بچه ها به نظر من همه برای این که مشخص بشیم اسممون رو P30 - Eblis یا p30world - Eblis کنیم
این طوری بهتره نه ؟؟
p30world - oracle
p30world - ramyar
p30world - Eblis
موافق هستید یا نه ؟؟
بچه ها به نظر من همه برای این که مشخص بشیم اسممون رو P30 - Eblis یا p30world - Eblis کنیم
این طوری بهتره نه ؟؟
p30world - oracle
p30world - ramyar
p30world - Eblis
موافق هستید یا نه ؟؟
من هم موافقم..اينطوري بهتره![]()
چرا کار نمیکنه
طرز استفاده ش که خیلی راحته
مشکلش چی هست ؟؟
عزيزان من وقتي ميزنم كه وصل بشم يه حرفهايي در مورد پروتكول 7 مينويسه اين پروتكول 7 چيه ميتونيد به من هم بگيد؟
وقتي ميره تو Game Zone كيكش ميكنند.چرا کار نمیکنه
مشکلش چی هست ؟؟
بیام همتون رو هوا هدی گولیشن میکنم 5 ساله دارم کانتر بازی میکنم هنوز حریفی برام پیدا نشده![]()
با دایل آپ میشه بازی کرد؟
منم موافقم .پس مال من این شد :بچه ها به نظر من همه برای این که مشخص بشیم اسممون رو P30 - Eblis یا p30world - Eblis کنیم
این طوری بهتره نه ؟؟
p30world - oracle
p30world - ramyar
p30world - Eblis
موافق هستید یا نه ؟؟
P30world - Oracle
بابا مگه نباید بعد از دانلود آنتی چیت ، اون رو نصب کنی ، اجرا کنی و همینطوری برنامه رو باز بزاری ، بعد بری داخل سرور ؟! من میرم ولی باز کیک میکنه میگه آنتی چیت میخواد ! جدیدترین ورژن ( 3.9 ) فکر کنم باشه دارم . باز هم همینطوری هست !چرا کار نمیکنه
مشکلش چی هست ؟؟
دوست من شما قبل از وارد شدن به سرور نیاز به نصب پچ داری .عزيزان من وقتي ميزنم كه وصل بشم يه حرفهايي در مورد پروتكول 7 مينويسه اين پروتكول 7 چيه ميتونيد به من هم بگيد؟
خواهیم دید ! بله با Dial Up هم میشه بازی کرد .بیام همتون رو هوا هدی گولیشن میکنم 5 ساله دارم کانتر بازی میکنم هنوز حریفی برام پیدا نشده
با دایل آپ میشه بازی کرد؟
دوست من فقط یادت باشه چیت ممنوع هست
بدون چیت
بچه ها اسم منم P30world - Eblis شد
یه سوال .من کانتر استریک کاندیشن زیرو دارم.آنلاین میشه بازی کنم؟چی لازمه؟
(فعلا نمی خواهم بازی کنم دارم می پرسم)
چند صفحه ی پیش رو نگاه کن مارمولک کوچولو آموزش کامل رو گذاشته .یه سوال .من کانتر استریک کاندیشن زیرو دارم.آنلاین میشه بازی کنم؟چی لازمه؟
(فعلا نمی خواهم بازی کنم دارم می پرسم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)