ببین برای اینکه تم ها بیاد باید یه فولدر THEME توی فولدر PSP داشته باشی اینو گفتم چون من وقتی یه 3.71 تبدیل کردم این فولدرو نداشت و خودم یه دونه ساختم
در مورد wallpaper نمیدونم
ببین برای اینکه تم ها بیاد باید یه فولدر THEME توی فولدر PSP داشته باشی اینو گفتم چون من وقتی یه 3.71 تبدیل کردم این فولدرو نداشت و خودم یه دونه ساختم
در مورد wallpaper نمیدونم
فریم ویر جدید سونی اومد 3.73:
درسته اين بازي موردي نداره جمهوري ... هست ديگه.
به خاطر دمو اولش مي گن وگرنه خود بازي هيچ موردي نداره ! اونم راحت مي شه نسخه ريپشو وارد بازار كرد بدون دمو اولش !!!!!!!!من الان يه ساعته دارم بازي juiced 2 را بازي ميكنم ولي هيچ مورد خاصي نداره كه ميگفتن غيره مجازه . تازه درجه بازي هم كه t هست اگه قرار بود موردي داشته باشه m ميزاشتن .
اينو واسه اونايي گفتم كه كنجكاو بودن بدونن بازي توش چي داره .
درفرم وير اصلي سوني فقط ارسال عكس بين دو psp مقدور بود اما شما با استفاده از برنامه زيرميتونيد هرفايلي رو بين دوpspرد و بدل منيد حتي بدون برنامه irshell حجم اين برنامه فقط 200 كيلو بايت ميباشد.
لينك دانلود برنامه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جاويد جان سلام . آخه دموي اول بازي هم كه 3 يا 4 دقيقه ميشه باز هيچي نداره نميدونم به چيش گير دادن ؟
جاويد جان يادمه گفته بودي بازي 300 را انجام دادي . آقا اين فيله تو همون اوله بازي رو چجوري بايد كشت ؟
یعنی من نمیدونم دیگه!؟ اگه پستای بعدشو خونده باشید می بینید که من اجرا کرد بعد هم مموریه روکه خریدم فایل های پی اس پی رو نداشت وفرمتش کردم وفایل هارو درست
رفتم یگانه برا رم یارو گفت 40 تومن بدون گارانتی
یارو خیلی عوضیه
حالا میگید چی کار کنم ؟بخرم؟یه هفته گارانتی میکنه
چیکار کنم که بفهمم مشکلی نداره؟
نه اشتباه فکر نکن چون این مشکل برای خودمم بوو گفتم
شما استادی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)