Save بازی به این صورت نیست که هرجا ما اراده کنیم بازی Save بشه. بلکه Save بازی به صورت Check Point هست.
در صورت خروج از بازی و شروع مجدد, بازی از آخرین Check Point قابل ادامه است.
برداشتن پرچم ها به سیو کردن هیچ گونه ربطی نداره...
Save بازی به این صورت نیست که هرجا ما اراده کنیم بازی Save بشه. بلکه Save بازی به صورت Check Point هست.
در صورت خروج از بازی و شروع مجدد, بازی از آخرین Check Point قابل ادامه است.
برداشتن پرچم ها به سیو کردن هیچ گونه ربطی نداره...
دوست من شما گفتید یکی از راههای تشخیص دو نسخه سیوها هستن که باید عددی باشن تا اصل باشه
من 3 تا فایل سیو دارم هر 3 تا حروفی هستن یکی نام کاربری و دو تای دیگه را هم یادم نیست!
برا همین گفتم نکنه نسخه من تقلبی باشه! من نسخه امپرور را دارم.
شما هر کاری میخوای بکنی تو بازی و میخوای بعد از اون سیو بشه زحمت بکش یه پرچم پیدا کن اگر بعد از اون بازی
رو نداد من اسممو عوض میکنم چون خودم اینکارو کردم یه جاهایی بعد از اینکه ماموریت رو انجام میدی (اصلی) خودش سیو میکنه
ولی بعضی از ماموریت های فرعی رو که سیو نمیکرد من با این روش سیو میکردم یه پرچم از اون 100 تا که هست پیدا میکردم ورش میداشتم Check Point میداد دفه بعد بازی از اونجا شروع میشد
اگه نمیشه سیستم عوض کنم
Last edited by مهدي.ف; 04-08-2008 at 23:04.
اجرا میشه!اگه نمیشه سیستم عوض کنم
من سیستمم مثه یکی شما هستش و بازی رون اجرا میشه....
شدنش میشه ولی باید قید گرافیک بالا رو بزنی پایین پایین بازی کنیاگه نمیشه سیستم عوض کنم![]()
یه عکس باحال از بازی. حال کنیدببینید چه قدر آدم نفله کردم.
![]()
مرحله آخر وقتی سه برابر این آدم ریخت سرت میگم چی به چیهیه عکس باحال از بازی. حال کنیدببینید چه قدر آدم نفله کردم.![]()
من با توجه به اینکه نزدیک به 18 بار این بازیو تموم کردمدیگه الان تو این بازی شونصد نفر هم بریزن سرم هیچ کاری نمیتونن بکنن. نه اتفاقا مرحله آخرش هم آسون بود اصلا کاری ندشات. آب خوردن. 2 سوت رد میشه.
![]()
ایول بابا تو دیگه کی هستی من یه بار تموم کردم مرحله اخر دستم خسته شد از بس دکمه زدم و شمشیر کشید همینطور جنازه میریخت از سرو کولش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)