برای مطمئن شدن میونی باید چی کار کنی؟؟؟
هر دانشگاهی یه هیزنه ثا بتی داره باید از خود ش دانشگاه سوال کنی مثلا:::دانشگاه آزاد تهران از 230 تا 400 متغیره که من اطلاع دارم باز هم بپرسی بهتره!
برای مطمئن شدن میونی باید چی کار کنی؟؟؟
هر دانشگاهی یه هیزنه ثا بتی داره باید از خود ش دانشگاه سوال کنی مثلا:::دانشگاه آزاد تهران از 230 تا 400 متغیره که من اطلاع دارم باز هم بپرسی بهتره!
اگه بخوای حساب کنی شبانه بهتر از روزانه است کلاس هاش هم از همون صبح شروع می شه چون می خوان یه شهریه بگیرن اسمشو از روزانه به شبانه تغییر دادن که مدزکش هم همون روزانه است شبانه به نظر من بهتره چون مدرکش بالا تره باز نظر من اینه چون هم شهر نزدیکه و مدرکش بالاتره هر کی یه نظر داره ما به نظره همه احترام می زاریم
من که دانشگاه شمسی پور تهران یه سر زدم اونایی که رتبه اول تا سوم داشتن شهریه رو کم می کردن وسلف شون توی اون ترم رایگان بود در ضمن اونایی که معدل شون بالای 17 باشه 100% مطمئن باش تسهیلات خوبی به اون شخص می دن
انشا ء الله همهون تو کنکور موفق باشیم
سلام دوستان
من سال پيش متاسفانه زمان ثبت نام توي ازمون كارداني به كارشناسي سال 89 رو نميدونستم و متاسفانه ثبت نام تمام شد و من 1 سال عقب افتادم
از دوستان خواهش ميكنم اگر كسي زمان ثبت نام و امدن دفترچه كنكور كارداني به كارشناسي ناپيوسته دولتي سال 1390 رو ميدونه اينجا اعلام كنه.
با تشكر فراوان![]()
سازمان سنجش آموزش كشور ضمـن آرزوي مـوفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدينوسيله به اطلاع ميرساند، فهـرست اسامي پذيرفتـه شدگان نهايـي آزمون دورههاي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته و هم چنيـن فهرست اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز آزمون سال 1389 دانشگاه جامع علمي-كاربردي از ساعت 16 (4 بعد ازظهر) روز پنجشنبه مورخ 21/11/89 بر روي سايت سازمان سنجش به آدرس www. sanjesh.org قابل رويت مي باشد.
پذيرفته شدگان مذكور ضرورت دارد بر اساس برنامه زماني مندرج در اطلاعيهاي كه به همراه فهرست آنان برروي سايت اين سازمان قرار داده ميشود، براي ثبتنام با در دست داشتن مدارك لازم به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند.
آخه چند روز پیش اخبار بیست و سی گفت که روز دوشنبه اعلام میشه
همه اینا واسه اینه که مهلت انتخاب واحد دانشگاه آزاد تموم شه.......![]()
سیاست میگن ......
رشته ای مثل نرم افزار فکر کنم کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی ترمی 400 تموم بشه ولی همین رشته تو دانشگاه آزاد ترمی 1 تومن آب میخوره
اخبار تلویزیون رو کاری ندارم ولی اون چیزی که تو سایت سنجش اعلام میشه منبع معتبر تری هستش
قطعا سایت سازمان معتبره
دقیقا حرف شما درسته
برای رشته ساخت و تولید شهریه علمی کاربردی میشه 500. اونم حداکثرش
ولی در آزاد دقیقا 1.350 میشه
اینه که منو عصبی کرده. من باید چیکار کنم؟
اگه اونجا انتخاب واحد نکنم (که آخرین مهلت روز پنج شنبه هست) میمونم. اگه انتخاب واحد کنم و از اینجا قبول بشم، 1.350 میره به هوا.
![]()
میشه ممتاز ترین دانشگاه علمی کاربری در زمینه ی مهندسی رو نام ببرید؟شک نکن غلمی کاربردی از نظر هزینه و معتبری مدرک مقرون به صرفه تر از آزاد هست !!!
وقتی شا مدرک رو میدی ترجمه اون مهر وزارت مهمه هیچ کاری هم ندارن که شما فردوسی مشهد بود یا مجازی علی ابادآزاد هم شهریه فضایی داره تازه ، من میخوام اقدام کنم برای رفتن به آلمان مدارک و که خواستم بدم برای ترجمه کاردانی آزادمو زیاد قبول ندارن و باید دوباره امتحان بدم اونجا ! اما سراسری باشه واسشون خیلی معتبرتره ...
در کل اگه مشکل شهریه ندارید آزاد شهرهای اصلی ایران 100 تا علمی کاربردی هست شک نکنید
سلام دوستان منم تو جمعتون جا میدهید
منم کاردانی کامپیوتر دارم میخوام برای کارشناسی شرکت کنم البته 2 ساله درسم تموم شده و هنوز اقدام نکردم
میشه به منم کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)