8)
![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام نيما جان
من اين رو ميدونستم (چون خيلي تابلو ه ديگه :mrgreen: )
منظورم اين بود كه راهي هست كه كوچكتر بشه ؟؟؟
مرسي و موفق باشيد![]()
![]()
![]()
:lol:
مي دونم برنامه اي هست كه شكلشون و سايزشون را عوض كنه ولي خودم ندارمش 8)
نوشته شده توسط AveCina
مشكلت هم به زودي حل ميشه
شك نكن
AveCina عزيز
حالا كه ميخواي بگي به طور كامل بگو
مثلا پچ خاصي بايد رو سيستم نصب بشه تا اين چيت ها اجرا بشه
ماله من 1.19 ولي 1.21 هم دارم
يا كانتر none steam يا cs 1.6
يا نميدونم ديگه هر چي لازمه خودت بگو
مرسي
توجه مهم: قبل از اضافه کردن هرگونه از این فایل ها به فایلهای بازی یک فایل بک آپ تهیه کنید.....
اولین اسکین
این یکی باعث میشود که نارنجکهایی که به طرف دشمن پرتاب میکنید به این شکل(که در بالا نشان داده شده) در بیاید....(جالبه نه؟ ) و بعد از اینکه داونلودش کردید باید فایلها که ازش درمیان رو به این آدرس //valve/Condition zero/Cstrike/Models کپی کنید و حالشو ببرید!
دريافت
دريافت :
یه پچ واسه Desert Eagle که اونو طلایی میکنه!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه اینم مثل بالاییها عمل میکنید
دريافت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب پچ بعدی مربوط میشه به تفنگ Magnum Sniper Rifle این سلاح به سلاحی سبک پرقدرت و با سرعت بالایی تبدیل میشه همونچیزی که تو عکس میبینید.....:
اینم دریافتش خالی از لطف نیست ولی این علاوه بر چند تا فایل که باید برن C://valve/Condition zero/Cstrike/Models چند تا فایل صوتی هم داره که باید برن C://valve/condition zero/Cstrike/sounds/weapons این جا کپی شن و حالشو ببرد!!!
دريافت :
خب.........دومین پچمون راجع به سلاح MP5 هست که این سلاح شما در بازی به یک سلاح بسیار زیبا و همراه با لیزر تبدیل میشه .....خیلی عالیه حتما بگیریدش
آدرس این پچ رو همانند پچ قبلی در C://valve/Condition zero/Cstrike/Models کپی کنید و اینم حالشو ببرید!!
دريافت :
اينم عكس اسنايپر
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه استقبال بشه بقيش رو هم ميزارم
پوریا جان نیکی وپرسش.منتظر بقیش هم هستیم.نوشته شده توسط pooria
راستی بچه هادرمورد موضوع kickشدن.
یکی از دوستام بهم گفت اگه اسم خودت رو با شیفت بنویسی دیگه کسی نمی تونه kickت کنه.یعنی مثلا دکمه ی شیفت رو نگه داریم بعد تایپ کنیم saeid
من خودم زیاد اهل گیم نت نیستم.یه امتحانی بکنین بعد از سرور بخواین که kickتون کنه.ببینید میشه یا نه.
![]()
![]()
![]()
عزيز جان يكي از روش هاي كيك اينه كه سرور ميزنه
1- users 10
2- اسم هر کی بصورت یه عدد ظاهر میشه
3- بعد مینوسه kick # *** بعد طرف کیک میشه
شما خودت رو بکشی هم نمیتونی کاری بکنی که سرور کیکت نکنه![]()
البته اینی که در بند سوم انگلیس نوشته شده برعکس افتاده یعنی اول kick بعد # بعد ** (عدد)
[/code]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)