بچه ها يه چيزي از من خنگتر نيست اصلا به هيچي تو جه لازم رو ندارم
شارژرم درست شد اون پين چهارمي هست كه متحركه ميره پايين اون پايين رفته بود همونجا گير كرده بود حالا با چند تا شلرژر مقايسش كرديم ديدم اون پايين مونده بالاش آورديم درست شد
ممنون از همه
بچه ها يه چيزي از من خنگتر نيست اصلا به هيچي تو جه لازم رو ندارم
شارژرم درست شد اون پين چهارمي هست كه متحركه ميره پايين اون پايين رفته بود همونجا گير كرده بود حالا با چند تا شلرژر مقايسش كرديم ديدم اون پايين مونده بالاش آورديم درست شد
ممنون از همه
سلام
اون پین چهارمی که میگی فنریه بره پائین ولتاژ رو وصل میکنه حالا ماله شما بالا گیر کرده بود یا پائین
پايين گير كرده بود خيلي هم پايين بود واسه همين شارژ نميكرده
خوب خدا رو شكر كه درست شده...اما واقعيتي هم هست و اون اينكه شارزت هم اصل نيست....شارزر اصل پشتش بايد صاف و صيقلي باشه و هيچ چيزي مثل نام برند روش حك نشده باشه...
مصطفي جون اينم از شانس ماست ولي حالا كه درست شده جاي شكرش باقيه
در ضمن شارژز اصلش گير مياد كه بتوني بخري؟
اگه عكسي كه گزوشتي عينه شارژره خودته پس اصله
چون اين عكسو من از خوده سايته سوني اريكسون گزاشتم
دقيقا شكلش همينه ولي پشتش نوشته سوني اريكسون
با سلام خدمت دوستان خوب انجمن پی سی ورد من برنا اعتمادزاده هستم و همینطور که معلوم هست اولین پستم در این انجمن است امیدوارم که ما هم w850 دار شویم و اینکه دیگه من 15 سالم هست و بچه ی اکباتان هستم دوستان عزیز من چند روزی است که این انجمن رو دنبال می کنم در حال حاضر یک 3250 دارم که می خواهم بفروشم و w850 بگیرم و تحقیق هم کردم خز هم به هیچ وجه نشده و دست دوستانم هم 2 تا دیدم و الان ارزونترین جایی که دیدم digilaka.com بوده است که 470 تومن می ده من بعد از امتحانات می خوام بگیرم ولی یچیزی هست که فکرم مشغول کرده چند تا از دوستان می گفتند که صفحه کلید ان ها ترک خورده می خواهم بدونم ایا درست است و مال همه اینجور هست و یا بدنه ی محکمی ندارد من 3250 5 بار از دستم افتاده ولی هر دفعه انگار سرعتش بیشتر شده ایا اگر از دستم بیفته ترکیده یا نه اون دوستمون که گفت ترک خورده من کمی نگران هستم چون اگر جایی از ان ترک بخورد دیگه از گوشی بدم میاد و اینکه ایا شما خرید از این سایتی که گفتم رو تعید می کنید اگر نه چند جای خوب بهم معرفی کنید بچه ها تروخدا بگین من خواب خوراک ندارم اگر بدنه یw850 ضعیف باشه خیلی بد میشه انقدر فکرم رو مشغول کرده که فکر می کنم دارم اسباب بازی شکستنی میگیرم بچه ها کمک کنید به هر حال ما اومدیم.کمک.ممنون
فردا باز میام![]()
![]()
![]()
Last edited by boribahal; 28-05-2007 at 00:32.
نه بابا اينجوري نيست من حتي يه بار از دستم افتاد كاريش نشد بدشم قرار نيست كه با گوشي فوتبال بازي كني بايد مواظبش باشي همچنين ورودت رو تبريك عرض ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)