لطفا منبع اعلام کنید آخرین خبر راجع به نرخ بر حسب ثانیه این بوده که آقای دزفولی گفتند اسفند ماه سیستم biling رو به حالت بر حسب ثانیه در می آرن و هنوز رسما اعلام نکردن که شده یا نه !!!
لطفا منبع اعلام کنید آخرین خبر راجع به نرخ بر حسب ثانیه این بوده که آقای دزفولی گفتند اسفند ماه سیستم biling رو به حالت بر حسب ثانیه در می آرن و هنوز رسما اعلام نکردن که شده یا نه !!!
دستت درد نكنه كه گفتي
اگه توجه کنی نوشتم گوشی همه شبکه هارو پیدا میکنه وفقط میتونه به شبکه هایی که در سیم کارت اومده دسترسی داشته باشه منظوذم این نبود که بتونی مثلا از سیم کارت دولتی از gprs ایرانسل استفاده کرد
این مطلبم برا این نوشتم که بعضی از دوستان که سیم کارت دولتی دارن رو گوشیشون علامت gprs دیدن بعد نوشته بودن که مخابرات می خواد gprs راه بندازه و الان داره تست میکنه برا ی اطلاع این دوستان که بدونن اون علامت gprs مال مخابرات نیست و مال ایرانسل این و نوشتم
دیگه تا این حد که خنگ نیستیم
قبلا تو همین تاپیک خبرش اعلام شده بود منبعش خبر گزاری ایستنا بود اینم لینک خبر به دقت بخون وسطاش نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرت
وپرت
نگو
اول
بخون
همه
صفحه
رو
بعدش
نظر
بده
قشنگ
من سیمکارت اعتباری ایرانسل دارم و امتحان کردم دیدم برای 8 ثانیه ای که صحبت کردم 62 تومان از حسابم کم شد بنابر این ایرانسل هنوز دقیقه ای حساب می کند
بابا غیرت![]()
![]()
![]()
فکر نکنم اعتباریا رو هنوز بر حثب ثانیه کرده باشند
"ایرانسل در نظر دارد پیش از راه اندازی رسمی سرویس GPRS، برای نخستین بار در کشور این سرویس پیشرفته را به مرحله آزمایش بگذارد. در صورت تمایل برای شرکت در تست سرویس پیشرفته GPRS، لطفاً این فرم را پس از تکمیل، ارسال نمایید. توجه داشته باشید که تنها گوشی های ذیل قابلیت شرکت در این تست را خواهند داشت:
نوکیا: 9300, 9300i, Nseries, Eseries, 6030, 5500, 6230
سامسونگ: SGH-D600, SGH-X660
سونی اریکسون: P900, K810i, K550i, K810i, M600i, W610i, W750i, W800, W815, W900
لطفاً تنها درصورتی فرم را ارسال نمایید که گوشی شما یکی از موارد نامبرده در لیست بالا باشد.
ایرانسل 1000 نفر از مشترکین را انتخاب نموده و از طریق تلفن آنها را مطلع خواهد نمود. "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه، نه؟ ایرانسل گوشی هم می ساخته و ما خبر نداشتیم. این W815 چنده؟ ماهم بریم یکی بخریم. W750i چطور؟![]()
فکر کنم ایرانسل گوشیها رو از تو سایت GSMArena انتخاب کرده، آخه K550i, K810i و W610 که هنوز نیومده، اپراتور خوب!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)