دادش ميشه بگي چقدر صداش افزايش پيدا كرد كه اصلا ببينم ارزش داره ببرم نمايندگي اين كارو كنن واسم
دادش ميشه بگي چقدر صداش افزايش پيدا كرد كه اصلا ببينم ارزش داره ببرم نمايندگي اين كارو كنن واسم
عزیز وقتی که اپدیت میکنی خیلی کم هنگ میکنه البته اگر نرمک افزار زیاد روش نصب باشه وگرنه بدونه نرم افزار اصلا هنگ نمیکنه صداش 15 تا 20 درصد بیشتر میشه(اسپیکر) ولی از هدفون صدای قویتری نصبت به قبل میشنوی به نظر من ارزش داره .
الان از کجا میشه W950 پیدا کرد؟
منم میخام...خیلی گوشی با شخصیتیه!!
اين قاب كريستاليه دبليو 905 رو از كجا ميشه پيدا كرد؟؟
سلام من گشتم نبود تو نگرد که نیست البته یه سری به پایتخت بزن شاید اونجا داشته باشه من که علائدین و زیرو رو کردم بخصوص لان که تو بازار نه m600 هست نه w950 چون این دو تا تقریبا انداره هم هستن قاب کیریستالی شون هم احتمالا به هم میخوره
سلام من شنیده بودم که w950 تقلبی هم اومده به بازار که قیمتش 350 تا 390 هست ولی باور نکردم تا اینکه یکی از دوستام هفته پیش اکبند خرید 380 تا اینکه 2روز پیش یه دفعه خاموش شد دیگه روشن نشد چند جا بردیم حتی گارانتی های مختلف ولی هیچ جا کاری نکردن و گفتن این اصل نیست همه اونایی که با این قیمت و بدونه گارانتی عرضه میشه اینجوری میشن حالا میگید چیکارش کنیم یعنی بندازیمش دور
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)