تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 168 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

این کرک ها را واسه کاسپرسکی یه امتحانی بکنید شاید کار کرد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

ايول بابا. گفتيم يه تاپيك آنتي ويروس بزنيم كه همه بحث هاي تخصصي يه جا جمع بشه و بقيه
    هم براي اين بحث تشويق بشند. نگو كه اصلا موضوع رو فراموش كرديد و داريد هي به هم ميپريد
    و از طرز صحبت كردن همديگه ايراد ميگيريد. اونايي كه دارن اينكارو ميكنن خودشون بهتر ميدونند
    و احتياج به اسم بردن نيست.
    قرار شد اينجا بحث و معرفي باشه. اون بدتره و اين بهتره نداره ديگه. هر كي تجربيات خودشو
    مينويسه و اطلاعاتي كه داره تا بقيه استفاده كنند و اين يعني انجمن يعني فوروم.
    فوروم يعني جايي كه هر كس دلش خواست مياد و اطلاعاتي كه داره در اختيار ديگران قرار ميده
    و از اطلاعات ديگران استفاده ميكنه. فوروم يعني به اشتراك گذاري اطلاعات بدون داشتن
    هيچ گونه انتظاري.
    ديگه بحث سر طرز حرف زدن و كلاس گذاشتن و پز دادن و من فلان كاره بودم و من اونو كرك
    ميكنم و اينا نداريم. بسه ديگه. اين عادات بچه گانه رو بذاريد كنار.
    اينطوري اگه بخواد پيش بره بايد مديرا خيلي سخت بگيرند و كلي تاپيك به خاطر به هم پريدناي
    بيخود قفل ميشه.
    براي اينجا هم من يك بار ديگه فرصت ميدم و قفلش نميكنم. لطفا از حاشيه پردازي خودداري
    كنيد و نسبت به طرز نوشتن ديگران عكس العمل نشون نديد و فقط اطلاعات خودتون رو بنويسيد.
    يادتون نره كه اينجا سر كوچه نيست كه هر كي هر چي گفت حتما بايد بهش جواب بديد.
    آفرين. به اين مطلب من هم جواب نديد لطفا و معرفي خودتون بپردازيد تا تاپيك قفل نشه.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_best
    gilopa جان سلام
    خوبي؟
    بايد خدمت شما عرض كنم كه شما بهتره كه براي خودت تاسف بخوري چرا كه آدم بي منطقي هستي و بي جاي جواب دادن به سؤالهاي طرف مقابلت مغلطه مي كني.
    در مورد دخالت هم بايد بگم كه مگه اينجا چت خصوصي است كه 2 نفر با هم بحث كنند و بقيه چيزي نگويند؟ در ضمن شما به همه توهين كردي با اون طرز صحبت كردنت و طوري ادعا كردي كه فقط تو مي دوني و بس.
    در مورد لينك تو و لينك من هم بايد بگم كه تو كه هنوز فرق نسخه تريال كه از سايت eval دانلود مي شه با نسخه ادمين رو نمي دوني چطور در مورد آنتي ويروس Nod32 بحث مي كني؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين لينكي است كه شما دادي.
    لازم به ذكره كه اصلا بدون پسورد و يوزرنيم نمي شه از سايت nod32 نسخه هاي ادمين رو دانلود كرد. در ضمن آخر لينكي كه دادي نوشته شده st كه يعني استاندارد ولي نسخه من ادمين هست. در ضمن يه بار ديگه به كلمه eval در لينك خودت نگاه كن تا متوجه بشي چه فرقي داره با لينك من!!!! لينك من لينكي است كه نسخه ادمين رو در اونجا آپلود كرده اند يعني از خود سايت شركت نيست.
    در ضمن كسي نمي خواد نظر خودش رو تحميل كنه ما نظر خودمون رو مي گيم و منتظر نظر منطقي بقيه دوستان هم هستيم شايد نظر ما هم برگشت. تا به حال هم هر كسي اين رو دانلود كرده و استفاده كرده تشكر كرده حالا چه در اين تاپيك و چه در پيغام خصوصي!
    شما مي گي كه اگه وجدان دارم!!! من وجدان دارم اما دوست دارم ببينم شما هم وجدان داري؟
    من nod32 رو قبلا مي شناختم اما استفاده نمي كردم اما الان حدود يك ماه است كه با اين نسخه جديد به اين نتيجه رسيديم كه بهترين هست فعلا!!! اگه فردا يك آنتي ويروس بهتري هم بياد از اون استفاده مي كنم. اما شما هم اگه وجدان داري بگو كه از كي آنتي ويروس ها رو مي شناسي؟ اون موقع كه من از toolkit تحت داس استفاده مي كردم و اصلا ويندوزي نبود شما مي دونستي آنتي ويروس چيه؟ البته ببخشيد كه اينطور پرسيدم. گويا ادبيات شما روي من هم تاثير گذاشته!!! از دوستان ديگه معذرت مي خواهم.
    شما مي گي زشته!!! من مي خواهم بپرسم چرا زشته؟. چون حرف منطقي مي زنم؟ شما كه به همه توهين مي كني و فقط خودت رو با اطلاعات مي دوني و دائم حرف از وجدان و تاريخ خلقت و آفرينش آنتي ويروس ها مي زني توقع داري كسي جواب حرفهاي توهين آميزت رو نده؟ و اگه كسي جواب داد زشته؟ و آيا چون من همكار انجمن هستم بايد جوابي به حرفهاي بي منطق شما ندم؟ شما كه با مدير انجمن هم مشكل داري ديگه توقعي ازت نيست. در مورد اينكه به مدير پيغام خصوصي زدي هم بايد بگم كه ايشون 2-3 بار تذكر داد اما باز هم به گوش شما نرفت و در آخر ايشون گفتند كه حالا كه تو گوش نمي كني من ديگه نمي دونم چي بگم. هر كاري دلت مي خواد بكن!!!!

در مورد اينكه مي گي سودا با بقيه هم بد صحبت كرده بايد بگم كه اولا با شما كه خيلي خوب صحبت كرده بود!!! پس شما نبايد به قول خودت دخالت مي كردي به حرفهاي ايشون با بقيه!!!!
    پيش خودت گفتي چون قبلا يكي دو نفر با سودا مشكل داشته اند، آب گل آلوده و من هم الان اگه بگم سودا بد حرف مي زنه همه حق رو به من مي دن. در حالي كه بايد بگم كه دوستان عزيز همه منطقي هستند و اگه يك جا در يك مورد با مثلا من - سودا - شما يا هر كس ديگه اي مشكلي داشته اند اون رو به همه انجمن تعميم نمي دهند. چون اينجا همه با هم دوست هستيم و اينجا هم جايي است كه براي آموزش و گرفتن اطلاعات مفيد در كنار افزايش دوستي هاست نه جاي دشمني!
    همين الان اگه شما در يك تاپيك ديگه مشكلي داشته باشي كه من بتونم كمكت كنم مطمئن باش كه با بهترين لحن ممكن كمكت مي كنم همونطور كه من هم از شما همين توقع رو دارم و مي دونم كه شما هم جز اين نيت ديگه اي نداري.
    در مورد اينكه مي گي در جايي كه اطلاع نداري پست نمي دي بايد بگم كه من هم همينطور عمل مي كنم. يعني در انجمن هايي كه اطلاعات ندارم در موردشون اصلا پست نمي دم. اگه دقت كني مي بيني كه در خيلي از انجمن ها پست نداده ام.
    و در آخر اينكه اگه مي بيني جواب اون دوستمون رو ندادم به خاطر 2 مساله بود. يكي اينكه ايشون به جاي اينكه جواب سؤالهاي منطقي من رو بده همينطور براي خودش چيزهاي مختلف نوشته و از جواب دادن طفره رفته. مساله دوم هم كه جوابش رو هنوز ندادم به خاطر اينه كه اينقدر سرم شلوغ بود كه اصلا يادم رفته بود اما مطمئن باش به زودي جواب ايشون رو هم مي دم البته نه مثل خودش بي منطق بلكه با منطق!!!
    اميدوارم دوستي هامون با اين مسايل كمرنگ نشه. من همين جا از شما عذر خواهي مي كنم اگه ناراحت شده اي از دست من.
    سلام.
    ببينيد دوستان گل.چرا سعي ميكنيد يك طرفه قضاوت كنيد.آقا مهدي گل يعني انصافا .خداوكيلي تو صحبتهاي شما هيچ توحيني نيست و لي به قول آقا سودا صحبت هاي من همه توحين حساب ميشه ديگه؟

بابا ايول ديگه.اشكال نداره.

منم به شخصه معذرت ميخوام ازت آقا مهدي .من خودم اصلا نفرت دارم از اين بحثها.شايدم اين روزا كنكور اعصابم رو بهم ريخته.اميدوارم جدي تلقي نشه و دوستهاي خوبي باهم باشيم.

راستي چون وجدان دارم ميگم كه من اون موقع از آنتي ويروس استفاده نميكردم.

به شخصه از مدير انجمن هم معذرت ميخوام.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    سلام بر همگي
    اول از همه جناب gilopa واقعا براتون متاسفم من اگه ميدونستم كه شما چنين ادم بي منطقي هستي اصلا جواب نمي دادم
    دوما مهدي بست جواب شهاب رو نداده اين ديگه چه جور حرف زدنيه آقاي با فرهنگ .خيلي بد حرف مي زني ها خودت قاضي مگه اينجا دادگاه هست كه وكيل مدافع شما چرا جواب فلان رو ندادي
    من اگه جاي مهدي بست بودم بخاطر اين حرف شما هم كه شده هرگز جواب حالا بي منطق يا با منطق خودم رو به شهاب جان نمي گفتم
    ما هر چي مي خوايم اينجا خوب پيش بره و دليل و استدلال حاكم باشه بعضي مثل اينكه برترند از ديگران و صلاح رو در اين نمي بينند شما كه نمي توني برا خودت تجزيه تحليل كني چرا آخه چيز مينويسي آخه دكتر پيتر نورتون اومده ضد ويروسش رو برا سيستمهاي قوي نوشته كه شما مياي ميگي اين ضد ويروس بدرد سيستمهاي ضعيف نمي خوره آخه آقاي محترم اين نشانه ضعف بزرگ يه ضد ويروس نيست كه رم و كلا سيستم خيلي بالا بخواد اونوقت شما از اين ضعف بسيار بزرگ همينجور ميگذري و اصلا نگاه نمي كني اما آپديت هاي نود كه اصلا پسورد هم نمي خواد به اون شكل برا شما يه ضعف خيلي بزرگ بشمار مي آد
    برا توضيح بيشتر بايد خدمت دوستان بگم كه نود از چند سال پيش با پسورد و يوز نيم beta25 آپديت ميشد كه از حدود 10 روز پيش به beta64 تغيير يافته همينو بس
    آقا نمي آد بگه كه آپديت هاي مك آفي به صورت معمولي ديگه كار نمي كنه
    خوهشا نگيد دوباره شروع كرديم.نه فقط نظرم رو ميگم.

آقا سودا شما از اولين پستت همينطوري نوشتي .يعد ميگي من كجاست بد صحبت كردم.انجمن همه مينويسند احساس بيان در انجمن واضح نيست كه .چطور من ميگم شما بد صحبت كردي ملاك نيست .بد شما بي منطقي من از كجا فهميدي دوست عزيز.همين حرفهاست كه آقا مهدي آدم ازيت ميشه ديگه؟

يه سوال ديگه:آقا سودا شركت سيمانتيك كه اين همه كارمند برنامه نويسي حرفه اي داره .يعني اونقدر پول و وقت نداره كه رو موضوع فضاي رم كار كنه.شما از كجا مطمئني كار نكرده رو اين موضوع.و همين براي من شك بر انگيز كه ممكن آنتي ويروسهاي ديگه ويروس شنا سيشون ضعيفتر باشه.آخه مگه ميشه مك آفي به اين غولي تا حالا رو اين موضوع كار نكرده باشه و به نتيجه نرسه.در حالي كه مثلا bitdefender كه تازه معروفه اين نتيجه رو به راحتي كسب كنه.

اينا همه واسه من و خيلي ديگه از دوستان علامت سوال؟
    شما واسه اين موضوع يه جواب قانع كننده بده تا من هم قانع شم.نه اينكه با دعوا بياي جوابم بديااااااااااا؟
    بعد اينكه اين فقط نظرم.خواهشا ديگه بحث و جدل بسه.

