سلام
اصلا کسی تونسته فضای sms رو تو w810 یا گوشی دیگه افزایش بده یا اینکه کمپلت سرکاریه
سلام
اصلا کسی تونسته فضای sms رو تو w810 یا گوشی دیگه افزایش بده یا اینکه کمپلت سرکاریه
من احتیاج به کمک فوری واسه فلش گوشی دارم
Rd4d005
CDA49 red
------
نرم افزار phone XS رو دانلود کردم
تو سایت top سونی این دو چیز رو دانلود کردم
W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49
W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49
میدونم شاید اشتباه باشه...
فقط خواهش میکنم سنت شکنی کنید و نگید برو جستجو کن!!
خواهش میکنم تشریحی حتی الامکان با عکس نشون بدین
که این فایلها رو کجا بریزم؟ چطور فلش کنم؟
بازم از شما ها ممنونم
با سلامی دوباره
گوشی من تقریبا 8 ساعت به کامپیوتر وصل بود و برنامه هم از حالت FS activasion تکون نخورد.دیگه عصابم به هم ریخت یه آیت الکرسی خوندم و استاپ رو زدم.
خوشبختانه گوشیم چیزیش نشد و الان هم مثل یک بچه خوب داره کار می کنه.
یک سوالی دارم:
برای گوشی های باcid36 هم تغیرات در گوشی اینقدر طول میکشه؟
در ضمن چرا برنامه ی phone xs در مرحله ی FS activasion میزان عملیاتش رو گزارش نمی ده و فقط می زنه please wait.... ؟
Last edited by afe; 31-12-2006 at 23:08.
آخرین نسخه از نرم افزار Phone XS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این نسخه بسیاری از مشکلات نسخه های قبلی بر طرف شده
Last edited by Siavash Y; 01-01-2007 at 16:11.
هم به روشی که من توضیح دادم میشه و هم اینکه میتونید با نرم افزار Gslide پچ ها رو مثلا برای افزایش فضای اس ام اس بکار ببرید
منتها phone xs هنوز نمی تونه فیرم ور هایی که با gslide تغییر در آنها ایجاد شده رو بر روی گوشی W810 فلش کنه
تاپیک زیر هم میتونه کمکتون کنه
اين لينك اصلا كار نميكنه .
اگر منظور شما
PhoneXS 2.10 Alpha3.exe اينست كه اين نرم افزار بدتر از سلف قبلي اش است .
لينك فوق مخصوص گرفتن
phoneXS 2.10 Alpha 5.exe
است كه فكر ميكنم منظور آقا سياوش همين نرم افزار باشد.
آقا سياوش ممنونم ولي چون گيج شدم ميخواستم براي گوشي كا800 برنامه هايي كه لازمه و فايلهايي كه بايد بگيرم اينجا بزارين من دانلود كنم آخه توي سايت top sony يه عالمه فايل هست براي كا800 نميدوم كدوم رو بايد بگيرم چي كار كنم. من ميخوام فضاي اس ام اس و صداي پخش موزيك زياد بشه و كيفيت فيلمبرداريشم بهتر بشه برنامه اي كه اين تغييرات رو بايد انجام بدم phone x هستش؟؟ ممكنه براتون اينجا بزارين دانلود كنم و بدونم چيكار كنم ميخوام اطلاعات كافي رو در اين مورد داشته باشم بد انجام بدم كه موفقيتم در انجام كار بيشتر باشه بازم در ضمن من با كدوم برنامه انجام بدم بهتره و به نتيجه ميرسم ممنونم از شما دست عزيزم
آقا سياوش من تو سايت topsony عضو شدم اولا كه زبانش معلوم نيست چيه بعد حالا به ايميل من پسورد فرستاده ميزنم وارد نميشه نميدونم چي ميگه چون انگليسي نيستش ميخوام دانلود كنم نميشه ممنون ميشم در اين رابطه هم كمكم كنيد با تشكر
پایین صفحه سمت چپ میتونی زبان انگلیسی رو انتخاب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)