تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 230 از 358 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوستان میرم سراغ سومین عاملی که بهتره در بحث وجود موجودات ناشناخته بهش توجه کنیم: سینما
    سعی میکنم خیلی توضیح جانبی ندم اما مجبورم کامل بگم(با عرض پوزش از طولانی شدن پست)

بر همگان مشخصه که سینما سالهاست به صنعتی تبدیل شده که اهداف مختلفی در آن دنبال می شود و ادعای اینکه این صنعت فقط برای تفریح و سرگرمی یا کسب درآمد است ، توسط متفکرین و ناظران آگاه رد شده( البته محتوای فیلمها برگرفته از داستانها و رمانهاست که در واقع این پست به نوعی در مورد اینها هم صدق می کند و نیازی به یک پست مجزا در موردشان نیست)

داستان فیلمهای سینمایی بر سه محور مهم استوار است: (در واقع باید گفت 3 نوع داستان داریم)
    1-فیلمهای تاریخی و بر اساس مستندات
    2-فیلمهای داستانی (منطبق بر واقعیات و قوانین دنیای ما ولی بر اساس داستان پردازی نه یک روایت تاریخی)
    3-فیلمهای فانتزی یا علمی-تخیلی یا نامنطبق بر واقعیات دنیای ما ( منظور فقط فیلمهای شامل آدم فضایی نیست.منظور هر فیلمی است که به نوعی قوانین و واقعیات دنیای حاضر ما را نقض میکند)

===============
    اجازه بدید چند فیلم مشهور و نامشهور رو در این رابطه بررسی کوتاهی بکنیم:

1-هری پاتر
    داستان یکسری جادوگر است که در دنیای ما زندگی می کنند و در ظاهر بسیار شبیه ما هستند اما به خاطر توانایی جادوگری قدرت برتری نسبت به انسانهای عادی دارن .مثلا توانایی غیب شدن،سفر بین ابعاد،تغییر ظاهر و ....

2-روز استقلال
    در این فیلم یکسری موجود فضایی بی فرهنگ و وحشی با سفینه حمله میکنن به زمین و دولت آمریکا با شجاعت !!! و قدرت آنها را نابود می کند و باعث استقلال زمین می شود

3-منطقه 9
    در این فیلم بر عکس اکثر فیلمهای کلاسیک در مورد آدم فضایی ها با عده آدم فضایی روبرو می شویم که با سفینه آمدن ولی کثیف و مشکل ساز هستن و قادر به ارتباط برقرار کردن با انسانها نیستن

4-مه
    یک مرکز نظامی-تحقیقاتی در طی تحقیقاتشان بر روی ابعاد باعث باز ماندن یک حفره به بعد دیگر می شوند و موجودات درون آن بعد به دنیای ما وارد می شوند و ...

5-جنگ دنیاها
    موجودات فضایی سالها قبل در زمین ابزارهای جنگی خود را پنهان کرده اند و در وقت مناسب آنها را بیدار می کنند و هدف این موجودات نیز جز تخریب و نابودی نیست

6-اثر پروانه ای
    داستان فردیست که توان سفر به گذشته و تغییر حال خود را دارد

7-آواتار
    در یکی از سیاراتی که به تسخیر انسانها آمده موجوداتی با رنگ آبی و متفاوت از ظاهر انسان زندگی می کنند

8-نوع چهارم
    برخورد از نوع چهارم با بیگانه های یعنی تسخیر یا دزدیده شدن بوسیه ی آنها.در این فیلم که بر اساس ادعای ابتدای آن بر اساس داستان واقعیست صحنه هایی ترسناک از تسخیر و دزدیده شدن و مشکلات روحی و روانی مردم یک دهکده دور افتاده می پردازد

9-نارنیا
    داستان یک دنیای موازی با دنیای واقعی ماست که چند کودک از طریق کمد دیواری به آن راه می یابند و در آنجا موجودات متفاوت از دنیای ما هستند

10-سریال لاست
    جزیره ای که اکثرا گمشدگان در دریا به آن راه می یابند و یکی از راههای خروج آن مثل یک سفر بین ابعاد است(که از جزیره غیب و در یک صحرا ظاهر میشود)
    این جزیره دارای ویژگی های خاصی است که می تواند جایش بر روی کره زمین تغییر دهد یا حتی در زمان سیر کند

=============== و هزاران فیلم و سریال و انیمشن که در بسیاری از آنها مطالب زیبا ،حیرت انگیز و جالبی به تصویر کشیده می شود

خوب چه چیزی در مورد این نوع فیلمها جالب است؟

1-آیا اینهمه سرمایه گذاری روی این نوع از داستانها که پرهزینه ترین نوع فیلمها هم هستن به یک یا دو دلیل مثل سرگرمی یا کسب ثروت منحصر می شود؟!
    2-چرا تقریبا در اکثر این فیلمها مطالبی مطرح می شود که با دانش کنونی بشر و دانسته های ما همخوانی ندارد و جالب اینکه از آخرین تکنولوژی و دانش روز برای خلق آنها استفاده می شود؟
    3-در حدود بیش از 95% این نوع فیلمها باید منتظر حادثه عظیم و جهانگیر بود مثل پایان دنیا یا جنگهای جهانی و بین ستاره ای
    4-نکته خیلی عجیب و شگفت انگیز اینه که هزاران هزار از این نوع فیلمها ساخته شده .پس نشان می دهد بشر ذهن خلاق و گسترده ای داشته که از هیچ توانسته واقعیتی فانتزی بسازد !!! پس تبریک باید گفت
    اما نه صبر کنید!
    اگر فیلم بین حرفه ای باشید برعکس به این نتیجه می رسید که با الگوهای تکراری طرف هستید که مدام ظاهر عوض میکنند اما ایده اصلی همچنان یکیست
    ایده هایی مثل : حمله فضایی ها-سفرهای بین بعدی-وجود انسانهایی با ویژگی های خاص بین ما-جهانهای موازی-سفر به گذشته یا آینده
    حتی بسیاری از این داستانها متعلق به عصر ما نیست و به صدها و هزاران سال قبل بر می گردد

سوال کلیدی: تاکنون از خود پرسیده اید شاید واقعا این ایده ها یک منبع و منشا داشته باشد و ذهن خلاق انسان فقط آن را پر و بال داده باشد؟

2. 3 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خوب بود ولی به نظر میاد بحث داره فطری میشه...

4. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

خوب بود ولی به نظر میاد بحث داره فطری میشه...
    شما در جهانی زندگی می کنید که مسائل گوناگون به هم مرتبط هستند و اگر بخواهید همه مسائل را فقط از دریچه فیزیک بنگرید شکست می خورید
    تک بعدی نگری منجر به از دست دادن قسمتی از واقعیات جهان میشه

بحثهای مربوط به موجودات ناشناخته اگر با فیزیک قابل اثبات بود که افراد واردتر به فیزیک و علاقه مند به ufo زیاد بودن(نه اینکه نیست ولی به دلیل اطلاعات ناقص مجبوریم به چند منبع رجوع کنیم)

بازهم میگم من فقط نشانه میدم و مجموعه بحثهایی میگم که هر کدوم سر نخی است برای پی بردن به حقیقت.حالا هر کسی می تونه یک نوع نسبت به موضوع برخورد کنه ! تردید-تایید-تکذیب-پرسش-ابهام-ترس-جستجو-تحقیق و ....
    Last edited by mahdy2021; 22-09-2010 at 18:29.

6. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما در جهانی زندگی می کنید که مسائل گوناگون به هم مرتبط هستند و اگر بخواهید همه مسائل را فقط از دریچه فیزیک بنگرید شکست می خورید
    تک بعدی نگری منجر به از دست دادن قسمتی از واقعیات جهان میشه

بحثهای مربوط به موجودات ناشناخته اگر با فیزیک قابل اثبات بود که افراد واردتر به فیزیک و علاقه مند به ufo زیاد بودن(نه اینکه نیست ولی به دلیل اطلاعات ناقص مجبوریم به چند منبع رجوع کنیم)

بازهم میگم من فقط نشانه میدم و مجموعه بحثهایی میگم که هر کدوم سر نخی است برای پی بردن به حقیقت.حالا هر کسی می تونه یک نوع نسبت به موضوع برخورد کنه ! تردید-تایید-تکذیب-پرسش-ابهام-ترس-جستجو-تحقیق و ....
    به به!
    بر مسند قضاوت نشستن چیز خوبی نیست و ما همه بهش دچاریم

پست قبلی من هشداری بود دوستانه و به شوخی به شما! ازین جهت که اگه میخواین نتیجه بگیرین باید با واقعیات طرف شید...........پس بحث من فیزیک نیست بحث من کار کردن با Reality هست. پس بحث سر فیزیکی دیدن نیست بحث سر کار کردن با واقعیات یا همون fact ها هست. مثلا همین بحث سینما یه سری واقعیتها رو نشون میده در اینجا یه سری fact ها مطرح شده و با ایهام و توهم استدلال نکردیم.......فقط با واقعیت ها این احتمال وجود داره که به حقیقت رسید
    اینکه بخواین کار رو به سمت ایهام و ابهام پیش ببرین از نظر من برگشتن به صفحه اول تاپیک هست. در واقع یه جور میانبره مگه نه؟ (البته فرض بر این بوده که قراره اینجور شه وگرنه در غیراینصورت بحثی نیست)
    متاسفانه در کشور ما هم آگاهی از مسائل شناخت،کم هست و هم اینکه درحالیکه این مبحث که در حد یه رشته دانشگاهی روش بحث شده و مباحث داره...ازش هیچ خبری در این طرف نیست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بهرحال بهتره سر این قضیه بحث نکنیم....قراره دلایل اقبال به مسائل یوفوها رو بحث کنیم.....ببینیم آخر شاهنامه چی میشه....

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوست عزیز دیدید که شما در مورد همون هیروگلیف ها پشت سر هم سوال پرسیدید و پاسخ گرفتید! تا جاییکه فقط به اینجا ختم شد که خوب وقتی گفتن رو هم نویسی باعث شده به طور اتفاقی چند تا شکل مرتبط پدید بیاد پس حتما بوده!
    شما به این می گید fact ؟
    شرمنده ولی خیلی ما از این fact ها در دنیای پر دروغ داشتیم که بعدا به هر دلیلی رد شده

در مورد سینما هم بعید می دونم جایی از کار ابهام داشته باشه.من چند تا فیلم معرفی کردم و چند سوال مطرح کردم.ابهامی داره بفرمایید

(برای چندمین بار هدفم رو میگم: هدف من اثبات چیزی نیست بلکه دادن سرنخ هایی در حوزه های مختلف است که هر کسی را ممکن است به حقیقت برساند)
    کسی هم ممکنه اصلا وجود ناشناخته فقط براش دردسر ایجاد کنه و راحتتره که نپذیره.شاید نظریه هاش اشتباه در بیاد.شاید برنامه ریزیهاش غلط بشه و ...
    پس شک نکنید اصلا برای من مهم نیست که این نوشته های من باعث تحولی بشود یا نه
    Last edited by mahdy2021; 22-09-2010 at 23:51.

9. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اینکه شما طرفدار یوفوها باشین که لزوما چیز بدی نیست چرا اینقدر اصرار دارین که نیستید در حالیکه مواضع و پستهاتون یه چیز دیگه رو نشون میده..... (بهرحال این مسئله مهم نیست)

بحث داره از مسیر درستش خارج میشه لطفا در وهله اول اونطوری که گفتین سعی کنین بحث در مورد علل تدام بحث یوفوها به جائی برسونید!