دوستان اميدوارم همگي عذر خواهيم رو بپذيريد اگه از دستم ناراحتيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض ArcaVir 2005

آنتي ويروسي كه من تا حالا باهاش كار نكردم.

دانلود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شكلي از محيط برنامه:

كسي اگه ميشناسه اين نرم افزار رو مختصرا توضيحي بده.

آخر فروم باز Strasboorg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

اقا اينجا جاي معرفي
    جاي كپي پيست كه نيست
    همينجوري يه چيزي ميزارين بعد ميگين بقيه بيان توضيح بدن

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

خوب گيلوپا جان حالا كه بحث داره منطقي ميشه منم داره خوشم مي آد سوال پرسيدي اينم جواب
    جوابم رو به صورت سوال معرفي ميكنم
    برنامه پارتيشن مجيك رو كه ميشناسي
    خوب ميدوني كه خيلي معروفه و خيلي هم كار درسته
    خوب شما وقتي با اين برنامه يه پارتيشن رو كوچيك بزرگ مي كني بعد از چند بار كه اينكارو كردي مي بيني كه اندازه فيزيكي مستطيل درايوي كه مثلا پانصد مگا بايت است خيلي خيلي بزرگتر از مستطيل درايوي شده كه مثلا هفت گيگا بايت فضا داره
    خوب ما اين مساله رو در نسخه 1 يا 2 آن شاهد نيستيم الان نسخه 8 اونه
    خوب اين يعني چي يعني اين خارجي ها اينقدر ها هم كه ما بزرگشون كرديم بزرگ و كامل نيستن
    يه رفيق دارم كه خودش يه برنامه پارتيشن نوشته كه خيلي بهتر و زيباتر تز پارتيشن مجيكه و تازه از اين ضعف هاي مسخره هم نداره ماله همين ايرانه خودمون هم هست
    حالا شما عزيز من وقتي مك افي يا نورتون را مثال ميزني علاوه بر مثال بالاي من بايد نكته مهم زير رو هم در نظر بگيري اونم اينه كه اين شركتها آنقدر درگير رقابت و استرسهاي ناشي از اون هستند كه فرصت كمي براي خلاقيت و غيره دارن
    تازه شما فكر ميكني چه تعداد email سالانه و ماهانه به شركت سيمانتك از طرف كابران عادي ميره كه درخواست بررسي مشكل استفاده بسيار زياد از منابع سيستم رو گوشزد كرده و تقاضاي حل اون رو دارن
    پس به اين نتيجه ميرسيم كه اگه اين مشكل با فهم برنامه نويسي برنامه نويسان شركت سيمانتك قابل حل بود مطمئن باشيد لحظه اي درنگ نمي كردند اين به لحاظ ساختار برنامه نوشته شده اونا هست كه قابل حل نيست تازه اين يه ضد ويروسه يه پخش كننده فيلم نيست كه با تغيير مثلا 100 خط از كد برنامه مشكل كندي و سرعت اون حل بشه
    تغييري كه شركت نورتون بايد بده تغيير مبنايي هستش
    اميدوارم كه ما رو هم ببخشي :P

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahab1980
    من بیصبرانه منتظر جواب منطقی تو هستم.البته اگه معنی منطق رو خوب متوجه شده باشی
    شهاب جان جواب منطقي براي شما رو دارم و خواهم داد. اما شما هم ابتدا جواب اون پست من كه خطاب به شما بود رو به صورت منطقي بده. چون اول من اون پست رو داده بودم. نمي شه كه شما جواب ندي و توقع جواب داشته باشي.

نقل قول نوشته شده توسط sayedreza
    بچه ها خداوكيلي با هم اينجوري حرف نزنين زشته .
    از لحظه اي كه ميخام وارد اين تاپيك بشم نگرانم كه اينبار به كاربراي مورد علاقم چه توهيني شده كه حالمو بگيره آخه فكر بينندگان تاپيك هم باشين من كه اخيرا هرچي دارم دنبال ميكنم چيز بدرد بخوري ياد نميگيرم .
    والله بالله هر كي كوتاه بياد از بزرگواريشه و خيلي كار مهمي رو انجام داده!
    رضا جان من به خاطر روي گل شما و hyriand جان و بقيه بچه هاي خوب و گل انجمن ديگه هيچ بحثي رو ادامه نمي دم. البته منظورم بحث هاي منطقي و به درد بخور نيست. بلكه بحث هايي كه جز دور كردن ما از هم و ايجاد ناراحتي براي همديگر چيز ديگه اي در اونها نيست.

نقل قول نوشته شده توسط david_007
    لطفا مرا راهنمائی کنید امروز بعد از اخرین آپدیت آنتی ویروسم دیگر نمیتونم ازش استفاده کنم یعنی پیغام میده که مجوز استفاده شما لغو شده در صورتیکه تا روز بیست ودوم برج ششم سال 2006 فرصت داشتم لطفا راهنمائی کنید؟
    دوست خوبم اين مشكلي كه شما اشاره كردي براي تمام كساني كه از كاسپرسكي استفاده مي كنند پيش اومده و هنوز كرك جديدي براش نيومده. به محض اينكه كرك جديد بياد حتما در همين تاپيك لينك مي دهيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط strasboorg
    اقا اينجا جاي معرفي
    جاي كپي پيست كه نيست
    همينجوري يه چيزي ميزارين بعد ميگين بقيه بيان توضيح بدن
    آقا سودا .آقا مهدي نگاه كنين تروخدا طلبكارن هستند اين دوست ما.

عزيز من يه سايت ايراني واسم نام ببر كه اين برنامه رو كذاشته ياشه.بعد بگو كپي گرفتم.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    خوب گيلوپا جان حالا كه بحث داره منطقي ميشه منم داره خوشم مي آد سوال پرسيدي اينم جواب
    جوابم رو به صورت سوال معرفي ميكنم
    برنامه پارتيشن مجيك رو كه ميشناسي
    خوب ميدوني كه خيلي معروفه و خيلي هم كار درسته
    خوب شما وقتي با اين برنامه يه پارتيشن رو كوچيك بزرگ مي كني بعد از چند بار كه اينكارو كردي مي بيني كه اندازه فيزيكي مستطيل درايوي كه مثلا پانصد مگا بايت است خيلي خيلي بزرگتر از مستطيل درايوي شده كه مثلا هفت گيگا بايت فضا داره
    خوب ما اين مساله رو در نسخه 1 يا 2 آن شاهد نيستيم الان نسخه 8 اونه
    خوب اين يعني چي يعني اين خارجي ها اينقدر ها هم كه ما بزرگشون كرديم بزرگ و كامل نيستن
    يه رفيق دارم كه خودش يه برنامه پارتيشن نوشته كه خيلي بهتر و زيباتر تز پارتيشن مجيكه و تازه از اين ضعف هاي مسخره هم نداره ماله همين ايرانه خودمون هم هست
    حالا شما عزيز من وقتي مك افي يا نورتون را مثال ميزني علاوه بر مثال بالاي من بايد نكته مهم زير رو هم در نظر بگيري اونم اينه كه اين شركتها آنقدر درگير رقابت و استرسهاي ناشي از اون هستند كه فرصت كمي براي خلاقيت و غيره دارن
    تازه شما فكر ميكني چه تعداد email سالانه و ماهانه به شركت سيمانتك از طرف كابران عادي ميره كه درخواست بررسي مشكل استفاده بسيار زياد از منابع سيستم رو گوشزد كرده و تقاضاي حل اون رو دارن
    پس به اين نتيجه ميرسيم كه اگه اين مشكل با فهم برنامه نويسي برنامه نويسان شركت سيمانتك قابل حل بود مطمئن باشيد لحظه اي درنگ نمي كردند اين به لحاظ ساختار برنامه نوشته شده اونا هست كه قابل حل نيست تازه اين يه ضد ويروسه يه پخش كننده فيلم نيست كه با تغيير مثلا 100 خط از كد برنامه مشكل كندي و سرعت اون حل بشه
    تغييري كه شركت نورتون بايد بده تغيير مبنايي هستش
    اميدوارم كه ما رو هم ببخشي :P

ممنون آقا سودا.منم قانع شدم.اميدوارم ديگه از اين بحث ها پيش نياد بين ما.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •