Ronaldiniho, جان من هنوز اين محصول رو نخريدم و منتظرم كه كرك مناسبي براش بياد چون اين سري كه اومده يه مقدار مشكل داره !
- زماني كه خودم خريدمش حتما بهت امكانت جديدش رو ميگم !
Adobe® Photoshop® CS2 جديدترين نسخه ي قدرتمند ترين و محبوبترين نرم افزار ويرايشي دنياي تصاوير است كه اخيرا توسط كمپاني معروف Adobe به دنياي نرم افزار عرضه شده است.
اين نرم افزار انتخاب اول حرفه اي ها در طراحي, ويرايش و خلق تصاوير گرافيكي بوده و در اين زمينه در ميان ديگر رقباي خود حرف اول را ميزند.
از ويژگي هاي جديد نسخه CS برنامه فتوشاپ ميتوان به اضافه شدن بخش مجزايي براي ----- ها اشاره كرد كه قادر است كليه فيلترها را به صورت پيش نمايش در پنجره جداگانه به نمايش بگذارد.
همچنين نسخه جديد فتوشاپ قادر است ديتاهاي 16 بيتي را دريافت,ذخيره و به نمايش گذاشته و كليه امكانات ويرايشي 16 بيتي را ارائه دهد.علاوه بر آن امكان استفاده و ويرايش فايل هاي RAW با نصب پلاگين مربوطه,ابزار جديد تصحيح نورها و سايه ها, امكان پيش نمايش تصاوير به صورت پيكسل هاي غير مربعي و مرتب شده, از ديگر ويژگي هاي جديدي است كه شركت Adobe براي تصوير برداران ويدئويي فراهم ساخته است.
از نكات منفي اين نرم افزار ميتوان به سرعت كندتر لود و اجراي اين نسخه, نسبت به نسخه قبلي(نسخه 7 ) اشاره كرد, كه اين موضوع براي كامپيوتر هاي قديمي امري مهم و آزار دهنده به شمار ميرود.
يكي ديگر از مهمترين قابليت هاي فتوشاپ پشتيباني همه جانبه آن از كليد هاي ميانبر كيبورد است كه نياز حرفه اي ها را در استفاده از موس كمرنگ تر و سرعت آنها را در انجام كارها با اين برنامه افزايش ميدهد.(لازم به ذكر است كه Customize اين كليد ها به سليقه كاربر امكانپذير ميباشد. )
اضافه شدن نوار ابزار جديد ,منو بندي و محيط زيبا و كاربر پسند , تغيير در ظاهر بخش ها و اضافه نمودن امكانات بيشتر به بخش هاي مختلف برنامه ازويژگي هاي ديگر اين نسخه ي نرم افزار قدرتمند Photoshop ميباشد كه بي شك درحين استفاده از آن به امكانات بيشتري از آن پي خواهيد برد.
البته اين رو هم خودم اظافه كنم كه در امر كار 2 بعدي و 3 بعدي قوي تر شده !
منبع : myprosoftt
![]()