تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 312 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کتب دینی که در مدارس ایران تدریس میشن چیزی جز آیات شیطانی و شست و شوی مغزی نیستن ماکه خودمون آخر متافیزیک و ماورا و زندگی پس از مرگ هستیم خوب می دونیم چی به چیه نیازی نیست کتابی رو بخونیم که تازه می خواد وجود روح رو با معیارهای مسخره و پوچ ثابت کنه یا یه سری خرافات در مورد خواب رو تو مغز بچه ها کنه!!!
    گفتم که مشکل میلاد جان کاملا طبیعیه و باید باهاش با ملایمت رفتار کرد البته جای این بحث اینجا نیست
    من معمولا وقتی به تناقض می رسم پای ارواح رو وسط می کشم با خودم می گم بهر حال اونا که حقیقت رو می دونن پس بهتره ببینیم چه توصیفاتی از دنیای بعد از مرگ خودشون دارن ( کتاب تا کرانه ها عالم اثیری)
    اصلا شاید خدا توی این جهان فرمانروایی میکنه و حتی ارواح هم متعلق به همین جهان هستن در حالی که بقیه خداها بقیه جهان ها رو اداره می کنن ولی چه فرقی به حال ما داره من این خدا رو می پرستم و بابت لطف هایی که تا به حال به من کرده ممنونم به بقیه هم باشن یا نباشن کاری ندارم چون به حالم تاثیری نداره
    اول این که بر چه اساسی میگی آیات شیطانی و چرت و پرت؟ دلیل؟

دوم این که تو آخر متافیزیکی؟ تو آخر زندگی پعد از مرگی؟ واسه چی همچین حرفی میزنی؟ مگه تو مردی و

زنده شدی؟

آخه آی کیو ، تو اگه آخر متافیزیک و ماورا بودی که عکس خودت رو برای عموم نمیذاشتی!
    Last edited by Hoaxes; 08-03-2008 at 08:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خواهش مى‌كنم.
    به خاطر ادبيات خاص بنده از اين مسائل زياد پيش مى‌ياد!

افتخار انسان بودن يه بحثه، اين يه بحث ديگه... شما اگه يه نظرسنجى بين همين بر و بچه‌هاى خودمون هم بذارى خواهى ديد كه اكثريت از اينكه پاشون به اين دنيا باز شده خوشحال نيستن.

ببین عزیز من این انسان هایی که می گی به مرحله ی خود و خدا شناسی نرسیدن وگرنه چه کمی از حضرت ایوب دارن ؟ اون که با اون همه سختی مقابله کرد اون افتخار به انسان بودنش نمی کرد ؟ مطمئنا وگرنه خدا رو اطاعت نمی کرد . ما باید خودمون رو بشناسیم و گرنه اگه خود خدا هم بودیم مسلما فکر می کردیم یه چیزی کم داریم ، هر چند که الان هم تقریبا مثل خداییم چون جانشین خدا بر روی زمینیم : انی جاعل فی الارض خلیفه .
    و همچنین کسی هستیم که فرشتگان بر ما سجده کردن و همچنین ابلیسی که چند هزار سال عبادت کرد به خاطر ( نخست ) اطاعت نکردن از خدا و سجده نکردن به ما از درگاه خدا رانده شد .

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببین عزیز من این انسان هایی که می گی به مرحله ی خود و خدا شناسی نرسیدن وگرنه چه کمی از حضرت ایوب دارن ؟ اون که با اون همه سختی مقابله کرد اون افتخار به انسان بودنش نمی کرد ؟ مطمئنا وگرنه خدا رو اطاعت نمی کرد . ما باید خودمون رو بشناسیم و گرنه اگه خود خدا هم بودیم مسلما فکر می کردیم یه چیزی کم داریم ، هر چند که الان هم تقریبا مثل خداییم چون جانشین خدا بر روی زمینیم : انی جاعل فی الارض خلیفه .
    و همچنین کسی هستیم که فرشتگان بر ما سجده کردن و همچنین ابلیسی که چند هزار سال عبادت کرد به خاطر ( نخست ) اطاعت نکردن از خدا و سجده نکردن به ما از درگاه خدا رانده شد .
    کاملا با شما موافقم اصلا انسان تا خودش رو نشناسه نمیتونه خالقش رو بشناسه
    هر چی با پیچیدگی های خودش و جهان بیشتر آشنا شه به بزرگ بودن خالق بیشتر پی میبره
    اصلا به نظر من همین برون فکنی و خیلی چیزای دیگه که تو ماورا دربارش کار میکنیم واسه اینه که بفهمیم دنیا و خصوصا انسان تنها تو بعد ظاهریش نیست تازه اکثر پیچیدگیه خلقت انسان تو ورای ظاهرشه حالا یا درون بدنش یا حتی باز هم خارج تر از اون
    یادمه با معللم دینیم صحبت کرده بودم درباره ی این که اگه برون فکنی کنم دیگه بر نگردم خودکشیه؟؟؟ یا نه
    اونم هی اصرار داشت چرا میخوای این کار رو کنی خدا رو میشه طور دیگه هم شناخت
    منظورم اینه اول آدم باید جنبه های ظاهری شو در نظر بگیره چه در خلقت خودش چه جهان اطراف بعد که گذشت وارد این بحث ها بشه یعنی کلا نظرم اینه که انسانی که با ظاهر و چیزی که واضحه مشکل داره نمیتونه اونورش موفق باشه

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اول این که بر چه اساسی میگی آیات شیطانی و چرت و پرت؟ دلیل؟

دوم این که تو آخر متافیزیکی؟ تو آخر زندگی پعد از مرگی؟ واسه چی همچین حرفی میزنی؟ مگه تو مردی و

زنده شدی؟

آخه آی کیو ، تو اگه آخر متافیزیک و ماورا بودی که عکس خودت رو برای عموم نمیذاشتی!

ببخشید اگه میشه از بعضی کلامت استفاده نکنید که دل بعضی ها بشکنه من خودم جوابتون رو خوندم نااراحت شدم
    نباید عقاید بقیه رو بکوبیم

راستی یه چیزایی دستگیرم شده فکر میکنم اگه بییشتر رو کارامون دقت کنیم خیلی احتمال برون فکنی در شب رو داریم
    اولش که این روش رو یاد گرفته بودم یعنی چند ماه پیش تو یه هفته سه بارر بیدار شدم و حتی جسمم رو دیدم
    اما بعدا با خودم فکر کردم هیچ ربطی نمیتونه داشته باشه اما الان میفهمم که اشتباه بود
    توجه داشتن یعنی اینکه اولا درر طول روز خیال بافیی نکنیم ثانیا وقتی داریم از حواس جسمیمون استفاده میکنیم یادمون باشه اینا منحصر به جسمن
    من خودم وقت آب خوردن اول ازز آبهای اطرافف لیوان شروع میکردم با زبون لمسش میکرردم وقت حموم کاملا رو بدنم حس میکردم حتی وقتی دستامو تو دستام میگیرم دستای خودم رو لمس میکنم از اینکه هر قسمت از بدنم یه کاری مییکنه تعجب میکنم حتی وقت راه رفتن دقت میکنم نه اینکه میگم دیگه راه رفتن دقت نمیخواد یکم تجربه کنید ببینید زندگی چقدر جالبه اول پای راست بعد پای چپ انقدر تکرار میشه تا ما راه میریم عجب ققدرتیه که ما رو روپا نگه میداره یا مثلا دو تا جسم رو با دو تا دستام لمس میکنم
    کلا این کار باعث میشه بفهمم بدنم چیه و رو حم چیه گاهی تو آینه به خودم خیره میشم انقدر تکرار میشه که یکدفعه فکر میکنم کس دیگه ابی به جز خودم جلومه یا مسیر خیلی طولانی رو باچشمای بسته میرم خیلی جالبه اگه امتحان کنید

