تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 2376 اولاول ... 1301802202262272282292302312322332342402803307301230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

وای خدا یک شبه 10 صفحه رفتید جلو.
    مردم و زنده شدم و 1 ساعت اکانت تموم کردم تا همه پستها رو خوندم. یک خورده سرعت و کم کنید.
    تو بازی امروزی چند تا نکته خوب وجود داشت.
    اول اینکه اکبرپور خیلی خوب بازی کرد و امیدوارم همینجو تداوم داشته باشه.2تا پاس گل داد.
    شوت جباری بود که خیلی قشنگ زد و کل پژمان نوری که دیروز به سایپا گل زد رو خوابوند.
    بازی علیزاده هم نسبت به فصل قبل بهتر شده ود. تو 2 تا صحنه کل مدافعان و هافبکهای ابومسلم که تو محوطه جریمه جمع شده بودند و منتظر پرتاب بلند اوت بودند رو اسکل کرد
    نیمکتمون پرملات بود.
    امیدورام روانخواه چیزیش نشده باشه و بتونه بازی کنه.حداقل واسه دربی برگرده که تن پیر وزی ها رو بلرزونه.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عماد فکر خیلی خوبی هست و خودت هم مسئولش باش...
    اینم یک خبر بد.......
    امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه ...
    روان خواه با دوندگی زیادش فصل پیش از خوبهای ما بود...

مصدوميت شديد روانخواه

شروع هشتمين دوره رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي برتر کشور براي هافبک نفوذي تيم استقلال تهران خوش يمن نبود و او از ناحيه زانو دچار مصدوميت شد.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در دقيقه 15 ديدار تيم هاي استقلال- ابومسلم که ساعتي پيش در ورزشگاه آزادي برگزار شد،اميدرضا روانخواه بر روي مدافع حريف مرتکب خطا شد،اما صحنه مذکور منجر به مصدوميت اين بازيکن از نايحيه زانوي پاي راست گرديد.
    بلافاصله پس از اين صحنه پزشک استقلال با مشاهده زانوي روانخواه اعلام کرد که ديگر اين بازيکن قادر به ادامه بازي نيست و به همين دليل نيز امير قلعه نويي جباري را به جاي او وارد زمين کرد.
    دکتر نوروزي درباره مصدوميت هافبک استقلال گفت:با توجه به ضربه شديدي که به پاي روانخواه وارد آمده،مصدوميت او جدي است.البته هنوز نمي توان به درستي در اين باره اظهار نظر کرد و بايد منتظر جواب عکس Mri بود.
    گفتني است مصدوميت و شدت درد روانخواه به حدي بود که ساير بازيکنان حتي نتوانستند او را به سمت اتوبوس تيم ببرند و مجبور شدند با استفاده از يک صندلي چرخدار اين کار را انجام دهند.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عماد خیلی خوبه کارت ادامه دادنش انرژی زیادی میخوادامیدوارم داشته باشی.
    مطمینم روانخواه به بازی باپیروزی میرسه

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان با اينكه دير شده اما جا داره من هم تبريك بگم به شما اولين برد،صدرنشيني،انتقام شكست فصل پيش و داشتن همچين هوادارهاي با شرف و با فرهنگ رو.

ما ديروز برقمون 15 دقيقه قطع شد درست همون موقع كه استقلال گل زده بود.ببينيد چه حالي داره كه ببيني بعد از اومدن برق تيمت 2 تا گل زده باشه.

انشالله شيرپاكتي رو توي رشت شكست ميديم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

آقا عماد دستت درست.

فقط دعا کنید روانخواه طوریش نشه تا مثه همیشه یه دو سه تا گل به 000 بزنه

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

4

سلام دوستان با اينكه دير شده اما جا داره من هم تبريك بگم به شما اولين برد،صدرنشيني،انتقام شكست فصل پيش و داشتن همچين هوادارهاي با شرف و با فرهنگ رو.

ما ديروز برقمون 15 دقيقه قطع شد درست همون موقع كه استقلال گل زده بود.ببينيد چه حالي داره كه ببيني بعد از اومدن برق تيمت 2 تا گل زده باشه.

انشالله شيرپاكتي رو توي رشت شكست ميديم.
    میگم رضا منطقه اتو بگو تلفن بزنیم موقع بازی استقلال برقاتونو همیشه ببرند

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا عماد دستت درست.

فقط دعا کنید روانخواه طوریش نشه تا مثه همیشه یه دو سه تا گل به 000 بزنه
    آره فقط خداکنه کاریش نشده باشه بازیکن خوبیه حیفه که از دستش بدیم

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

میگم رضا منطقه اتو بگو تلفن بزنیم موقع بازی استقلال برقاتونو همیشه ببرند

والا اگه به قيمت برده استقلال باشه حاضرم 90 دقيقه رو بدون برق سپري كنيم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

با اجازه اونی جان..
    نظرتون چیه که قبل هر بازی استقلال، بیایم نتیجه ی بازیرو مثل پیش بینیه بازیه استقلال - ابومسلم، پیش بینی کنیم و بعد بازی مثل پست قبلیم (2401)، برنده هارو مشخص کنیم ؟ اگه کسی حوصله ی نوشتن پستی مثل پست قبلیم رو نداره، من خودم حاضرم بعد هر بازی این کار رو انجام بدم..
    نظرتون چیه ؟
    قبل از هر حرفی یه خبر خوب بهتون بدم در مورد جباری

انتقال جباري تا پايان فصل منتفي شد

هافبک بازيساز و گلزن تيم فوتبال استقلال تهران پس از بازي روز گذشته تيمش برابر ابومسلم اعلام کرد که اين فصل را در استقلال باقي خواهد ماند.

"به گزارش سرويس ورزشي برنا" در پايان بازي ديشب تيم هاي استقلال و ابومسلم که به برتري 2-0 آبي پوشان انجاميد،مجتبي جباري اظهار داشت:خوشحالم که توانستم در اولين بازي‌ام براي استقلال در ليگ هشتم گلزني کنم.

وي درخصوص مبلغ قرارداد خود و اينکه گفته مي شود گران‌قيمت ترين بازيکن استقلال است،گفت:از مبلغ قرارداد ساير بازيکنان اطلاعي ندارم و به همين دليل نمي دانم که آيا گران‌قيمت ترين بازيکن تيم هستم يا خير.

بازيکن ملي پوش صدرنشين هفته ننخست ليگ برتر با تاييد عدم حضورش در تيم فرانسوي که خواهان او شده بود،عنوان کرد:کار حضورم در فرانسه به طور کامل منتفي شد و تا پايان فصل در استقلال باقي خواهم ماند.در دو روزي که آنجا بودم،احساس دلتنگي شديدي کردم و نمي‌توانستم از خانواده ام دور باشم.به همين دليل نيز تصميم گرفتم در همين جا بمانم.

عماد جان کار فوق العاده ای من هم بهت کمک میکنم فقط باید چند تا قانون برای این کار گذاشت
    1-کاربران عزیز فقط یک بار میتونن پست بدن و حق ویرایش ندارن
    2-فقط نتیجه بازی رو در پست خودشون ذکر کنند وبرای اینکه شلوغ نشه به این صورت نتیجه رو بنویسن
    ابتدا تیم میزبان-میهمان مثل بازی دیروز استقلال با ابومسلم که استقلال میزبان بود اینطوری....
    2-0 یا مثل بازی پگاه-استقلال اینطوری 0-1

3-یه مدت زمان معینی برای پیش بینی بازی تعیین بشه مثلا 1ساعت قبل از بازی
    4- ونکته اخر اینکه پیش بینی بازی بین همه صورت نگیره با توجه به اینکه ممکن یک نفر با چند تا یوزر وارد بشه
    وغریبه زیاد داشته باشیم واین از سلامت این کار کم میکنه بین 20الی 30 نفر از کاربران شناخته شده تاپیک باشه
    وبه صورت لیگ صورت بگیره
    دوستان اگه نظر دیگه دارن بگن تا امشب این کار صورت بگیره

بعدش من خیلی از مصدومیت امیدرضا ناراحت شدم وبیشتر از یه چیز دیگه ناراحت شدم واز بعضی از دوستان
    بدجوری گله دارم نباید در مورد روانخواه یا منتظری ومنیعی اینطوری حرف بزنند مگه همین روانخواه نبود که خود شما
    ومن لقب رفت وبرگشت رو بهش دادیم او در فصل قبل که یکی از بدترین فصل های استقلال بود او بهتری بازیکن استقلال بودش در مورد منیعی دیروز به محض اینکه به بازی اومد بازی استقلال از این رو به اون رو شد پژمان منتظری
    هم اگه بد باشه که قلعه نوعی به اون بازی نمیداد واونو فیکس نمیزاشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •