عالی بود دستت درد نکنه خیلی حال دادی!
عالی بود دستت درد نکنه خیلی حال دادی!
خوشحالم كه مشكل شما دوستان حل شد.
موفق باشيد.
سلام
دوست عزیز بابت راه حلتون متشکرم
جواب داد
Sgام
این نرم افزار مغروف مایکروسافت برای تشخیص ویندوز اصل رو سیستمم نصب شد ولی هیچ پیامی نیومد کسی می دونه چرا؟
سلام.اگه ويندوز را آپديت نكنيم ؛ چه مشكلاتي پيش خواهد آمد؟ ببخشيد اگه در اين جا نبايد ميپرسيدم.ممنون
ويندوز و ابزارهاي موجود در آن بعضا داراي اشكالات و باگهايي هستند كه اين اشكالات داراي درجات مختلفي ميباشند و عوامل خرابكار (اعم از هكرها و Worm ها و...)از اين اشكالات و باگها براي نفوذ به سيستم استفاده ميكنند.ماكروسافت با شناسايي اين باگها بصورت دوره اي اقدام به ارايه اصلاحيه يا patch ميكند و از اين طريق آن باگها را برطرف ميكند.حال اگر ويندوز شما قابليت آپديت اتوماتيك در آن فعال باشه و مشكل غير قانوني بودن ويندوز نيز نداشته باشيد(با استفاده از كركها و راه حلهايي كه در اين تاپيك موجود است ويندوز خود را به صورت اصل و قانوني در مي آوريد)اين patch ها به صورت اتوماتيك از سايت ماكروسافت دانلود و در سيستم شما نصب ميشه و باگهاي موجود برطرف ميشه.
جدیدا این برنامه دیگخه اون حالت سابق رو نداره لا اقل برای من پیام نمی یاد کسی توضیحی نمی ده؟
ممنون هميلتون.من قبلا به صورت دستي فعال ميكردم ولي اين حيلي راحته و براي من جواب داد.يك سوال 2 تا فايل تو پوشه هست.يكي براي 2003 است؟
حاجی ممنون کار کرد
خیلی باحالی
دوست عزيز ظاهرا همينطوره.اين فايل بايد براي windows server 2003 باشه ولي نكته اي كه هست بايد عددي كمتر از 1500 را براي رجيستر كردن اين ويندوز وارد كنيدو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)