تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 307 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

اساتید محترم

یه سئوال : من تاپیکی در باره ی روش نصب برنامه ها توی محیط لینوکس پیدا نکردم .

میشه آدرسش رو بدین یا این جا که سال تازه واردهاست راهنمایی کنین ؟

خداوند یک در دنیا ، صد در آخرت بهتون اجر بده !!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

دوست عزیز همونطور که بارها و بارها گفته شده این دست مشکلات بیشتر به دلیل عدم پشتیبانی BIOS است بهتره اول BIOS خودتون رو آپدیت کنید، اگر همچنان مشکل پا برجا بود(که به احتمال ۹۰٪ نخواهد بود)‌چک کنید سیستم ۶۴بیت هست یا خیر،‌اگر باز هم مشکل بود به صورت متنی لود کنید و بگید در کجا سیستم متوقف می شه.
    نمي دونم ورژن اوبونتو چنده فدورا رو هم 4 گفتن ...
    احيانا مادربوردتون ساتا نيست؟
    دوست عزیز از alternate استفاده کن اگر باز هم مشکل پابرجا بود و با توجه به اینکه می گید به حالت متنی هم سیستم لود نمیشه اگر ubuntu 6.06 یا حتی قبل اوون رو دارید سی دیش رو یک امتحان بکنید و بگید نتیجه رو، ضمنا مدل هارد ایشون با هارد شما یکی هست؟
    متاسفانه با alternate هم نصب نشد. دقیقا 83% رفت بعد موند. زیرش نوشته بود در حال نصب کردن هسته ی لینوکس.
    تمام سیستم خودم، به جز مادر بورد رو روی مادر بورد اون نصب کردم. هارد، رم و کارت گرافیک خودم رو روش گذاشتم و حتی سی دی درایوش رو هم با دی وی دی رایتر خودم عوض کردم ولی نه نصب شد و نه حتی لینوکس خودم بالا اومد (=لینوکس خودم هم بالا نیومد.).
    من به این نتیجه رسیدم که احتمالاً از بایوسشه. حالا بایوس رو هم به روز می کنم و نتیجش رو بتون می گم.
    البته تونستم از هارد دیسک خودم حالت متنی لینوکس رو اجرا کنم ولی وقتی دستور startx رو زدم باز نتونستم محیط گرافیکی رو لود کنم.
    Last edited by Blossom; 25-12-2007 at 17:38.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

اساتید محترم

یه سئوال : من تاپیکی در باره ی روش نصب برنامه ها توی محیط لینوکس پیدا نکردم .

میشه آدرسش رو بدین یا این جا که سال تازه واردهاست راهنمایی کنین ؟

خداوند یک در دنیا ، صد در آخرت بهتون اجر بده !!
    دوست من، اگه یکم سرچ می کردی پیدا می شد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

متاسفانه با alternate هم نصب نشد. دقیقا 83% رفت بعد موند. زیرش نوشته بود در حال نصب کردن هسته ی لینوکس.
    تمام سیستم خودم، به جز مادر بورد رو روی مادر بورد اون نصب کردم. هارد، رم و کارت گرافیک خودم رو روش گذاشتم و حتی سی دی درایوش رو هم با دی وی دی رایتر خودم عوض کردم ولی نه نصب شد و نه حتی لینوکس خودم بالا اومد (=لینوکس خودم هم بالا نیومد.).
    من به این نتیجه رسیدم که احتمالاً از بایوسشه. حالا بایوس رو هم به روز می کنم و نتیجش رو بتون می گم.
    البته تونستم از هارد دیسک خودم حالت متنی لینوکس رو اجرا کنم ولی وقتی دستور startx رو زدم باز نتونستم محیط گرافیکی رو لود کنم.
    در بوت از دستور failsafe استفاده کن بعد اگه گرافیکی نشد exec x بزن.امیدوارم حل بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان در ادامه كار با لينوكس پارسيكس كه ntfs را نشناخت , و اوبونتو 7.10 مي شناسه ولي مونت نميشن؟؟كسي لينك از آموزش مونت كردن درايو ها نداره؟

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در ادامه كار با لينوكس پارسيكس كه ntfs را نشناخت , و اوبونتو 7.10 مي شناسه ولي مونت نميشن؟؟كسي لينك از آموزش مونت كردن درايو ها نداره؟
    توی تاپیک مقالات فارسی لینوکس هست
    صفحه اول (فهرست ) رو ببینید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

من یه سوال عجیب بپرسم (مثل همیشه)
    خیلی از برنامه ها یک سری مستلزمات می خوان. خب یک سری از این مستلزمات با خود لینوکس (مقصود من اوبونتو 7.10 اِ) نصب می شن. مثل libc6. از کجا می تونم لیست تمام مستلزماتی رو که به صورت default رو سیستم نصب هستن و نیاز به دانلودشون رو ندارم٬ پیدا کنم؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

من یه سوال عجیب بپرسم (مثل همیشه)
    خیلی از برنامه ها یک سری مستلزمات می خوان. خب یک سری از این مستلزمات با خود لینوکس (مقصود من اوبونتو 7.10 اِ) نصب می شن. مثل libc6. از کجا می تونم لیست تمام مستلزماتی رو که به صورت default رو سیستم نصب هستن و نیاز به دانلودشون رو ندارم٬ پیدا کنم؟
    خوب لیست تمام بسته ها ( چه نصب شده و چه نصب نشده ) در برنامه Synaptic قابل مشاهده هست. برای اینکه بسته های نصب شده رو ببینی , در برنامه synaptic در قسمت پایین - سمت چپ برنامه , گزینه Status رو انتخاب کن و در منوی بالایی گزینه Installed رو انتخاب کن تا لیست تمام بسته های نصب شده رو مشاهده کنی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

خوب لیست تمام بسته ها ( چه نصب شده و چه نصب نشده ) در برنامه Synaptic قابل مشاهده هست. برای اینکه بسته های نصب شده رو ببینی , در برنامه synaptic در قسمت پایین - سمت چپ برنامه , گزینه Status رو انتخاب کن و در منوی بالایی گزینه Installed رو انتخاب کن تا لیست تمام بسته های نصب شده رو مشاهده کنی.
    خب شاید من سوالم رو بد پرسیدم. چه بسته هایی با خود اوبونتو نصب می شن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

مشکل هم چنان ادامه داره، بایوس رو بهروز کردم، و با یک سی دی Alternate اوبونتو، اون رو نصب کردم، خب از اون 83 درصد رد شد ولی به یه 79 در صد دیگه رسید و اونجا موند. بالاش نوشته بود در حال نصب برنامه ها و زیرش هم اینو نوشته بود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ترو خدا کمک کنید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •