شدنش که میشه البته دقیق نمی دونم شما چه جور آرمی می خواید بزارید بذار فردا که رو سیستم خودم نصب کردم روش کارش رو میگم ببین همونی که می خوای یانه....![]()
شدنش که میشه البته دقیق نمی دونم شما چه جور آرمی می خواید بزارید بذار فردا که رو سیستم خودم نصب کردم روش کارش رو میگم ببین همونی که می خوای یانه....![]()
سلام.
از اینکه محبت میکنی بسیار متشکرم.شما یه عکس در نظر بگیر حالا هر عکسی در سایز 3در 4 که بشه موقعی که داریم
فیلم یا هر برنامه دیگه تلوزیونی کپچر میکنیم این عکس توی یکی از 4 گوشه تصویر در محدوده گارد باند قرار بگیره . علت اینکه
همزمان میخوام اینه که اگه بخوایم بصورت تدوین روی فیلم کپچر شده آرم بذاریم از کیفیت فیلم کم میشه ولی وقتی مستقیم
روی فیلم بذاریم دیگه نیازی به تدوین نیست و میشه محصول رو با آرمی که میخوای بفروشی.
البته تمام این مکافاتها بخاطر نداشتن امکانات در حد حرفه ای مثل کارت کپچر خوب گرافیک بالا و در کل نداشتن
سیستم بالاست وگرنه با کپچر بصورت DV و کار تدوین از کیفیت کمتر کاسته میشه .
![]()
خوب اين برنامه همزمان اين کار رو نمي کنه من امتحان کردم من کارت اسنازي دارم و اين نرم افزار نميشناخت تي وي کارت رو ....ولي بعد از کپچر اين قابليت رو داره.....اسم تي وي کارت رو بنويس ببينيم ميشه يه چيز پيدا کرد يا نه...
تا مديريت هم گوشمون رو به دليل انحراف تاپيک نکشيده اينجا ادامه بديم.....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SHABAHPASHA; 23-07-2008 at 06:56.
سلام .
قبلا گفتم که امکانات من معمولیه . تا اینجا هم خیلی محبت کردید.متشکرم .
اگه خودم به جواب رسیدم که همزمان میشه حتما شما رو در جریان میذارم.
کارت من یه کارت بسیار ساده است WinFast tv 2000 . قیمتش 25 یا کمتره ولی با همین کارت از ----- بصورت avi ضبط
کرده ام وراضی بودم جالبه بدونی که مدل Winfast DV2000 هم
قبلا خریدم 65 تومن ولی موقع کپچر با فرمت avi تیک داره !!!! الان تو فکر خرید یه کارت کپچرم که تحقیق کردم با امکانات من پیناکل movei box dv کارم رو راه
میندازه ولی هنوز مشکل آرم گذاری بصورت همزمان کپچر حل نشده .
سلام به همه
شرمنده دوست نداشتم پست دوباره بدم تاپیک شلوغ شه.ولی گفتم شاید اصلن کسی این پست رو ندیده
حرفه ای های محترم میشه جواب بدید لطفن؟ کارم گیره
ممنون از محبتتون
دوست عزیز شما می تونی با برنامه xilisoft dvd ripper که در همین بخش معرفی کردم ابتدا dvd خودت روبه فرمت avi تبدیل کنی چون با این فرمت کیفیت تصویر و صدا افت نمی کنه بعد بااستفاده از اموزش زیر دوبارهاون روبه dvd تبدیل کنی.
آموزش تبديل فيلم هاي شما به DVD با منو حرفه اي توسط برنامه ConvertXtoDvd 3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام...
دوستان من مي خوام يه زير نويس رو با فيلم هماهنگ كنم ولي فونت ها رو درست نشون نمي ده.ممنون مي شم كمكم كنيد.
||سپاس**
/*يا حق*/
آقا سلام
قسمت تقسیم زیر نویس من کار نمی کنه چه کار کنم.
من یک فیلم دارم که زیر نویسش اجق وجق می نویسه چطور می تونم اونو پاک کنم و یک زیر نویس سالم بزارم.
ممنون
سلام.
چه نوع زیرنویسی رو میخواین باچه برنامه ی تقسیم کنید ؟
در مورد فونت نادرست و ناخوانا هم توضیح داده شده قبلا اما باز هم ,مسیر پایین رو طی کنید
کنترل پنل / قسمت زبان ها و مذهب / اگه فونت فارسیتون نصبه که هیچ اگه نه نصب کنید / بعد برین زبانه ی ادونس/
پنجره ی پایین رو بذارین فارسی / کادر پایین رو تیک های زبان عربی رو بزنید و سیدی ویندوز رو بذارین و اوکی کنید و ری-استارت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)