راستی کسی جوابمو رو نداد در باره ی حاله ی شششم که گفتم اون رنگیه یا نه اگه یکی جواب بده مرسی میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید اگه میشه از بعضی کلامت استفاده نکنید که دل بعضی ها بشکنه من خودم جوابتون رو خوندم نااراحت شدم
    نباید عقاید بقیه رو بکوبیم
    اول این که من چیز خاصی نگفتم ، من فقط دلیل خواستم ، کسی که میگه من آخر متافیزیک و ماورام ، اونقدر باید

عقلش برسه که عکسش رو نذاره تو جایی که در معرض دید همه باشه ، دلیلشم اگه به قول خودش آخر ماورا باشه

باید بدونه...

دوم این که من عقیده ی کسی رو نکوبیدم ، من ازش توضیح خواستم که چرا میگه آیات شیطانی هست ، و دلیل بیاره

شاید ما هم اومدیم با اون هم عقیده شدیم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

دوستان لطفا كل كل نكنيد اينجا بحث ماورا هست نه مسخره كردن اوتارهاي هم
    من بحثم اينكه كه به وجود اومدن موجودي مثل هرگز تصادفي نيست و نميشه گفت همين جوري آفريده شده ولي چرا كسي كه انسان رو اين همه زيبا و دقيق ساخته روزي دوباره اونو نيست ميكنه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ای بابا اون همه من صحبت کردم یعنی مثل این بود که داشتم گل لگد می کردم ؟ کی گفته انسان نیست میشه ؟ بابا به خدا خود خدا گفته : هم فیها خالدون
    در بهشت و جهنم انسان ها جاودان میشن
    عجیبه بازم شما خدا رو قبول داری ولی حرفاش رو نه
    به نظر من شما از قرآن شروع کن اصلا عربیش رو نخون . فقط فارسیاش رو بخون . اگه قرآن نداری بگو من نرم افزارش رو با ترجمه برات لینک کنم . ببین خود خدا چی می گه نه یه بنده ی نادان مثل خیام .

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببین نمی دونم تصورت از این پاداش و عذاب ها چیه ( مخاطبم آقا میلاده ) ولی بدون که هدف بهشت و جهنم نیست . بهشت واقعی رضایت خداونده و جهنم هم اینه که خدا ما رو فراموش کنه . یه مثال برات می زنم . تا به حال برات حتما اتفاق افتاده که خیلی دوست داشته باشی رضایت یه معلم یا پدر یا مادرت رو به دست بیاری فکر می کنی چرا ؟ حتما بچه ها رو دیدی که برای رضایت پدر و مادر کارای بد نمی کنن و کارای خوب می کنن . حتما می دونی چرا خب اگه می دونی پس دیگه چی می خوای؟
    و اینم بگم که چطور انرژی به هیچ وجه از بین نمی ره و از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشه ، می تونیم در مورد انسان هم این مورد رو گفت . انسان از مرگ فقط از کالبد جسمش خارج میشه . یا به عبارتی دنیاش رو عوض می کنه و همچنین در آخرت یه بار دیگه دنیاش عوض میشه . اگه بازم با این صحبت ها مشکل داری و باورت نمیشه مسأله ی تو خیلی اساسی تر از این حرفاست و توکل بر خدا انشالله خودش هدایتت کنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

هر چند که الان هم تقریبا مثل خداییم چون جانشین خدا بر روی زمینیم : انی جاعل فی الارض خلیفه .
    چند لحظه به اين جمله تفكر كنيد! واقعا چقدر عاقلانه به نظر مى‌رسه؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

یکی برای همه , همه برای یکی تا صد سال توی انجمن ها ایرانی کسی عکسش رو نمی ذاره چون اصلا تحقیق علمی برای کسی اهمیت نداره ولی هدف من این بود که به جای این گفت و گو های نامطمئن حداقل یکی از شاخه ها متافیزیک رو تجربه کنیم و به هممون ثابت بشه تا زمانی که خود فرد برون فکنی نکنه یا خواب مشترک نداشته باشه نمی تونه با اطمینان به برون فکنی ایمان داشته باشه

من خودم وقت آب خوردن اول ازز آبهای اطرافف لیوان شروع میکردم با زبون لمسش میکرردم وقت حموم کاملا رو بدنم حس میکردم حتی وقتی دستامو تو دستام میگیرم دستای خودم رو لمس میکنم از اینکه هر قسمت از بدنم یه کاری مییکنه تعجب میکنم حتی وقت راه رفتن دقت میکنم نه اینکه میگم دیگه راه رفتن دقت نمیخواد یکم تجربه کنید ببینید زندگی چقدر جالبه اول پای راست بعد پای چپ انقدر تکرار میشه تا ما راه میریم عجب ققدرتیه که ما رو روپا نگه میداره یا مثلا دو تا جسم رو با دو تا دستام لمس میکنم

به هیچ عنوان این کار رو نکنید
    یکی از دوستانم رو میشناسم که الان دچار یک عارضه روانی خیلی وحشتناک شده و علتش هم توجه به برخی حرکات طبیعی بدنش بوده مثلا موقع راه رفتن به عقب, جلو رفتن پاهاش توجه می کرده و این کار باعث شده که ظرف یک دقیقه راه رفتن رو فراموش کنه! جدی می گم حتی بعضی وقتا حرف زدن رو هم فراموش می کنه علتش رو که پرسیدم گفت من هروقت به حرکات و رفتارهای عادی بدنم مثل راه رفتن یا حرف زدن یا ... دقت می کنم باعث میشه اونا رو فراموش کنم
    البته این برای همه صادق نیست ولی خوب احتیاط شرط عقله

دوم این که من عقیده ی کسی رو نکوبیدم ، من ازش توضیح خواستم که چرا میگه آیات شیطانی هست ، و دلیل بیاره

شاید ما هم اومدیم با اون هم عقیده شدیم!

اول اینکه قرار نیست هرکی توی علم متافیزیک تخصص داره عکسش رو جایی نذاره این هیچ ربطی نداره و اگه داره شما بگو تا بقیه هم متوجه بشن
    دوم اینکه شما فقط با چشم و گوش بسته میرید سر کلاس و به خاطر کنکور و امتحان کتاب دینی رو ((( حفظ ))) می کنین ولی من یک مقدار توی اون تامل می کنم و با معیارهای عقلی و دنیای پس از مرگ و گفته های ارواح مقایسه می کنم
    یکی از این دوتا دروغ میگن یا کتاب دینی یا ارواح
    می دونی مشکل جامعه ما از کجا نشات گرفته؟ فقط و فقط از احادیث
    من مدتی روی مسئله نجاست سگ کار کردم ولی اخر کار با همه مدارکی که بدست اوردم به بن بست احادیث رسیدم جالب اینه که ما برای همه چیز حدیث داریم حتی انرزی هسته ای همین مطالب رو توی کتاب دینی می نویسن و باز از همه بدتر که اونا رو تفسیر می کنن
    با معیار های مسخره میان خدا رو ثابت می کنن
    روح رو ثابت می کنن
    اخه مگه روح و خدا مسئله هندسه هست که اینطوری اونها رو ثابت می کنید؟!!!
    یک تاپیک نظر سنجی در مورد کتاب های درسی توی همین سایت زدم ولی روز بعد حذفش کردن توی همون یه روز همه خواستار تعویض کتب درسی به خصوص دینی شده بودن

از نظر کتاب دینی ما متافیزیک یعنی علوم شیطانی و حکم همه ما اعدام هست از جملش جنگیری که توی قم اعدام شد
    به جای اینکه بیان حقیقت جهنم و بهشت رو معرفی کنن جهنم و بهشت دروغین رو به ما معرفی کردن مثلا روح ما میره توی جهنم و با اتش و سکه های داغ و مار های سمی ( که جز بعد مادی هستند) شکنجه میشه
    فکر نکنم از افرادی که توی این تاپیک هستن کسی اینو قبول داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •