تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 376 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

عزیزان من هم یه زمانی خیلی دوست داشتم از تورنت دانلود کنم اما دیدم همچین آش دهن سوزی نیست
    فایل هاش اصلا مطمئن نیست چه از نظر سالم بودن چه از نظر تروجان
    rapidshare خیلی خیلی بهتره یه dc دوباره دانلود به همین سادگی
    یا اگر می خواین فیلم دانلود کنید filho بهترینه سرعتش هم بالاست

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

شما تازه فهمیدید؟
    سرعت دانلودش اصلا خوب نیست.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

در جواب دو پست قبلی و در دفاع از تورنت باید بگم که تورنت هیچ مشکلی نداره و خیلی خیلی از فایل ها ی بزرگ قبل از اینکه بیاد رو سایت هایی مثل رپید شیر اول رو تورنت اپلود میشه و از این لحاظ خیلی اپدیت تر هستش قابلیت رسیوم داره و محدودیت دانلود رو هم نداره همچنین مثل رپید شیر نیست که واسه دانلود یه فایل 700 مگی 20 30 تا لینک کاپی پیست کنی و حی دنبال تغییر ای پی باشی از همه مهمتر اینکه مجانی هستش
    از لحاظ ویروسی بودن فایل ها من که تو این یکی دو سالی که از تورنت استفاده می کنم هنوز ویروسی ندیدم تو تورنت اگه شما موقع دانلود فایل کامنت های کسایی که فایل رو دانلود کردن رو بخونین می تونین بفهمین که چه خبره
    از این لحاظ با فایل های رپدی فرقی نداره
    در مورد سرعت هم من در 90 % موارد با حد اکثر سرعت دانلود کردم و مثل رپید شیر نبوده که هی پیغام بده شما محدودیت دانلودتون تموم شده یا ای پی شما در حال دانلود یه فایل هستش و باید صبر کنین تا تموم شه تو تورنت خیلی راحت فایل رو به دانلود منیجر می دی شب میگیری می خوابی صبح هم دانلودش تموم شده
    عکس پایین سرعت دانلود با dsl 256Kb رو نشون میده که می تونین ببین سرعت همون سرعتی هست که با دانلود منیجر میده ( حد اکثر سرعت دانلود 30kB هست در صورتی که فقط دانلودر فعال باشه و در حال وب گردی نباشی )
    فایلی که داره دانلود میشه نسبت سیدر به دانلودر کم هست ولی بازم حد اکثر سرعت رو میده به تعداد فایل هایی که تو یه ماه دانلود شدن نیگا کنین ( تورنت رو با رپید شیر و این جور چیزا مقایسه نکنین تورنت بهترینه )
    [IMG][/IMG]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض راه اندازی utorrent

اقا سلام
    یه سوال من برنامه utorrent رو نصب کردم فایل مربوط به download فیلم رو هم به اون میدم ولی download نمیشه
    من مودم adsl asus am 602 دارم ایراد مربوط به تنظیم پورت است چه پورتی بدم تا کار کنه هر چی دادم کار نکرده
    یه راهنمایی

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقا سلام
    یه سوال من برنامه utorrent رو نصب کردم فایل مربوط به download فیلم رو هم به اون میدم ولی download نمیشه
    من مودم adsl asus am 602 دارم ایراد مربوط به تنظیم پورت است چه پورتی بدم تا کار کنه هر چی دادم کار نکرده
    یه راهنمایی
    براي دانلود از تورنت نبايد انتظار داشته باشيد بلافاصله بعد از شروع دريافت آغاز بشه.. براي من هم هميشه يه آيكون قرمز زده پايينش ولي سرعت دريافتم عاليه.. دوتا دوتا فيلم باهاش دانلود مي كنم!

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    مطمئنا اگه شما لينك فيلمي رو تو رپيد داشته باشين دانلود ازش راحت تر هستش تا تورنت
    اما اولا گستردگي تورنت خيلي بيشتر هستش (منبع غني تري هستش)
    دوما تمام فيلمها و بازي‌هايي كه تو رپيد آپلود ميشن اول از تورنت دانلود و پخش شده‌اند

و نكته ديگه اينكه : وقتي فيلم و بازيي كه خيلي جديد هستش (با حجم بالا) لينك رپيد ازش پيدا ميكنيد با ترس و لرز دانلود ميكنيد چون هر لحظه امكان پاك شدنش وجود داره

اما فيلم/بازي‌هاي جديد تو تورنت هر لحظه بر تعداد peerها و seedها افزوده ميشه

من خودم بازي Virtua Tennis 3 با حجم 2.5 گيگ رو اصلا جرئت نميكرد از رپيد دانلود كنم
    در صورتيكه از تورنت راحت دانلود كردم در حدود 600 سيد و 1500 تا هم peer داشت

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من كه هر فيلمي رو كه اينجا معرفي ميشه با تورنت دانلود مي كنم .. سرعتش هم توپ.. همه چيزش عاليه... حالا نمي دونم چرا براي بعضيا جواب نميده. . البته اوايل براي خودم هم همينطوري بود.

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

پيش فرض

تورنت براي من يعني زندگي
    به جزء فيلم و فايل هاي حجيم ، ساير دانلود هام رو هم با تورنت انجام ميدم
    فقط يك فيلم رو وقتي شروع به دانلود كردم 2 تا سيد داشت ( ريسك بود ) وقتي تا 54% دانلود كردم ديگه سيد نداشت

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تورنت براي من يعني زندگي
    به جزء فيلم و فايل هاي حجيم ، ساير دانلود هام رو هم با تورنت انجام ميدم
    فقط يك فيلم رو وقتي شروع به دانلود كردم 2 تا سيد داشت ( ريسك بود ) وقتي تا 54% دانلود كردم ديگه سيد نداشت
    براي اينكه مطمئن تر باشه به نظر من بهتره بريم تو سايتاي مختلف بگرديم تا اوني كه seed بيشتري داره رو پيدا كنيم... در اين صورت راحته كارمون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

10 نظرات و تجربه ی من

با سلام
    من هم از تورنت استفاده می کنم هم دانلود منیجر
    می دونید تورنت یه بازیایی داره که من نمی فهمم
    من یه نوت بوک دارم و یه pc خوب طبیعتا برای دانلود از تورنت از pc استفاده می کنم و شب و روز هم روشنه ولی رون نوت بوکمم هم تورنت نصبه و بعضی فایل ها رو از اون دانلود می کنم ولی نکته اینجاست که اولا خیلی وقتها تورنت سرعت بالایی نداره ( با اینکه سید و نودش خوبه!!) و مهم تر اینکه وقتی دو تا تورنت ها در یک شبکه ی داخلی lan فعال باشن رو فعالیت هم اثر منفی دارن، یعنی یک ینمی زاه اون یکی درست کار کنه حتی اگه دستی عرض باند رو تقسیم کرده باشی؟؟؟؟
    دانلود منیجرها معمولا سرعت بالاتری دارن، البته من با رپید زیاد کار نکردم ولی بعضی از سایت های فایل منیجر دیگه خیلی توپ بودن
    برای نوت بوکمم هم تو دانشگاه (من استاد دانشگاهم)، تورنت کار نمی کنه، ولی با (fdm (free downlad manager راحت دانلود دارم،
    (((بقیه ی دانلود منیجرها حتی با تنظیم ------ و دادن یوزر پس کار نمی کنن؟؟؟؟))
    از یه سایتی تونستم 580 کیلوبایت در ثانیه هم دانلود کنم، ولی البته دو تا فیلم دیگه 45 تا 50 کیلو بایت بیشتر اجازه ی دانلود نمی دادن.
    اینم تجربه ی من

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •