مشکل از کرکش هست.
مشکل از کرکش هست.
سلام
من با KMPLAYER اخیرا مشکلی دارم و اون اینه که در بعضی از فایل ها با پیام زیر بر میخورم ! البته با End Task کردن میتونم از پیام خلاص بشم ولی با پخش دوباره ی فایل ها مشکل ایجاد میشه !
مشکل از فایل نیست ! چون بعضی وقتا پخش میشه بعضی وقتا نمیشه و این پیام ظاهر میشه !
در خیلی از فایل ها به صورت رندوم این اتفاق میفته !
این مشکل رو بعد از نصب K-Lite Mega Codec Pack فکر کنم رخ داده !
![]()
سلام
خب کدکها با هم قاتی شدن
KMPlayer رو دوباره نصب کنید
یا اینکه k-lite رو پاک کنید
سلام دوستان
من رو كيفيت فيلم خيلي خيلي خيلي حساسم!
با divX و Xvide خيلي راحتم!!ولي خب به طبع كيفيت مياد پايين تا حدودي!از اونجاييي كه من خيلي رو كيفيت حساسم ميتونم موقع كانورت حجم رو بذارم رو 4-5 گيگ كه كيفيت مشابه ي dvd شه يا بازم كيفيت مياد پايين؟
سلام
من چند تا فیلم با فرمت rmvb دارم با kmplayer که پخش میکنم میتونم زیر نویس را روی فیلم بگذارم ولی صدا ندارد
با real player هم که پخش میکنم صدا داره ولی نمیدونم چجوری زیرنویس را روش بگذارم
اگه کمک کنید با یکی از این دو بشه این فیلم ها را بدون مشکل دید
سلام.
یه سری فیلم زیر نویس دارن خودشون ، بعد زیر نویس فارسی روی اونا میفته خونده نمیشه.
این برنامه ها کدوماشون قابلیت اینو دارن که جای زیر نویس رو عوض بکنیم؟ مثلا بندازیم بالای صفحه!
crystal player
من یک dvd گرفتم که توش 15 فلم است فرمتشون avi است اما با مدیل پلیر ویندوز اجرا نمی شن چه کار کنم؟
سلام دوستان من یه ----- دوتیونره ی oc-1000 plus دارم که قابلیت ضبط کانالها رو روی یه فضای خارجی مثل فلش رو داره که بعضی از کانالهای کارتی رو باز میکنه (خب تا اینجاش که هیچ ربطی به این تاپیک نداشت) اما وقتی برنامه های کانالهای کارتی رو ضبط میکنم player های کامپیوتر نمیتونن اجراش کنن و این مشکل فقط واسه کانالهای کارتیه. من با gomplayer کدک این سیو رو سرچ کردم و به این صفحه
برخوردم کسی میتونه بگه چجوری باید این فایل رو اجرا کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این Elecard MPEG-2 Decoder package رو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟ اصلا چی هست؟؟؟
بعد از نصب این پلاگین هم میتونی با این برنامه فیلمها رو اجرا کنی هم با مدیا پلیر ...
سادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کم جحم
کارآمد
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی چیزی واسه این پیدا نکرد؟
من یه ----- دوتیونره ی oc-1000 plus دارم که قابلیت ضبط کانالها رو روی یه فضای خارجی مثل فلش رو داره که بعضی از کانالهای کارتی رو باز میکنه (خب تا اینجاش که هیچ ربطی به این تاپیک نداشت) اما وقتی برنامه های کانالهای کارتی رو ضبط میکنم player های کامپیوتر نمیتونن اجراش کنن و این مشکل فقط واسه کانالهای کارتیه. من با gomplayer کدک این سیو رو سرچ کردم و به این صفحه
برخوردم کسی میتونه بگه چجوری باید این فایل رو اجرا کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این Elecard MPEG-2 Decoder package رو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟ اصلا چی هست؟؟؟
Last edited by bakhishman; 07-09-2009 at 14:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)