سلام
چطور میشه با دادن یک تابع در excel نمودار آن را برای یک باز خاص رسم کرد؟
سلام
چطور میشه با دادن یک تابع در excel نمودار آن را برای یک باز خاص رسم کرد؟
همین کاری را که شما هم گفتید را انجام داده ام ولی فرقی نمی کند علایم سبز رنگ سر جایشان هستند و اما مشکلی که برای من ایجاد می کنند این است که
از این لیست چند هزار ردیفی من چند صد تا عنوان انتخاب کرد ه ام و در فایل جدید قرار داده ام ولی وقتی می خواهم برای این لیستم مثلا اندازه ردیف تعریف کنم عناوین مخفی نمایش داده می شوند نمی دانم چی بهش مگن EXPAND می شه نمی دانم اصطلاحش را بلد نیستم
لطفا کمکم کنید
با تشکر
با سلام
مشکل همان فایل اکسل سایتهشتمین نمایشگاه کتب کاربردیو دانشگاهی می باشد
ردیفهای اکسلم را آنقدر پاک کرده ام که فایل نهایی ام به این صورت درآمده چطور می توانم ردیف فایلم را به ترتیب 1و2و3و4و5و6و الی آخر درآورم
ضمن اینکه همان مشکل که در بالا گفتم سر جایش است یعنی وقتی می خواهم مثلا تعریف ستون کنم عناوین مخفی را نشان می دهد
لطفا کمکم کنید
با تشکر
Last edited by tohidi; 23-11-2010 at 09:51.
سلام
دوستان لطفا در مورد طراحی منو در فایل های اکسل یه توضیح و راهنمایی کنید.
مثل این:
ممنون
سلام امير جان
يه نمونه اموزش کوچولو قبلا نوشته بودم . اميدوارم مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي![]()
Last edited by mahdi7610; 23-11-2010 at 08:20.
با پرینت اسکرین خواستم فایلم را نشان دهم ولی نشد فایلم به این صورت شده که شماره ردیفها بهم خورده و از ردیف مثلا 47 پریده به 1056 و الی آخر
در ضمن لینک که برای آموزش لیست کشویی در اکسل گذاشته اید چرا باز نمی شود
آی امان از این لیست کشویی که من هر چه می کشم از این لیست می کشم برای اینکه برای تمام کد کتابها لیست کشویی تعریف کرده اند اگر نحوه ایجاد این لیست را بدانم شاید بتوانم لغوش بکنم
Last edited by tohidi; 23-11-2010 at 10:01.
با عرض سلام و خسته نباشید. تا الان من دستور sumif رو برای جمع محتویات یک sheet دیدم. اگر بخوایم در جند شیت شرط چک شود و مقادیر چند شیت با هم جمع شوند باید چه طور از این فرمول استفاده کرد؟
با سلام خدمت دوستان
در شرکتي بطور مثال يک کالا با دو نوع قيمت بفروش مي رسد
مي خواهم طوري باشد که اگر تعدادزير 50عدد ثبت کنم جلوي آن در رديف بعدي قيمتش درج شود و بالاي 50تا قيمت ديگر
در فايل پيوست توضيح داده شده است
با تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من در اکسل 2007 وقتی می خواهم در محیط فارسی بنویسم " 2 آذر " به صورت " آذر 2 " تایپ می شه. وقتی می خوام بنویسم " 2 آذر 89 " اوضاع خراب تر می شه ، تایپ می شه : " آذر 89 2 ".
در مورد تاریخ هم وقتی می نویسم 14 / 2 / 89 تایپ می شه : 1989/02/14
می شه لطفا راهنمائی کنین چطوری می تونم این مشکلو حل کنم ؟
فکر میکنم اگه توی تب home مطابق شکل زیر right to left رو فعال کنین درست بشه.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)