تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 616 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240280330 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام بچه ها
    راسته میگن بعد ازسال 90 سربازی به 24 ماه افزایش پیدا میکنه؟
    خیر، قانون فعلی تا پایان سال 89 اعتبار داره، و هنوز واسه سال 90 تصمیمی گرفته نشده، شما مطمئن باش با این خر تو خری که تو خدمت هست و بی پولی، نه کمترش میکنند نه زیادتر

2. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

دوست جونا كه زحمت ميكشن اين 2 تا سوال منو باز جواب بدن

الان آموزشي چند روزه ؟ كلا سربازي الان 20 ماهه؟؟
    وقتي من برم خدمت (آبان) اگر مثلا 7 8 ماه ديگه يه قانوني تصويب كنن به من ديگه نميخوره ؟؟ يعني من با قوانين سال 89 بايد خدمت كنم ديگه؟؟

ممنون

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان . یه سوالی دارم . اونایی که با قانون سه برادری معف شدن و کارت معافی رو گرفتن بازم باید برن دوره آموزشی رو بگذرونن؟؟؟؟؟
    چون تو برگه هایی که پر کردیم برای درخواست نوشته بود تا 3 سال بعد باید اقدام کنید برای دوره آموزشی.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوست جونا كه زحمت ميكشن اين 2 تا سوال منو باز جواب بدن

الان آموزشي چند روزه ؟ كلا سربازي الان 20 ماهه؟؟
    وقتي من برم خدمت (آبان) اگر مثلا 7 8 ماه ديگه يه قانوني تصويب كنن به من ديگه نميخوره ؟؟ يعني من با قوانين سال 89 بايد خدمت كنم ديگه؟؟

ممنون
    مدت آموزشی ماه هست، و مدت خدمت 18 ماه
    شما تاریخ اعزامت هرچی باشه مشول آن سال میشی، اگه آبان اعزام بشی قانون 89 بهت میخوره

6. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

مدت آموزشی ماه هست، و مدت خدمت 18 ماه
    شما تاریخ اعزامت هرچی باشه مشول آن سال میشی، اگه آبان اعزام بشی قانون 89 بهت میخوره
    چند ماه ؟؟ تايپ نشده روزبه جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    آقا من نیمه اول 70 هستم امسال میرم دانشگاه ولی از رشته ام خوشم نمی اد مجبوری رفتم که نرم سربازی فعلا
    اگه ساله دیگه تو کنکور شرکت کنم یه رشته دیگه رو می تونم برم ؟مشکل نداره؟باید الان دفدرچه پست کنم؟
    ممنون میشم جواب بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

با این شرایط شما میتونید سال دیگه کنکور شرکت کنید البته باید تا اون موقع دانشجو باشید تا معافیت تحصیلی داشته باشی.
    مشکل خاصی نیست و نامه و کاغذ بازی هم نمیخواد
    امروز صبح تهران بودم رفتم نظام وظيفه دوباره سوال كردم گفتن نميتوني كنكور بدي دليلشو پرسيدم گفتن نميتوني دو بار انصراف بدي و فقط يك بار ميشه انصراف داد. اينو كه گفت انقدر ناراحت شدم كه ديگه ذهنم كار نميكرد فكر كنم وقتي اومدم خونه چند تا سوال ديگه برام پيش اومد ولي ديگه از تهران برگشته بودم گفتم شما شايد بتونيد كمكم كنيد.
    1- اگه كسي دو بار انصراف بده فقط از نظر نظام وظيفه مشكل داره ديگه درسته ؟ منظورم اينه كه اگه مشكل نظام وظيفه نداشته باشم و كارت پايان خدمتم دستم باشه ميتونم دو بار انصراف بدم و براي بار سوم دانشگاه جديد ثبت نام كنم ؟ ( ميخوام بگم دو بار انصراف به معني خداحافظي هميشگي از تحصيل نيست كه ؟ )
    2- تا حالا كسي رو ديدين كه دو بار انصراف داده باشه و براي بار سوم يه دانشگاه جديد ثبت نام كرده باشه ؟
    3- من اگه بخوام كنكور 90 شركت كنم چي كار ميتونم بكنم ؟ (حتي اگه برم سربازي مشكل نيست فقط نميدونم ميشه يا نه )

