دوستان عزیز لطفا سوالاتتون رو در بخش مرورگرها مطرح کنید تا سریعتر به جواب برسید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من وقتی تب جدید باز می کنم اول اینکه کنار همون تب باز کنه میره آخر باز می کنه
این فک کنم از تنظیماتشه
کجا رو باید عوض کنم؟
به about:config رفته و مقدار browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent رو متناسب با نیازتون تغییر بدید. اگر مقدار این متغیر رو به false تغییر بدید، تب های جدید در انتهای نوار تب ها باز میشه و در صورت انتخاب true تب جدید در کنار تب فعلی باز خواهد شد.
سلام
ببخشید این سوال رو این جا میپرسم
ولی من فایرم از دیروز تاحالا یه صفحه رو چند ساعت طول میکشه تا لود کنه(من دیگه ندیدم بتونه آدرسی رو باز کنه)
دوباره نصب کردم ولی نشد
نمی دونم بدون هیچ دلیلی اینطوریشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
مرورگر رو در حالت safe mode اجرا کنید و نتیجه رو مقایسه کنید. در صورت رفع مشکل، بدنبال افزونه یا تنظیم مشکل ساز بگردید. اگر نتونستید مشکل رو رفع کنید از افزونه ها، بوکمارک ها، پسوردهای ذخیره شده و دیگر اجزاء مرورگر بکاپ تهیه کرده و پروفایلتون رو ریست کنید.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک فایرفاکس مراجعه کنید یا سوالتون رو در تاپیک زیر ادامه بدید:
کد:
سلام دوستان
من ویندوزم مشکل پیدا کرده بود و ازنو از روی ریکاوری هاش نصبش کردم. از اون موقع، اینترنت اکپلوررم خیلی اذیتم کرد و واسه همین firefox رو نصب کردم. و تقریبا راضیم.
حالا مشکلم اینجاست که اون بالا همه ش این پیغام رو میده و من نمیدونم چیکارش کنم!
کد:
ممنون میشم کمکم کنین.
========
یه سوال دیگه هم دارم، میخوام بدونم نمیشه این Bookmark ها (یا همون Favorite ها توی IE) رو مثل یه منو باز کرد؟ همونطوری که توی IE باز میشدن؟
مرسی
همونطور که از پیغام نمایش داده شده مشخصه، فایرفاکس برای نمایش صحیح صفحه مورد نظر نیاز به پلاگینی داره که در حال حاضر بر روی سیستم شما نصب نشده. با کلیک بر روی دکمه مربوطه، اقدام به نصب پلاگین کنید.
و اما برای نمایش بوکمارک ها در قالب یک دکمه مشابه اینترنت اکسپلورر، از افزونه زیر کمک بگیرید.
Bookmarks Menu
کد: