اقا پدرام شما هم نظرتون رو میگید؟؟؟ممنون میشم
اقا پدرام شما هم نظرتون رو میگید؟؟؟ممنون میشم
دوست عزيز
در مورد DVD بازي ها من هم اطلاعات كاملي ندارم
ولي تا اون جا كه ميدونم
ديسك هاي PLAY BOX به هيچ وجه توسط كسي نه تاييد ميشه نه توصيه
تفاوتشون هم جنس خود DVD خام هست كه مواد اوليه اون نا مناسبه
و به LENS دستگاه صدمه ميرسونه
الان ديسك هاي توصيه شده VERBATIOM و AONE هستن
كه خود DVD خام ديسك VERBATIOM حدود 4000 تومان قيمتشه
اهان.یعنی شما میگید که مشکل اصلی از جنس این دیسکها هستش..درسته؟؟
یعنی میتونه تو دیر لود شدن تکستچر های بازی هم تاثیر داشته باشه؟؟ چون من الان دارم gta iv بازی میکنم اصلا خیلی افتضاحه مثلا یه کم تند داری رانندگی میکنی یهو میبینی ززیر پات خالی شده انگار رفتی تو اسمون ....از اونور لود های بازی خیلی طولانی هست..یعنی اگه من دیسکت از جنس aone بگیرم این مشکلات کمتر میشه ؟؟؟البته باید بگم که درایو کنسولم بنکیو هست...
بنظرتون من الان دیسکرو بشکونم بریزم دور؟؟
دوست عزیز منظور از کثیف بودن خش داشتن دیسک نیست که شما بخوای با یه اسپری اونو تمیزش کنی...
منظور از کثیف بودن اینه که از همون اول DVD خام از جنس مرغوبی تهیه نشده!
قرار نیست دیسک و لنز دستگاه با هم برخورد کنن تا برای کنسول مشکل ایجاد بشه (دیسک کثیف به علت پشتیبانی نکردن از یکسری استانداردهای مخصوص باعث ایجاد مشکل برای کنسول میشه)
اگه شما نگران خرابی کنسولت هستی، بهتره نذاری کنسولت از دیسکهای Play-Box تغذیه کنه...!
همین فروشگاه آنلاین پرتو DVDهاشو میده 4000 تومان، حالا شما 500 تومان هم بذار روش (برای هزینه پستش) برات میفرسته همون کرج... (اینطوری به کنسولتم صدمه نمیزنی)
حالا دیگه انتخاب با خودته!
ببخشین من این سوال رو مطرح کرده بودم ولی راستش هیچکس جواب نداد خواهشا راهنماییم کنین :
دوستان عزیز بالاخره من دیروز دستگاهمو خریدم XBOX 360 Premium Go Pro تاریخ ساختش 2008/02/20 است و می خواستم ببینم برد کنسولم فالکونه یا نه و عقبش هم نوشته 203W در ضمن به تاپیک جدید تشخیص برد هم رفتم ولی راستش بیشتر حرفا رو متوجه نشدم شما راهنماییم کنین .
عقبش تیم سازندشو هم نوشته Team : CSON
در ضمن کابل هاش هم از اون سری جدید ها ( پلاستیکی ) هستند .
nوست عزیز الان کنسولهایی که دارند تولید میشن برد همشون فالکون هست ... از 2007 به بعد. اما با توجه به اونچه که گفتید، 203W هست. این مقدار برای کنسولهای معمولی هستش.... اما با توجه به تیم کنسول شما، به احتمال خیلی زیاد، فالکون هست. خوب بود شماره ی Lot رو هم میگفتید. اما همونطور که گفتم کنسول شما فالکون هست.
سلام دوستان .
این سایت پرتو که میگید برای شهرستان ها هم میفرسته ؟. منظورم اینه که من که شهرستانم میتونم سفارش بدم تا برام بفرستن؟ اگر نه پس لطفا یک سایت معتبر دیگه معرفی کنید تا من بتونم از اون خرید کنم.
بله...!
شما میتونی بازی مورد نظرتو بخری تا با پست پیشتاز برات پست کنن...![]()
در مورد GTA 4 بايد بگم نسخه مربوط به XBOX 360 اين بازي كلا اين مشكل رو داره
و اين مشكل در درايو هاي BENQ بيشتر از ساير درايو ها هست
نه لازم نيست ديسك رو بشكني بريزي دور
فقط از دفعه بعد سعي كن از اين نوع DVD ها خريد نكني
چون به مرور زمان LENS دستگاه رو دچار مشكل ميكنه
بهترين و گرونترين DVD در حال حاضر VERBATIM هست با قيمت 4000 تومان براي خام
موفق باشي
بازم عذر می خوام ببخشین من شماره ی Lot رو از کجای دستگاهم ببینم و اگه دیدم توضیح بدین که از کجا بفهمم با توجه به این شماره برد کنسولم فالکونه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)