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    آقا من نیمه اول 70 هستم امسال میرم دانشگاه ولی از رشته ام خوشم نمی اد مجبوری رفتم که نرم سربازی فعلا
    اگه ساله دیگه تو کنکور شرکت کنم یه رشته دیگه رو می تونم برم ؟مشکل نداره؟باید الان دفدرچه پست کنم؟
    ممنون میشم جواب بدید
    سلام.
    اگه الان دانشجو هستید ، مشکلی نیست . میتونید اگه جای بهتری قبول شدید، انصراف بدید و اونجا ثبت نام کنید.دفترچه هم نمیخواد.

امروز صبح تهران بودم رفتم نظام وظيفه دوباره سوال كردم گفتن نميتوني كنكور بدي دليلشو پرسيدم گفتن نميتوني دو بار انصراف بدي و فقط يك بار ميشه انصراف داد. اينو كه گفت انقدر ناراحت شدم كه ديگه ذهنم كار نميكرد فكر كنم وقتي اومدم خونه چند تا سوال ديگه برام پيش اومد ولي ديگه از تهران برگشته بودم گفتم شما شايد بتونيد كمكم كنيد.
    1- اگه كسي دو بار انصراف بده فقط از نظر نظام وظيفه مشكل داره ديگه درسته ؟ منظورم اينه كه اگه مشكل نظام وظيفه نداشته باشم و كارت پايان خدمتم دستم باشه ميتونم دو بار انصراف بدم و براي بار سوم دانشگاه جديد ثبت نام كنم ؟ ( ميخوام بگم دو بار انصراف به معني خداحافظي هميشگي از تحصيل نيست كه ؟ )
    2- تا حالا كسي رو ديدين كه دو بار انصراف داده باشه و براي بار سوم يه دانشگاه جديد ثبت نام كرده باشه ؟
    3- من اگه بخوام كنكور 90 شركت كنم چي كار ميتونم بكنم ؟ (حتي اگه برم سربازي مشكل نيست فقط نميدونم ميشه يا نه )

خب شما نگفته بودید قفلا هم انصراف دادید یا من متوجه نشدم...

بله دوبار انصراف بدید مشکل نظام وظیفه پیدا میکنید و نمیتونید ثبت نام کنید...

اگه کارت پایان خدمت داشته باشی ، مشکلی پیش نمیاد.
    کسی هم نیست که دوبار انصراف داده باشه و بار سوم رفه باشه دانشگاه ، چون نمیتونه. مگه اینکه کارت پایان خدمت داشته باشه.
    برای کنکور 90 هم خب میتونید در حین خدمت بیاید و کنکور بدید. منتها برای درس خوندن تو خدمت شاید مشکل داشته باشی! در ضمن اگه غیبت نداشته باشی...

موفق باشین

11. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

خب شما نگفته بودید قفلا هم انصراف دادید یا من متوجه نشدم...

بله دوبار انصراف بدید مشکل نظام وظیفه پیدا میکنید و نمیتونید ثبت نام کنید...

اگه کارت پایان خدمت داشته باشی ، مشکلی پیش نمیاد.
    کسی هم نیست که دوبار انصراف داده باشه و بار سوم رفه باشه دانشگاه ، چون نمیتونه. مگه اینکه کارت پایان خدمت داشته باشه.
    برای کنکور 90 هم خب میتونید در حین خدمت بیاید و کنکور بدید. منتها برای درس خوندن تو خدمت شاید مشکل داشته باشی! در ضمن اگه غیبت نداشته باشی...

موفق باشین
    شما لطف ميكنيد به اين پست من يه بار ديگه نگاه كنيد و بگيد كه من چيكار بايد بكنم تا بتونم كنكور 90 شركت كنم ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سلام
    قانون 3 برادر برای معافی هنوز هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •