تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 51 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 503

نام تاپيک: نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوز... معرفی ابزارها در پست اول...تمامی سوالات در این تاپیک

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

در اينجا يك كرك براي قانوني كردن ويندوز XP كه براي Windows Server 2003 نيز كاربرد داره همراه با توضيح مختصر كاركرد آن قرار ميدم.دانلود كرده و تست كنيد و نتيجه را براي اطلاع ساير دوستان بفرماييد.از نظر وجود تروجان و...چك شد كاملا سالمه.اما توضيح:
    در راهنماي استفاده از اين كرك گفته كه شما بايد در سيستم خود بايد .NET Framework 2.0 را داشته باشيد و در صورتيكه در سيستم خود اين برنامه را نداريد ميتوانيد از لينك زير دانلود كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سپس يكي از فايلهاي كرك را اجرا كرده.صفحه داس مانند ظاهر ميشه و شما يك عدد بين 0 تا 4500 تايپ ميكنيد و اينتر را ميزنيد تا يك سريال به ويندوز شما اختصاص دهد.سپس دكمه Genuinize Button را زده تا ويندوز شما قانوني شود.تمام.
    اين توضيح را هم خدمت دوستان عرض كنم كه چون ويندوز من Original است اين كرك را تست نكردم ولي از يك منبع معتبر دريافت كردم.
    دانلود:
    عالی بود دستت درد نکنه خیلی حال دادی!

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

hamilton جان من از شما هزار بار متشکرم ...
    من تونستم بعد از اولین بار ویندوزم را آپدیت کنم بدون اینکه خراب کاری روی سیستمم انجام بده
    عالی بود دستت درد نکنه خیلی حال دادی!
    خوشحالم كه مشكل شما دوستان حل شد.
    موفق باشيد.

داره خودمونی میشه iman_82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اينجا يك كرك براي قانوني كردن ويندوز XP كه براي Windows Server 2003 نيز كاربرد داره همراه با توضيح مختصر كاركرد آن قرار ميدم.دانلود كرده و تست كنيد و نتيجه را براي اطلاع ساير دوستان بفرماييد.از نظر وجود تروجان و...چك شد كاملا سالمه.اما توضيح:
    در راهنماي استفاده از اين كرك گفته كه شما بايد در سيستم خود بايد .NET Framework 2.0 را داشته باشيد و در صورتيكه در سيستم خود اين برنامه را نداريد ميتوانيد از لينك زير دانلود كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سپس يكي از فايلهاي كرك را اجرا كرده.صفحه داس مانند ظاهر ميشه و شما يك عدد بين 0 تا 4500 تايپ ميكنيد و اينتر را ميزنيد تا يك سريال به ويندوز شما اختصاص دهد.سپس دكمه Genuinize Button را زده تا ويندوز شما قانوني شود.تمام.
    اين توضيح را هم خدمت دوستان عرض كنم كه چون ويندوز من Original است اين كرك را تست نكردم ولي از يك منبع معتبر دريافت كردم.
    دانلود:

سلام
    دوست عزیز بابت راه حلتون متشکرم
    جواب داد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

Sgام
    این نرم افزار مغروف مایکروسافت برای تشخیص ویندوز اصل رو سیستمم نصب شد ولی هیچ پیامی نیومد کسی می دونه چرا؟

پروفشنال رايانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام.اگه ويندوز را آپديت نكنيم ؛ چه مشكلاتي پيش خواهد آمد؟ ببخشيد اگه در اين جا نبايد ميپرسيدم.ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.اگه ويندوز را آپديت نكنيم ؛ چه مشكلاتي پيش خواهد آمد؟ ببخشيد اگه در اين جا نبايد ميپرسيدم.ممنون
    ويندوز و ابزارهاي موجود در آن بعضا داراي اشكالات و باگهايي هستند كه اين اشكالات داراي درجات مختلفي ميباشند و عوامل خرابكار (اعم از هكرها و Worm ها و...)از اين اشكالات و باگها براي نفوذ به سيستم استفاده ميكنند.ماكروسافت با شناسايي اين باگها بصورت دوره اي اقدام به ارايه اصلاحيه يا patch ميكند و از اين طريق آن باگها را برطرف ميكند.حال اگر ويندوز شما قابليت آپديت اتوماتيك در آن فعال باشه و مشكل غير قانوني بودن ويندوز نيز نداشته باشيد(با استفاده از كركها و راه حلهايي كه در اين تاپيك موجود است ويندوز خود را به صورت اصل و قانوني در مي آوريد)اين patch ها به صورت اتوماتيك از سايت ماكروسافت دانلود و در سيستم شما نصب ميشه و باگهاي موجود برطرف ميشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ويندوز و ابزارهاي موجود در آن بعضا داراي اشكالات و باگهايي هستند كه اين اشكالات داراي درجات مختلفي ميباشند و عوامل خرابكار (اعم از هكرها و Worm ها و...)از اين اشكالات و باگها براي نفوذ به سيستم استفاده ميكنند.ماكروسافت با شناسايي اين باگها بصورت دوره اي اقدام به ارايه اصلاحيه يا patch ميكند و از اين طريق آن باگها را برطرف ميكند.حال اگر ويندوز شما قابليت آپديت اتوماتيك در آن فعال باشه و مشكل غير قانوني بودن ويندوز نيز نداشته باشيد(با استفاده از كركها و راه حلهايي كه در اين تاپيك موجود است ويندوز خود را به صورت اصل و قانوني در مي آوريد)اين patch ها به صورت اتوماتيك از سايت ماكروسافت دانلود و در سيستم شما نصب ميشه و باگهاي موجود برطرف ميشه.
    جدیدا این برنامه دیگخه اون حالت سابق رو نداره لا اقل برای من پیام نمی یاد کسی توضیحی نمی ده؟

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

در اينجا يك كرك براي قانوني كردن ويندوز XP كه براي Windows Server 2003 نيز كاربرد داره همراه با توضيح مختصر كاركرد آن قرار ميدم.دانلود كرده و تست كنيد و نتيجه را براي اطلاع ساير دوستان...
    ممنون هميلتون.من قبلا به صورت دستي فعال ميكردم ولي اين حيلي راحته و براي من جواب داد.يك سوال 2 تا فايل تو پوشه هست.يكي براي 2003 است؟

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

حاجی ممنون کار کرد
    خیلی باحالی

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون هميلتون.من قبلا به صورت دستي فعال ميكردم ولي اين حيلي راحته و براي من جواب داد.يك سوال 2 تا فايل تو پوشه هست.يكي براي 2003 است؟
    دوست عزيز ظاهرا همينطوره.اين فايل بايد براي windows server 2003 باشه ولي نكته اي كه هست بايد عددي كمتر از 1500 را براي رجيستر كردن اين ويندوز وارد كنيدو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •