سلام
من از یکی از تاپیک ها یک دیکشنری به نام "Advanced English Dictionary ver3.0" یا"AED"دانلود کردم حالا سریال نامبرش را می خواد من نتونستم دوباره اون تاپیک را پیدا کنم لطفاً هر کی سریالش را داره لطف کنه به ما هم بده که عجیب لازم دارم.
با تشکر
سلام
من از یکی از تاپیک ها یک دیکشنری به نام "Advanced English Dictionary ver3.0" یا"AED"دانلود کردم حالا سریال نامبرش را می خواد من نتونستم دوباره اون تاپیک را پیدا کنم لطفاً هر کی سریالش را داره لطف کنه به ما هم بده که عجیب لازم دارم.
با تشکر
لطف کنید یک دیکشنری توپ کامل انگلیسی به انگلیسی هم برام بگذارید.
سلام . .نوشته شده توسط rezaneda
دوست عزيز . .
اين براي پخش Wma
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين هم براي پخش Ogg
![]()
بعد از نصب اين نرم افزار اسكين وينپ اون رو هم نصب كن . . خيلي قشنگ ميشه . .
موفق باشي . .![]()
![]()
سلامنوشته شده توسط Hamid110
این برنامه رو تو این تاپیک معرفی کرده بودند که من در خواست دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی شبیه این برنامه برای جاوا هست؟
من چند تا نرم افزار ميخواستم.براي 3250
ريموت كنترل-نوشتن اس ام اس فارسي
در ضمن يه برنامه ميخواستم كه بشه عكس ها رو دستكاري كرد....
ممنون
سلام . .نوشته شده توسط casper66m
دوست گرامي . . فكر نميكنم باشه . .
موفق باشي . .
سلام . . دوست گرامي . . من نميدونم 3250 درگاه مادون قرمز داره يا نه . . اگه نداشته باشه نميشه بر روي اون ريموت كنترل نصب كرد . .نوشته شده توسط masoud908
براي نوشت sms فارسي از نرم افزار زير استفاده كن . . كاملا كرك شده و توپ . .![]()
![]()
تغيرات بر روي عكس . . Photorite SP v5.21
![]()
موفق باشي . .
حميد جان دستت درد نكنه موفق باشي.نوشته شده توسط Hamid110
![]()
سلام دوستان
من يه برنامه كم حجم فقط براي ارسال چيز از تو موبايل به داخل كامپيوتر براي بلوتوث مي خوام و فقط همين كار رو بكنه و كم حجم باشه ديگه بيشتر از 5 مگ نباشه
با تشكر
باي
حميد جان دستت درد نكنهنوشته شده توسط masoud908
3250 اينفرارد نداره پس نميشه
بدختي برنامه هم زياد پيدا نميشه زياد من يه جا خوندم كه يه نرم افزاري هست كه ميشه با اون نرم ازارهاي سري 60 رو نوكيا 3250 ريخت ميخواستم ببينم راسته؟
در ضمن ند تا برنامه ديگه هم ميخوانم شرمنده اذيتت كردم...
ميخواستم بدونم ميشه 3250 رو به كلي فارسي كرد يعني همه جاش فارسي شه.يه برنامه براي پنهان كرد فايل ها از ديد ديگران ميخواستم طوريكه فقط خودت بتوني دسترسي داشته باشي يه انتي ويروس و MP3 پلير خوب مثل ULTRA MP3 .
بازم شرمنده عزيز...
Last edited by masoud908; 08-11-2006 at 19:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)