اساتید محترم
یه سئوال : من تاپیکی در باره ی روش نصب برنامه ها توی محیط لینوکس پیدا نکردم .
میشه آدرسش رو بدین یا این جا که سال تازه واردهاست راهنمایی کنین ؟
خداوند یک در دنیا ، صد در آخرت بهتون اجر بده !!
اساتید محترم
یه سئوال : من تاپیکی در باره ی روش نصب برنامه ها توی محیط لینوکس پیدا نکردم .
میشه آدرسش رو بدین یا این جا که سال تازه واردهاست راهنمایی کنین ؟
خداوند یک در دنیا ، صد در آخرت بهتون اجر بده !!
متاسفانه با alternate هم نصب نشد. دقیقا 83% رفت بعد موند. زیرش نوشته بود در حال نصب کردن هسته ی لینوکس.
تمام سیستم خودم، به جز مادر بورد رو روی مادر بورد اون نصب کردم. هارد، رم و کارت گرافیک خودم رو روش گذاشتم و حتی سی دی درایوش رو هم با دی وی دی رایتر خودم عوض کردم ولی نه نصب شد و نه حتی لینوکس خودم بالا اومد (=لینوکس خودم هم بالا نیومد.).
من به این نتیجه رسیدم که احتمالاً از بایوسشه. حالا بایوس رو هم به روز می کنم و نتیجش رو بتون می گم.
البته تونستم از هارد دیسک خودم حالت متنی لینوکس رو اجرا کنم ولی وقتی دستور startx رو زدم باز نتونستم محیط گرافیکی رو لود کنم.
Last edited by Blossom; 25-12-2007 at 17:38.
دوست من، اگه یکم سرچ می کردی پیدا می شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در بوت از دستور failsafe استفاده کن بعد اگه گرافیکی نشد exec x بزن.امیدوارم حل بشه![]()
دوستان در ادامه كار با لينوكس پارسيكس كه ntfs را نشناخت , و اوبونتو 7.10 مي شناسه ولي مونت نميشن؟؟كسي لينك از آموزش مونت كردن درايو ها نداره؟
توی تاپیک مقالات فارسی لینوکس هست
صفحه اول (فهرست ) رو ببینید
من یه سوال عجیب بپرسم (مثل همیشه)
خیلی از برنامه ها یک سری مستلزمات می خوان. خب یک سری از این مستلزمات با خود لینوکس (مقصود من اوبونتو 7.10 اِ) نصب می شن. مثل libc6. از کجا می تونم لیست تمام مستلزماتی رو که به صورت default رو سیستم نصب هستن و نیاز به دانلودشون رو ندارم٬ پیدا کنم؟
خوب لیست تمام بسته ها ( چه نصب شده و چه نصب نشده ) در برنامه Synaptic قابل مشاهده هست. برای اینکه بسته های نصب شده رو ببینی , در برنامه synaptic در قسمت پایین - سمت چپ برنامه , گزینه Status رو انتخاب کن و در منوی بالایی گزینه Installed رو انتخاب کن تا لیست تمام بسته های نصب شده رو مشاهده کنی.
خب شاید من سوالم رو بد پرسیدم. چه بسته هایی با خود اوبونتو نصب می شن؟
مشکل هم چنان ادامه داره، بایوس رو بهروز کردم، و با یک سی دی Alternate اوبونتو، اون رو نصب کردم، خب از اون 83 درصد رد شد ولی به یه 79 در صد دیگه رسید و اونجا موند. بالاش نوشته بود در حال نصب برنامه ها و زیرش هم اینو نوشته بود:
ترو خدا کمک کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)