تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 949 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330730 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه mbm110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من قبلا سرویس 512 با حجم ماهانه 3 گیگ میگرفتم که با حساب مالیات و ... میشد 15250 تومان ولی از این دوره که دیگه فقط برای حجم 5 گیگ شبانه رایگان داد به این فکر افتادم که برم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم..... ( چون قیمت سرویس 512 با حجم ماهیانه 5 گیگ با حساب مالیات و ... که میشد 24 هزار تومان به نظرم گرون میومد)

شاتل ، صبانت ، پارس آنلاین را قیمت هاشون رو برای سرویس 512 با حجم ماهانه 5 گیگ با قیمت همین سرویس فن آوا مقایسه کردم که نتیجش این شد که با این حال بازم فن آوا از همشون ارزون تر هست!!!

به غیر از قیمت،سرعت دانلود شبانه برام خیلی مهم بود به خاطر همین نمیتونستم ریسک کنم و کلی برای جمع آوری سرویس فن آوا از خط تلفنم صبر کنم و بعد چند روزی هم برای وصل شدن سرویس از شرکت جدید معطل بمونم و حداقل 10 هزار تومن هم برای راه اندازی بدم (به غیر از هزینه سرویس که میگم همشون از فن آوا گرونترن) و تازه معلوم نباشه از شانسم سرعت دانلود شبانه شرکت جدید از شبانه فن آوا بیشتر باشه یا نه ...... ( که سرعت شبانه شاتل را مطمئن هستم از سرعت شبانه فن آوا کمتره !!!! چون تو همین خونه برادرم با یه خط تلفن دیگه از شرکت شاتل سرویس 512 الان داره استفاده میکنه که سرعت شبانش اصلا به 60 نمیرسه در حالی که سرعت شبانه من بین 50 تا 70 هست....همین دیشب (شب جمعه) سرعت دانلودم بین 60 تا 70 بود! ) ( یادش بخیر چند ماه پیش سرعت شبانم بالای 100 بود !!!!! ولی الان حداقل 2 ماهی هست که بین 50 تا 70 هست)

پس نتیجه گرفتم: مجبورم و چاره دیگه ای ندارم که همین سرویس 5 گیگ فن آوا رو تمدید کنم !

( من ساکن تهران،منطقه مخابراتی اشرفی اصفهانی هستم)
    Last edited by mbm110; 19-10-2012 at 20:58.

2. این کاربر از mbm110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پارس آنلاین و آسیا تک گزینه های مناسب تری برای شما هستند ، حالا باز میل خودتونه ... ضمنا تمام تعرفه ها رو دوباره چک کنید و فقط رو پلن خودتون متمرکز نشید .

تا قبل مشکلات شبانه فن آوا با اینکه سرویس هاش از همه گرون تر بود و هیچ امکاناتی هم نمیداد ( هست و نمیده ) به خاطر سرعت خوبش همه چیز رو تحمل میکردم ، منتهی الان واقعا از سرویس مخابرات بیشتر رضایت دارم تا سرویس فن آوا ...

4. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من قبلا سرویس 512 با حجم ماهانه 3 گیگ میگرفتم که با حساب مالیات و ... میشد 15250 تومان ولی از این دوره که دیگه فقط برای حجم 5 گیگ شبانه رایگان داد به این فکر افتادم که برم از شرکت های دیگه سرویس بگیرم..... ( چون قیمت سرویس 512 با حجم ماهیانه 5 گیگ با حساب مالیات و ... که میشد 24 هزار تومان به نظرم گرون میومد)

شاتل ، آسیاتک ، پارس آنلاین را قیمت هاشون رو برای سرویس 512 با حجم ماهانه 5 گیگ با قیمت همین سرویس فن آوا مقایسه کردم که نتیجش این شد که با این حال بازم فن آوا از همشون ارزون تر هست!!!

به غیر از قیمت،سرعت دانلود شبانه برام خیلی مهم بود به خاطر همین نمیتونستم ریسک کنم و کلی برای جمع آوری سرویس فن آوا از خط تلفنم صبر کنم و بعد چند روزی هم برای وصل شدن سرویس از شرکت جدید معطل بمونم و حداقل 10 هزار تومن هم برای راه اندازی بدم (به غیر از هزینه سرویس که میگم همشون از فن آوا گرونترن) و تازه معلوم نباشه از شانسم سرعت دانلود شبانه شرکت جدید از شبانه فن آوا بیشتر باشه یا نه ...... ( که سرعت شبانه شاتل را مطمئن هستم از سرعت شبانه فن آوا کمتره !!!! چون تو همین خونه برادرم با یه خط تلفن دیگه از شرکت شاتل سرویس 512 الان داره استفاده میکنه که سرعت شبانش اصلا به 60 نمیرسه در حالی که سرعت شبانه من بین 50 تا 70 هست....همین دیشب (شب جمعه) سرعت دانلودم بین 60 تا 70 بود! ) ( یادش بخیر چند ماه پیش سرعت شبانم بالای 100 بود !!!!! ولی الان حداقل 2 ماهی هست که بین 50 تا 70 هست)

پس نتیجه گرفتم: مجبورم و چاره دیگه ای ندارم که همین سرویس 5 گیگ فن آوا رو تمدید کنم !

منم وضعيتم مثل تو هست..
    قيمت ها که اصولاً نزديک به همه قيمت يکم
    بالاتر قطعی کمتر و اينا داره. منم 2 مگ شبانه دار
    ميخوام که کسی جز آسياتک نداره ظاهراً اونم به من
    سرويس نميده...وضعيت شاتل تاييد ميشه پارس آنلاين
    هم هنر کنه سرعت اسميش رو بده که اونم بيشتر 1 مگ
    نيست..وايمکس مبين نت هم 2 مگ شبانه دار داره ولی
    فکر نکنم بشه رو کيفيتش اصلاً حساب کرد..

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببنید دوستان بعضیا میگن فن آوا الان ارزونتره قربونتون برم الان پارس آنلاین 100 گیگ رو میده 200 تومن بدون افت کیفیت و شرکتای دیگه هیچ تغییر چشم

گیری مثل فن آوا نداشتن و تا الان هم بدون افت کیفیت دارن کار میکنن اگر حق با این شرکت بود مسئول فروشش از تاپیک نمیرفت و جواب قانع کننده + انجام

حرفهایی که میگفت رو میداد نه اینکه همش شعار و وعده انگار ما در روز چندساعت وقت داریم که اونم بخواد به پای وعده بسوزه ما که داریم پول میدیم و

میخواییم که خدمات بدن اما... نمیدونم چی بگم دیگه

7. این کاربر از tranceyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

دو شب گذشته شبانه دوباره سرعت اسمی شده
    ولی قیمتها هم نجومی هستند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

البته سرویس 1 مگ آسیاتک فکر کنم برای شما مناسب باشه.

ضمنا دوست عزیز، با توجه به معیارهایی که ذکر کردید، بنده سرویس های نوین نت رو هم بهتون پیشنهاد میکنم.

10. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

الان تعرفه های آسیاتک رو میدیم خیلی ارزونتره
    سرویس 2 مگ 20 گیگ ترنسفر رو میده 63 تومن
    شبانه هم 1 تا 9 هست
    ولی من الان سرویس 1 مگ از فناوا دارم تا حالا 12 گیگ گرفتم واسه 59 تومن دراومده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

شاتل ، آسیاتک ، پارس آنلاین را قیمت هاشون رو برای سرویس 512 با حجم ماهانه 5 گیگ با قیمت همین سرویس فن آوا مقایسه کردم که نتیجش این شد که با این حال بازم فن آوا از همشون ارزون تر هست!!!

من نمی دونم شما چجوری مقایسه کردی اگه دانلود شبانه برات مهمتره الان پارس آنلاین با دو گیگ ماهیانه تا 512 رو با دانلود رایگان شبانه بهت میده در حالیکه تو فن آوا باید (مجبوری) 5 یا 6 گیگ بخری (پول بیشتر بدی)
    و بازهم آساتک با 3 ساعت دانلود رایگان بیشتر نسبت به فن آوا از هر جهت برای شما مناسب تره
    با توجه به اینکه سرعت دانلود در شب برای فن آوا اصلا اهمیت نداره و به قول مدیرفروشش فقط حکم هدیه رو داره شاید دو روز دیگه دوست داشته باشن این هدیه رو بگیرن!؟؟؟
    من دارم جور میکنم از مخابرات 1 مگ بگیرم ( اگه بشه که یک لحظه هم معتلش نمی کنم) اگه نشد گزینه های بعدی رو بررسی میکنم
    در کل بگم که بیخیال فن آوا بشید که یه مشت دزدند!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببنید دوستان بعضیا میگن فن آوا الان ارزونتره قربونتون برم الان پارس آنلاین 100 گیگ رو میده 200 تومن بدون افت کیفیت و شرکتای دیگه هیچ تغییر چشم

گیری مثل فن آوا نداشتن و تا الان هم بدون افت کیفیت دارن کار میکنن اگر حق با این شرکت بود مسئول فروشش از تاپیک نمیرفت و جواب قانع کننده + انجام

حرفهایی که میگفت رو میداد نه اینکه همش شعار و وعده انگار ما در روز چندساعت وقت داریم که اونم بخواد به پای وعده بسوزه ما که داریم پول میدیم و

میخواییم که خدمات بدن اما... نمیدونم چی بگم دیگه
    اولاً پارس آنلاين 100 گيگ رو ميده 215 فن آوا هم داره ميده 210
    بعد هم اين رقم های نجومی به چه درد ما می خوره آخه..
    بخوايم گيگ بخريم که کلی پول بايد بديم فايده نداره..
    يه شرکتی که شبانه اش خوب باشه بايد پيدا کرد اونم
    بعيد ميدونم پيدا بشه ديگه..

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مثل اینکه دوستان یادشون رفته قطعی ها و امکانات گسترده فن آوا رو ، دوباره پست های چند صفحه پیشم رو باید بزنم ؟

وجدانا برید امکانات فن آوا رو با مفنور ترین سرویس دهنده ها مقایسه کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •