون رو دارن باطريهاي Nimh سوني كه من از اونها استفاده مي كنم بسيار باكيفيت هستن و واقعا خيلي دوم ميارن برتري ديگه اين باطريها تو سفر مشخص ميشه جاي كه دسترسي به برق نداشته باشي تا باطري رو شارژ كني اون وقت ميتوني از باطريهاي معمولي هم استفاده كني اما اينم بگم دوربين مثل شكلات اين باطرها رو تموم ميكنه ولي باز ميشه از دوربين استفاده كرد.
فكر كنم اين مزيت باشه تا نظر شما چي باشه؟؟؟؟؟؟؟
اما تنها مزيت باطريهاي ليتويمي ظرفيت بالاتر و دوام بالاتره.
ممنونم از راهنماییت دوست عزیز.میتونی یک مقدار مستدل تر توضیح بدی که در چه شرایطی کیفیت خروجی خوبی نداره؟ اتفاقا من به عنوان نمونه عکسی رو گذاشتم که اختلاف بین این دو دوربین رو نشون میداد.اگه شما در اون عکس به در خونه دقت کنین شاید مثل من پاناسونیک بیشتر نظرتون رو جلب کنه.
در ضمن دوستان قیمت روز این دوربین ها رو میدونن؟
یک سوال هم از unforgiven2009 عزیز داشتم.شما در مورد فیلم برداری این دوربین توضیح دادین و گفتین در مود hd تا 2 گيگ فيلم مي گيره بعد قطع مي شه ودوباره بايد فيلم بگیریم.دلیل این کار چیه؟ وقفه ای که پیش میاد چه مدت هست؟یک سوال دیگه.اگه شما باز هم حق انتخاب داشتین و معقوله قیمت رو بذاریم کنار باز هم همین دوربین رو میگرفتین؟
دوست عزيز
از اونجاي كه 20 دقيقه فيلم برداري با مود hd حداقل 2 گيگ حجم داره پردازش اين حجم از اطلاعات براي دوربين سخته در نتيجه با اين مود تا اين حجم مي تونيد فيلم بگيريد
دوستان اگه ممکنه منو تو خرید راهنمایی کنید :
با بودجه 100 تا 120 تومن چه دوربینی بخرم . زوم . زیاد برام مهم نیست . برام کیفیت عکسها شارپ بودن و زنده بودن رنگها مهمه و اینکه تو نور کم خوب عکس بندازه . ممنون میشم اگه 2 تا دوربین تو این رنج بهم معرفی کنید با مشخصات کامل . ممنون .
دوستانی که میگن کیفیت عکس پاناسونیک خوب نیست یه نگاهی به این عکس بندازن. اینو خودم گرفتم و resize کردم 800x600
یه عکس دیگه بدون زومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون منظره با 18 برابر زوم اپتیکالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم دو تا عکس دیگه واید و تلهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by prowler88; 23-03-2009 at 14:13.
بعد به من میگن چرا میای اینجا یکجانبه حرف می زني. دوست گرامی من نمونه عکسهای این دوربین رو تو چند پسته قبلی قرار دادم بنظر شما عکساش خوب نيست؟ نمونه عكسهاي سايتهاي ديگه غير واقعي است؟کیفیت از نظر شما چیست؟ رو حساب مارک و کمپانی؟ پاناسونیک کمپانیه کوچیکیه؟ تکنولوژی عکاسی منحصرا دست کنن و سونی است؟ روتوش کردن و دستکاری داخلی عکس بوسیله سونی خیلی خوبه؟ همه سایتها به پانا بالاترین امتیاز رو دادن او ن موقع شما میگید عکساش بدن؟ از دوستان تقاضا دارم اینجا بحس های این چنینی راه نندازن اگه خصومتی هم نسبت به یک برندی دارید لازم نسیت اینجا مطرح شه تا باعث سردرگومی دوستان دیگه بشه.
شما دوست دارید بیاین اینجا بگید سونی بهترینه بنظر شما احترام می زاریم ولی این راهش نیست.
نوردهی بدون زدن فلاش:
این عکس ها از نظر شما بده؟ کیفتش پاینه؟
نوردهی بدون زدن فلاش:
Last edited by unforgiven2009; 24-03-2009 at 01:47.
سلام .جناب lofa توضیحات کاملی دادن من خودم دلیل این موضوع را نمیدانم. وقفه در حد قطع شدن و فشردن دوباره دکمه برای فیلمبرداری است. حدس می زنم از دیگر دلایل آن ضبط تصاویر بر روی مموری باشه. البته تمامی دوربینها چنین محدودیتی دارن ولی چون پانا حجم فیلمبرداریش بالا تره زمانش فیلمبرداری کاهش پیدا میکنه. من فکر میکردم که این موضوع خوشایند نباشه ولی تا الان من 10 دقیقه کامل بدون وقفه فیلم نگرفتم.
فرمت ثبت تصاویر به حالت Motion JPEG است و با کاهش فشردگی در تصویر هر یک ثانیه فیلمبرداری این دوربین در حدود 2.7 مگابایت فضا اشغال می کنه. جدا از اشغال کردن فضای زیاد که این دوربین تا 32 گیگ رم ساپورت میکنه کاهش فشردگی یک مزیت به حساب میاد و نهایت کیفیت را شما می تونیدبر روی tv های hd ساپورت با کابل componet ببینید. در هر صورت این وسیله یک دوربین عکاسی است نباید انتظار تنظیمات گسترده فیلمبرداری رو ازش داشته باشید.ولی در محیط های indoor اگه نور محیط مناسب باشه فیلمبرداریش عالیه.
قیمت روز این دوریبن هم بین 380 تا 400 نوسان داره.
بدون جانب درای از برنده خاصی اگه قرار بود من دوباره دوربینی رو بخرم بیشک همین انتخابم بود .چون با تمامی ملاکها یم سازگاری داره. اون موقعی که کنن رو تا 380 هم می شد خرید من این دوربین رو 470 خریدم. وزن و جموجوری و تنظیمات گسترده فرمت RAW فیلمبرداری HD برایم اهمیت داشت.
تو این سایت یک سری توضیحات فارسی در مورد این دوربین داده شده:
Last edited by unforgiven2009; 23-03-2009 at 16:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)