تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 399 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

داره خودمونی میشه MohammadKingstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ™Earse..Tehran •°•°•°•°°•°•°•°•°•°•°•

11

شنیدم امسال کارشناسی ناپیوسته ازاد شهریه ثابتش 530 هزارتومن شده که با 20 واحد حدود 800 900 هزار تومنی در میاد درسته؟
    برای مطمئن شدن میونی باید چی کار کنی؟؟؟
    هر دانشگاهی یه هیزنه ثا بتی داره باید از خود ش دانشگاه سوال کنی مثلا:::دانشگاه آزاد تهران از 230 تا 400 متغیره که من اطلاع دارم باز هم بپرسی بهتره!

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت

11

سلام

کسی شبانه کارشناسی رشته کامپیوتر تحصیل کرده؟؟
    میزان شهریه اش تقریبا ترمی چقدره؟
    به نظر شما تحصیل توی شبانه دولتی توی یه شهر نزدیک به خودت بهتره یا غیر انتفاعی همون شهری که ساکن هستی؟
    اگه بخوای حساب کنی شبانه بهتر از روزانه است کلاس هاش هم از همون صبح شروع می شه چون می خوان یه شهریه بگیرن اسمشو از روزانه به شبانه تغییر دادن که مدزکش هم همون روزانه است شبانه به نظر من بهتره چون مدرکش بالا تره باز نظر من اینه چون هم شهر نزدیکه و مدرکش بالاتره هر کی یه نظر داره ما به نظره همه احترام می زاریم

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت

11

حق با شماست
    این شهریه ها واقعأ کمر شکنه

---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------

کسی میدونه اگه معدل بالای 17 باشه چه مزیتی داره . یعنی امکان داره به خاطر معدل یه تسهیلاتی برا قبولی باشه؟
    من که دانشگاه شمسی پور تهران یه سر زدم اونایی که رتبه اول تا سوم داشتن شهریه رو کم می کردن وسلف شون توی اون ترم رایگان بود در ضمن اونایی که معدل شون بالای 17 باشه 100% مطمئن باش تسهیلات خوبی به اون شخص می دن
    انشا ء الله همهون تو کنکور موفق باشیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

14 تاريخ ثبت نام و برگزاري كارداني به كارشناسي(ناپيوسته)دولتي سال 90

سلام دوستان
    من سال پيش متاسفانه زمان ثبت نام توي ازمون كارداني به كارشناسي سال 89 رو نميدونستم و متاسفانه ثبت نام تمام شد و من 1 سال عقب افتادم
    از دوستان خواهش ميكنم اگر كسي زمان ثبت نام و امدن دفترچه كنكور كارداني به كارشناسي ناپيوسته دولتي سال 1390 رو ميدونه اينجا اعلام كنه.

با تشكر فراوان

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سازمان سنجش آموزش كشور ضمـن آرزوي مـوفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدين‎وسيله به اطلاع مي‌رساند، فهـرست اسامي پذيرفتـه شدگان نهايـي آزمون دوره‌هاي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته و هم چنيـن فهرست اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز آزمون سال 1389 دانشگاه جامع علمي-كاربردي از ساعت 16 (4 بعد ازظهر) روز پنجشنبه مورخ 21/11/89 بر روي سايت سازمان سنجش به آدرس www. sanjesh.org قابل رويت مي باشد.
    پذيرفته شدگان مذكور ضرورت دارد بر اساس برنامه زماني مندرج در اطلاعيه‌اي كه به همراه فهرست آنان برروي سايت اين سازمان قرار داده مي‌شود، براي ثبت‌نام با در دست داشتن مدارك لازم به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند.

6. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سازمان سنجش آموزش كشور ضمـن آرزوي مـوفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدين‎وسيله به اطلاع مي‌رساند، فهـرست اسامي پذيرفتـه شدگان نهايـي آزمون دوره‌هاي كارداني، كارشناسي پيوسته و ناپيوسته و هم چنيـن فهرست اسامي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز آزمون سال 1389 دانشگاه جامع علمي-كاربردي از ساعت 16 (4 بعد ازظهر) روز پنجشنبه مورخ 21/11/89 بر روي سايت سازمان سنجش به آدرس www. sanjesh.org قابل رويت مي باشد.
    پذيرفته شدگان مذكور ضرورت دارد بر اساس برنامه زماني مندرج در اطلاعيه‌اي كه به همراه فهرست آنان برروي سايت اين سازمان قرار داده مي‌شود، براي ثبت‌نام با در دست داشتن مدارك لازم به موسسه محل قبولي مراجعه نمايند.

آخه چند روز پیش اخبار بیست و سی گفت که روز دوشنبه اعلام میشه

همه اینا واسه اینه که مهلت انتخاب واحد دانشگاه آزاد تموم شه.......

8. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

آخه چند روز پیش اخبار بیست و سی گفت که روز دوشنبه اعلام میشه

همه اینا واسه اینه که مهلت انتخاب واحد دانشگاه آزاد تموم شه.......

سیاست میگن ......
    رشته ای مثل نرم افزار فکر کنم کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی ترمی 400 تموم بشه ولی همین رشته تو دانشگاه آزاد ترمی 1 تومن آب میخوره
    اخبار تلویزیون رو کاری ندارم ولی اون چیزی که تو سایت سنجش اعلام میشه منبع معتبر تری هستش

10. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سیاست میگن ......
    رشته ای مثل نرم افزار فکر کنم کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی ترمی 400 تموم بشه ولی همین رشته تو دانشگاه آزاد ترمی 1 تومن آب میخوره
    اخبار تلویزیون رو کاری ندارم ولی اون چیزی که تو سایت سنجش اعلام میشه منبع معتبر تری هستش
    قطعا سایت سازمان معتبره

دقیقا حرف شما درسته

برای رشته ساخت و تولید شهریه علمی کاربردی میشه 500. اونم حداکثرش

ولی در آزاد دقیقا 1.350 میشه

اینه که منو عصبی کرده. من باید چیکار کنم؟

اگه اونجا انتخاب واحد نکنم (که آخرین مهلت روز پنج شنبه هست) میمونم. اگه انتخاب واحد کنم و از اینجا قبول بشم، 1.350 میره به هوا.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شک نکن غلمی کاربردی از نظر هزینه و معتبری مدرک مقرون به صرفه تر از آزاد هست !!!
    میشه ممتاز ترین دانشگاه علمی کاربری در زمینه ی مهندسی رو نام ببرید؟
    آزاد هم شهریه فضایی داره تازه ، من میخوام اقدام کنم برای رفتن به آلمان مدارک و که خواستم بدم برای ترجمه کاردانی آزادمو زیاد قبول ندارن و باید دوباره امتحان بدم اونجا ! اما سراسری باشه واسشون خیلی معتبرتره ...
    وقتی شا مدرک رو میدی ترجمه اون مهر وزارت مهمه هیچ کاری هم ندارن که شما فردوسی مشهد بود یا مجازی علی اباد

در کل اگه مشکل شهریه ندارید آزاد شهرهای اصلی ایران 100 تا علمی کاربردی هست شک نکنید

در آغاز فعالیت shima shima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان منم تو جمعتون جا میدهید

منم کاردانی کامپیوتر دارم میخوام برای کارشناسی شرکت کنم البته 2 ساله درسم تموم شده و هنوز اقدام نکردم

میشه به منم کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •