برا من توی 7 روز وصل شد.وقتی ویندوزت میاد بالا چراغ مودمت اول چشمک میزنه بعد باید ثابت بشه تا بتونی کانکت بشی.کانکشن مخصوص باید برای Adsl بسازیا.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
برا من توی 7 روز وصل شد.وقتی ویندوزت میاد بالا چراغ مودمت اول چشمک میزنه بعد باید ثابت بشه تا بتونی کانکت بشی.کانکشن مخصوص باید برای Adsl بسازیا.
یعنی باید چراغ ثابت شه بعد وصل شی ؟! (پس چرا برای من ثابت نمیشه فقط چشمک میزنه ) کار خاصی باید انجام بدم
کانکشنم ساختم همون bordband
در مورد 30 روزم یه قضیه داره وگرنه نهایت 2 هفته ای وصل میشه نگران نباشید
مودم رو که نصب کردنش خیلی راحته.بعدش کابلاشو وصل میکنی.اسپلیتر رو هم همین طور.کانکشن مخصوص رو که ساختی.بعد هر 2تا چراغ مودم باید ثابت بشه بعدش شماره تلفونته به عنوان یوزر و اول اسم و اول فامیل+دورقم اول تلفنتونو به عنوان پسورد میزنی بعدش کانکت میشی.
همه ی این کارایی رو که گفتی انجام دادم
ولی تنها مشکل اینه که چراغ ثابت نمیشه ؟ یعنی فقط چشمک میزنه
آره صحبت کن
فکر کنم با صحبت حل بشه
من جایی که کار می کنم رئیسم از داتک خوشش میاد و حدود ۲۵-۳۰ تا اشتراک برای جاهایی که براشون کار می کنیم از داتک گرفته
خودش می خواست برای خونه اش ۲۵۶ بگیره عین آبخوردن بهش دادن
مودم شما usb هست؟
من که یوزر و پسورد رو داخل تنظیمات مودم دادم دیگه احتیاج به کانکت شدن و اینا ندارم
کامپیوترم رو که روشن می کنم بعد از اینکه ip می گیره خودش وصل می شه
مودمم corecess 3115 هست
ثابت نشدن چراغ به ۳ مسئله بر می گرده
۱- سیم کشی تون
۲- مرکز مخابراتی تون
۴- هنوز فعال نکردن (مثل قضیه من خالی بستن)
دوستان من امروز زنگ زدم آسیاتک و ته و توه قضیه رو در آوردم
اینا با مراکز مخابراتی مشکل دارن و مراکز مخابراتی اذیتشون می کنن
به من گفت به همین دلیل ما داریم در بعضی مناطق چندین مگابایت پهنای باند رو از دست می دیم و در عین حال کاربران هم ناراضیند
گفت به زودی درست می شه
من که تست کردم خوب نبود ٬دیگه کاری ندارم ٬ می رم از یه شرکت دیگه می گیرم
سلام دوستان. من چند وقت اینجا نبودم تاپیک خیلی بزرگ شده. اصلا حوصله ندارم کل تاپیک رو مطالعه کنم. در کل برایند همه صحبت ها نتیجه می ده که کدوم سرویس دهنده بهتره؟ من می خوام adsl 64 بگیرم که از نظر اقتصادی نسبت به دابال آپ برام ارزون تر بیفته. البته نمی خوام سرعتش مثل فرغون باشه. تو منطقه آریاشهر، بلوار فردوس. روزی 6-7 ساعت هم تو اینترنت می چرخم ولی دانلود ندارم. پیشنهاد چیه؟
بدبخت شدم دیگه به آخر رسیده .بابا یه شرکتی بگین سریع وصل کنه لامسب 1 ماه هنوز این احمق ها وصل نکردن آقا ی شرکت می خوان خدماتش خوب باشه
الان سرعت من رو 2.5 هستش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرت الان صحبت کنم یا بزار برای شارز ماه بعد صحبت کنم؟
حالا نمیتونی با رئیست صحبت کنی یه اشتراکم به ما بده؟
آقایون خانوما ممنون فقط یه سوال دیگه مونده که بای بپرسم آقا باید برای همه ی گوشیای تلفنمون اسپلیتر وصل کنم یا فقط اونی که به مودم وصله ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)