در مورد این مسئله fact هم شما باز دارین دست به دامان دعواهای کلامی میشین حرف من این بود:
    این کتیبه با یه سری روشهای انتزاعی (مثل ریاضی) مبتنی بر دانش مصرشناسی متداول(بحث های الفبا و فرهنگ مصر باستان و ...) یه کتیبه رو تخمین زدند که این احتمالا کتیبه واقعی بوده....حالا factش کجاست؟
    در اینکه نتیجه حل این مسئله انتزاعی کتیبه ای شده که با واقعیت های یا factهای دیگه ی مصرشناسی میخونه.......آیا این تطابق در جواب مسئله اتفاقی و از روی خوش شانسی بوده؟؟؟

حالا شما بفرمائید fact های مربوط به فرضیه های مختلف دیگه چیه؟ مثل ارتباط با فضائی ها یا ساخت هواپیما و .. توسط مصریان و چیزای دیگه...........factهاشون کجاست؟

خیلی دل خوشی ازین تیپ بحثهای بی نتیجه کلامی که یه طرف سعی داره با تحریف و توجیه و مغلطه فرضیات خودشو به کرسی بشونه ندارم.....

هر جوابی هم که بهتون میگم بدون پذیرش اشتباهتون یه مسئله بی مورد دیگه رو مطرح میکنید....
    بهرحال گفتم که اون بحث اصلی رو ادامه بدین ببینیم بحث چطور جلو میره....بحث این بود:
    »چرا بحث یوفوها تداوم داره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

عزیز جان بنده خودم آیتی می خونم و در گسسته و برنامه نویسی کاملا با توابع و روشهای بازگشتی آشنا هستم! پس مطمئن باشید با یه بی سواد طرف نیستید که دوباره همون رو توضیح می دید
    اما بنده با 3 دلیل منطقی اون به اصطلاح شما fact رو هم رد کردم

چرا من میگم عضوی از یوفوها نیستم؟! چون من خیلی از این مشاهدات و ادعاها رو قبول ندارم . تقریبا 99% .چون اکثر اینها تکنولوژی ها و پرنده های نظامی خود انسان هستند !!!!!!!!!!

اما برای من چیزی مسجل شده که دارم با مجموعه سر نخها اون رو در این تاپیک میگم
    1- دلیل اینهمه علاقه مند به یوفو چه کنشی است؟
    2-هیروگلیفها و اشیاء باستانی کشف شده که بسیار شبیه وسائل امروزی ماست از چه ناشی شده؟
    3-ایده های ثابت و تکرار شونده در فیلمها و انیمیشن ها و داستانها اول بار از کجا آمده؟ آیا همه چیز باید تصادف فرض شود؟

12. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من یه کمکی در جهت این بحث کنم. ایشون میگه که :
    تا نباشد چیزکی ، مردم نگویند چیزها.

14. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

من یه کمکی در جهت این بحث کنم. ایشون میگه که :
    تا نباشد چیزکی ، مردم نگویند چیزها.
    این رو من دقیقا در اولین پستم در این تاپیک گفتم اما یه دوستی به شدت تکذیبش کرد

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اما برای من چیزی مسجل شده که دارم با مجموعه سر نخها اون رو در این تاپیک میگم
    1- دلیل اینهمه علاقه مند به یوفو چه کنشی است؟
    2-هیروگلیفها و اشیاء باستانی کشف شده که بسیار شبیه وسائل امروزی ماست از چه ناشی شده؟
    3-ایده های ثابت و تکرار شونده در فیلمها و انیمیشن ها و داستانها اول بار از کجا آمده؟ آیا همه چیز باید تصادف فرض شود؟
    1. کلآ انسان به چیزهای ناشناخته علاقه زیادی داره ! حالا این چیز روح باشه یا دراکولا یا یوفو !
    2. اونها رو که یکی از دوستان توضیح خوبی در موردشون دادن توی اون یکی تاپیک.
    3. آیا زامبی وجود داره ؟! شما تا حالا زامبی دیدی ؟! پس چرا 1209 فیلم (طبق گفته IMDb) در مورد این موجودات ساخته شده ؟!! آیا اژدها و اصولآ موجودی که از دهن مبارکش آتیش بیرون بیاد وجود داره ؟! پس چرا 423 تا فیلم و صدها کتاب و داستان و ... در موردش هست و چینی ها هر سال جشن های مختلف با حضور اژدها میگیرن ؟!

17. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •