بابا با حروف نوشتم
شصت و دو ممیز شش دهم
افتاد؟![]()
بابا با حروف نوشتم
شصت و دو ممیز شش دهم
افتاد؟![]()
اوه ببخشید بد سوتی دادم میگم افرین خوب زدیاااا
ادبیات 68
عربی 52
دین 62
زبان 70
ریاضی 30
فیزیک 35
شیمی 56
به نظرتون طبق کنکور 86 رتبم در چه حدودی میشد ؟
سلام پسر خوشگلا کنکورتونو مثل اینکه امروز دادین سوالاتونو دیدم اینقد از کنکور سال قبل بد نگین به ما برمیخوره
عمومی هاش که همون سطح بود ..اختصاصیش هم تا حدی سخت تر بود لااقل ریاضیش .. یه مدته امتحانام تموم شده از چند جا دچار پارگی ام اوضام بد بیریخته تو معادلات در دانشگاه ما ریزش بارون اتفاق افتاده ..دیگه استاد عقده ای وهیز( اثبات میکنم) باشه تعجبی نداره...
درصدا تونو دیدم نگران نیاشین بابا همتون زیر 10 هزارید میگن خراب کردن![]()
بگین چه رشته ای دوست دارین علاقتون چیه؟؟
ههه nrjچه برنامه باحالی پخش میکنه ..خوب ادامه میدیم
خود من پارسال همه درصدام رو هفتاد وهشتاد بود ولی ریاضیم رو 35
اونم به خاطر این بود که گردنم سر جلسه درد عجیبی گرفت وتمرکزم رو رو گسسته وتحلیلی از دست دادم اصلا داشت ازم اب می چکید همیشه عادت داشتم ریاضی رو اخر بزنم چون اون دوتا رو خیلی بهتر میزدم
بعد از ازمون هم اکثر دوستام ریاضی رو بالای 50 پیشبینی کرده بودن که من زدم پیش بینی زیر 50 که درست هم بود ولی در رشته خوبی در جای خوبی قبول شدم که اگه ریاضیم 70 یا 50 بود خوب دانشگاه معتبرتری رو انتخاب میکردم
Soheil smart میتونی راحت امیر کبیر وتهران مکانیک قبول شی شریف که بعیده بد شانسی بیاری همه مکانیک بزنن شاید علم وصنعت که البته خیلی بعیده همون امیر کبیر یا تهران برو ببین کدوم یکی بهتره فکر کنم امیر کبیر از نظر اساتید بهتر باشه تا تهران اینو نمیدونم...
خسته نباشید
چی فكر می كردم چی شد ! یه موقع 3-4 ماه پیش وضعمون این بود :فكر كنم باید برم یه گاری بخرم داد بزنم ، آاااااای نوون خشكیییییه ، نمك یددار ببررررررکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by allvllir15; 26-06-2008 at 18:45.
سایتی ، نرم افزاری ، چیزی نیست که رتبه رو تخمین بزنه ؟
بابا فونت کوچیک کن
معرفی میکنم
ایشون هم اکنون مشغول
تحصیل در رشته مکانیک
دانشگاه خواجه نصیر می باشند
موفق باشی
باید وایسم تا رتبم بیاد!
خدایا !!!!!!! به داد ه این جوون های مردم برس.!!!
من چه کار کنم که پست های شما رو خوندم و باید فردا برم بشینم سر کنکور تجربی بشینم........
تو رو خدا یه کم هم بگین آسون بود.....
wow
رتبه 92 کشوری
باید باشه باید سرچ کنیم
بابا واسه چی امروز اومدی
نه اصلا نگران باش
فردا امتحان رو خوب بده
به خدا توکل کن
موفق میشی
![]()
سهيل دست ما هم بگير بگو چي خوندي چي کار کردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اي خخخخخخخخخدددددددددددااااا ااا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)