تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 27 اولاول ... 13192021222324252627 آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 266

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2017-2018 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارسلو کی گفته اون صحنه پنالتی بوده؟
    مارسلو فقط گفته که توپ به دستش برخورد کرده! این محض اطلاع.
    +
    راجع به اینم که چرا خطای هند نگرفت باید بگم که بعد اون توپ رسید به بازیکنان بایرن و ممکنه آوانتاژ باشه......
    و اینکه اگه در صحنه چشمان مبارکتون باز کنید داور کنار دروازه دقیقا روی خطه (حتی به بیرون محوطه نزدیک تره) و باز اگر چشمان مبارکتون باز کنید مارسلو با داور کنار دروازه دقیقا هم عرضه... پس میشه گفت یه تصمیم 50/50 بوده.
    حالا بگید فاش شده که دوتا داور کمک گفتن که توپ به دست برخورد کرده ( و نه پنالتی) انگار اسناد سی آی ای فاش شده
    خدا این رئال فن ها رو از فوتبال نگیره

یک ماه نمیشه به پنالتی اخراج بوفون گفتن 50-50

از خودشون نمیپرسن حالا چرا تمام فیفتی ها به نفع رئال سوت زده میشه

اگه اسم پنالتی رو که کارشناس داوری های خود مادرید تایید کردن بزاریم 50-50

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

وقت دادخواهی فوتبال ایتالیا رسیده است

مدیر ورزشی اسپانیایی باشگاه رم پس از حذف جالوروسی از لیگ قهرمانان، یکی از عصبانی ترین افراد حاضر در ورزشگاه المپیکو بود.

جالوروسی بازی رفت را در زمین لیورپول 5-2 باخته بود و شب گذشته در بازی برگشت با وجود پیروزی 4-2 نتوانست به فینال لیگ قهرمانان راه یابد. در بازی شب گذشته داور دو پنالتی مسلم را برای رم نگرفت تا باشگاه قرمزپوش پایتخت ایتالیا به شدت نسبت به این مساله معترض باشد.

مونچی، مدیر ورزشی رم در پایان بازی گفت:« تبریک به لیورپول به خاطر فینالیست شدن ولی الان زمانی است که فوتبال ایتالیا باید صدای خود را بالا ببرد و ادعای دادخواهی کند. من اسپانیایی هستم ولی معتقدم که زمان دادخواهی فوتبال ایتالیا رسیده است چون اتفاقاتی که می بینیم طبیعی نیستند.

نمی فهمم چرا نباید در لیگ قهرمانان که مهمترین رقابت ورزشی در سطح باشگاهی دنیاست، از سیستم ویدئوچک استفاده شود. با VAR مطمئنا نتیجه بازی تغییر می کرد. بدون اشتباهات داوری الان رم تیم صعود کننده به فینال بود.

اینگونه نمی توان ادامه داد. در زمین لیورپول یک گل آفساید به ما زدند و امشب هم دو پنالتی برای ما نگرفتند. اشتباهات بزرگی که در نتیجه پایانی تاثیرگذار بود.

نه تنها رم که یوونتوس هم در رقابت های امسال برابر رئال از ناحیه داوری ضربه دید.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خب گفتم که....چشاتو باید باز کنی.... ولی سه بار حذف شدن جلو رئال چشاتو سنگین کرده...همون برو بخواب
    اصلا ما ده بار حذف شدیم ولی برای توجیه صعودمون با داوری طی دو سال متوالی هیچ وقت بقیه رو مثه خودمون فرض نمیکنیم تا با اشعاری که سراییده میشه قانع بشن : دی
    صحبت های شما بیشتر بدرد تلگرام و گروه های بچگانه طرفداری میخوره، شاید اونجا دورهمی برای هم میبافین [فرش] و خوشحالین ولی خب این صحبتا رو جای دیگه بزنی شک میکنن که یه چیزی کمه این وسط. مثه اینه الان بری تو کوچه بگی روز هست خب فقط این وسط خودت رو خراب میکنی چون بقیه میگن یه چیزی این وسط کمه. بیشتر از این کاری نکنید که بقیه فکر کنن یه چیزی این وسط کمه

نه تنها رم که یوونتوس هم در رقابت های امسال برابر رئال از ناحیه داوری ضربه دید.»
    ببینیم تو فینال زور کدوم سمت بیشتره

6. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

آقا اصلا حق با شما
    رئال با داور اومد

ولی این عکس رو توجیح کنید !

رونالدو در قرن 21 در نیمه نهایی 13 گل
    کل تیم بارسا ( به اضافه بهترین دوران تاریخشون که از 2009 تا 2013 بود ) 15 گل

لامصب اینقدر تاریخ مبهم و زیر صفری دارن که قابل پخش شدن نیست !
    البته خب حقم دارن قبل این دوران با ناتینگهام فارست مقایسه میشدن الان با بایرن و منچستر و لیورپول !

الان میگن گل آفساید و .....
    رونالدو گل آفساید زده

کل تیم بارسا در قرن 21 چرا عرضه گل زدن نداره !

آمار فرازمینی به تنهایی بماند !
    Last edited by albertxx; 03-05-2018 at 21:59.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آقا اصلا حق با شما
    رئال با داور اومد
    درود بر شما
    بالاخره یه مرد تو جبهه مادرید پیدا شدو
    ماهم صعودتون رو تبریک میگیم به داور

9. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

درود بر شما
    بالاخره یه مرد تو جبهه مادرید پیدا شدو
    ماهم صعودتون رو تبریک میگیم به داور

شاید به خاطر کل کل هایی که شده جدی نگیرید
    ولی اکثریت طرفداران رئال ( از جمله خودم ) در اکثریت مواقع فقط جهت توجیح کردن و یا بحث فنی با طرفداران تیم ها حرف میزنن
    و سر این کل کل های خاله زنکی هیچ کدام از طرفدارن تیم ها ( بایرن و یووه و .... ) مخاطبشون نیستن و فقط یه تیم هست که مورد کل کل در طرف مقابله !

فقط این کل کل ها با دوستان آبی اناری هست که بعد از اون شکست مفتضاحه جلوی رم دچار توهمات عجیبی شدن
    تیمی که بعد اون افتضاحات سال 2006 و 2009 و 2011 و پارسال جلو پاریس میان حرف از داوری میزنن مشخصه مشکلشون کجاست !
    بحث خرید داوری و فساد تو فوتبال بحثی کاملا مسخره هست و اینکه بگن داور خریده شده هم باز مزخرفه ( البته بنگاه های شرط بندی هم این وسط موش دوانی میکنن )

فقط داستان اینه اشتباهات داوری همیشه و همه جا بوده و خواهد بود - حالا کم یا زیاد داره
    نمونه بارزشم هم افتضاحات داوری امسال تو انگلیس و اسپانیا به خصوص انگلیس
    اشتباهات به شدت احمقانه که تو این سطح از فوتبال اروپا واقعا تعجب بر انگیزه
    ولی خب کسی نمیاد بگه سیتی داوری رو خریده و از این دست حرفا
    همین داوری ها هم باعث شد هیج تیم انگلیسی در جام جهانی نباشه ( شاید واسه مسائل سیاسی باشه ولی بهترین داور انگلیسی هم کلاتنبرگ بود که بعد از 2017 رفت عربستان و از لیست یوفا خط خورد )

و یا داوری بسیار بد بازی های لیورپول تو مرحله قبلی و همین مرحله چمپیونز که اگه داور ویدئویی بود شاید لیورپول مرحله قبل حذف میشد ! و قطعا همین مرحله
    ولی همین طرفدارن تو اروپا وقتی بحث داوری رئال میشه چنان بولد میکنن که انگار فقط همین تیم تو اروپا بازی میکنه و دلیلشم کاملا مشخصه

داوری سال قبل رئال بایرن تقریبا دو طرفه بود ولی خب چاشنی شانس با رئال بود ( نمونه بارزشم مرحله قبل ترش که بایرن با یووه بود و اشتباهات داوری به سود بایرن )
    همین امسال هم بازی یووه و رئال هیچ مشکل داوری نداشت و اگرم بود به نفع رئال بود ( گل ایسکو نیمه اول )
    ولی چرا فقط یه صحنه که اونم 50/50 بوده داره بولد میشه ؟؟؟ چون بوفون گفته داور باید احساساتی تصمیم میگرفته ؟؟ تو این سطح از فوتبال اروپا مسخرت همچین حرفی
    از این دست مثال ها زیاد میشه زد
    زمانی هم داور ویدئو بیاد و اگه مشکل باشه اونوقت چی ؟؟؟ میگن دوربین رو طوری دستکاری کردن که آفساید رو جلو و عقب نشون بده !

به قول یه بنده خدایی :
    مشکل اینجاست تو این مراحل بالای چمپیونز داور در صحنه های 50/50 و یا بدتر اکثرا رای خودش رو تحت تاثیر تیم برتر همون دوره قرار میده
    نمونه بارزشم بارسا 2009 تا 2013
    و رئال 2014 تا 2018
    چون به شدت تحت تاثیر جو و تیم هایی هستن که تو این مرحله حضور دارن و نظراتشون منطقی نیست ( دیگه انتظار داریم مثل بوفون احساسی نباشه )
    و حتی شاید مسائلی مثل اسپانسرینگ و مسائل مالی یوفا
    چون وقتی تیمی با این شرایط میاد بالا قطعا جذاب تر از تیمی با level پایین تره
    فینال رم و بایرن جذاب تر خواهد بود
    یا رئال - بارسا و یا مثلا رئال - بایرن ؟؟؟؟
    چه بخوایم چه نخوایم هستند این مسائل و تمومی هم ندارن ولی خب بعضی دوستان علاقه به بحث دارن ما هم هستیم !

سطح پایین داوران اروپایی به خصوص اسپانیایی و انگلیسی مشهوده و غیر قابل دفاع ( همین آقای چاکلز که این بازی بود سال قبل بازی آتلتیکو و بایرن یه پنالتی واسه آتلتیکو گرفت که از شاهکار های داوری بود و شما که بایرنی هستید باید به یاد داشته باشید ) ولی خب اونجا گفتید داوری خریده شده ؟؟ خیر
    و فقط به اشتباهات داوری اکتفا کردید
    همین داوران انگلیسی هم امسال شاهکار داوریشون بوده و کسانی که بازی های انگلیس رو دنبال میکنن میدونن

بالاتر هم گفتم چیز به اسم خرید داور تو این سطح از فوتبال اروپا کاملا مسخرت
    ولی خب وقتی اشتباه داوری واسه همه هست و در یک برهه زمانی واسه تیم خاصی پشت سر هم و رگباری اتفاق می افته این شائبه و شک به وجود میاد که داوران با هدف خاصی سوت میزنن

موفق باشید
    Last edited by albertxx; 03-05-2018 at 22:32.

11. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من کاری به بحث بارسا و رئال ندارم.
    ولی شما داوری های تو اروپا رو نگاه کنید این چند وقت اخیر، بیشتر به سود یه تیمای خاصی بوده.
    حالا شاید این وسط مثلا تو این هفت سال گذشته، یه بازی جلو یووه به قول شما یا قبل ترش جلو فیورنتینا به نفع بایرن سوتی زده شده ولی اینقدر کمه که چیزی به حساب نمیاد تو این همه بازی ای که انجام شده.
    اما برای یه سری تیم ها این داوری ادامه دار بوده که ذهن ها رو حساس میکنه.

ولی خب اونجا گفتید داوری خریده شده ؟؟ خیر
    من سر بازی امسال هم نگفتم داور خریده شده ... فقط بحث سر این هست که قبول نمیکنن داوری تاثیر مستقیم داشته تو نتیجه وگرنه تایپک اینقدر جلو نمی رفت
    البته پنالتی اتلتیکو هم گل نشد تا تاثیری تو نتیجه داشته باشه واسه همین صحبتی نشد ازش.

تو کیفیت داورای انگلیسی همینقدر گفته بشه که هیچکدوم برای جام جهانی دعوت نشدن کافیه.

حلال این مشکلات هم تنها استفاده از VAR هست. مخصوصا امسال که قشنگ داوری ها چیدمان تیم های صعود کننده رو به کلی عوض کردن. من خودم یادم نمیاد که هیچ سالی مثه امسال اینقدر داوری ها ضعیف بوده باشه.

13. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئال مادرید-بایرن مونیخ آخرین قضاوت جونیت چاکر در اروپا بود؟

جونیت چاکر، داور سرشناس ترکیه‌ای شاید از فصل آینده در سوپرلیگ چین قضاوت کند.

به گزارش مارکا، دیدار رئال مادرید-بایرن مونیخ می‌تواند آخرین دیداری باشد که جونیت چاکر در بالاترین سطح فوتبال اروپا قضاوت می‌کند. دیداری که البته چند صحنه جنجالی و بحث برانگیز هم داشت اما این، دلیل خروج احتمالی او از جمع داوران یوفا نیست. چاکر پیشنهادی نجومی از سوی فدراسیون فوتبال چین برای قضاوت در بازی‌های سوپرلیگ این کشور دریافت کرده که ظاهرا قصد دارد آن را بپذیرد.

ایده چینی‌ها ابتدا این بود که چاکر از فصل بعد در این کشور قضاوت کند اما حالا برنامه این است که او پس از جام جهانی کارش در چین را شروع کند. چینی‌ها فصل گذشته برای آخرین بازی‌های لیگ از داوران مطرح اروپایی دعوت کردند و افرادی چون دنیز آیتکین دو بازی را قضاوت کردند. داستان چاکر اما متفاوت است و او مثل کلاتنبرگ در عربستان، قرار است در تمام طول فصل قضاوت کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من کاری به بحث بارسا و رئال ندارم.
    ولی شما داوری های تو اروپا رو نگاه کنید این چند وقت اخیر، بیشتر به سود یه تیمای خاصی بوده.
    حالا شاید این وسط مثلا تو این هفت سال گذشته، یه بازی جلو یووه به قول شما یا قبل ترش جلو فیورنتینا به نفع بایرن سوتی زده شده ولی اینقدر کمه که چیزی به حساب نمیاد تو این همه بازی ای که انجام شده.
    اما برای یه سری تیم ها این داوری ادامه دار بوده که ذهن ها رو حساس میکنه.

من سر بازی امسال هم نگفتم داور خریده شده ... فقط بحث سر این هست که قبول نمیکنن داوری تاثیر مستقیم داشته تو نتیجه وگرنه تایپک اینقدر جلو نمی رفت
    البته پنالتی اتلتیکو هم گل نشد تا تاثیری تو نتیجه داشته باشه واسه همین صحبتی نشد ازش.

تو کیفیت داورای انگلیسی همینقدر گفته بشه که هیچکدوم برای جام جهانی دعوت نشدن کافیه.

حلال این مشکلات هم تنها استفاده از VAR هست. مخصوصا امسال که قشنگ داوری ها چیدمان تیم های صعود کننده رو به کلی عوض کردن. من خودم یادم نمیاد که هیچ سالی مثه امسال اینقدر داوری ها ضعیف بوده باشه.
    داداش اینجوریا هم که شما میگید نیست.پارسالم داورا یکی از فاجعه بارترین سالهای قضاوتشون رو سپری کردن.من فقط چند نمونه فاحش رو اشاره میکتم.
    اولیش صعود تیم شما مقابا یووه بود که با اشتباه فاحش داوری حاصل شد.
    مورد بعدی یکی از فاجعه لارترین قضاوتهای تاریخ بود که مربوط له بازی بارسا و پاریس بود.تقریبا میشه گفت که داور از اول نا اخر به نفع یه تیم سوت زد.دو گل تقدیم بارسا کرد یه پنالتی اخراج واضح رو هم به نفع پاریس نگرفت.
    از همه بدتر قضاوت رفت برگشت بازی رئال با تیم شما بود.تو بازی رفت اون پنالتی رو گرفت و تو بازی برگشت کاسای بدترین قصاوتی که ممکن بود رو به نمایش گذاشت(حداقل شش اشتباه تاثیر گذار تو این بازی داشت).
    البته همونطور که گفتم اینا فقط اشتباهات فاحش بود.کلی اشتباه دیگه هم مرتکب شدند که دیگه فکر نکنم نیازی باشه.
    وبنده به عنوان طرفدار رئال قویا موافق استفاده از var هستم .مطمعنا اینطوری کلی از این حرف حدیثا دیگه وجود نخواهد داشت

16. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

داداش اینجوریا هم که شما میگید نیست.پارسالم داورا یکی از فاجعه بارترین سالهای قضاوتشون رو سپری کردن.من فقط چند نمونه فاحش رو اشاره میکتم.
    اولیش صعود تیم شما مقابا یووه بود که با اشتباه فاحش داوری حاصل شد.
    مورد بعدی یکی از فاجعه لارترین قضاوتهای تاریخ بود که مربوط له بازی بارسا و پاریس بود.تقریبا میشه گفت که داور از اول نا اخر به نفع یه تیم سوت زد.دو گل تقدیم بارسا کرد یه پنالتی اخراج واضح رو هم به نفع پاریس نگرفت.
    از همه بدتر قضاوت رفت برگشت بازی رئال با تیم شما بود.تو بازی رفت اون پنالتی رو گرفت و تو بازی برگشت کاسای بدترین قصاوتی که ممکن بود رو به نمایش گذاشت(حداقل شش اشتباه تاثیر گذار تو این بازی داشت).
    البته همونطور که گفتم اینا فقط اشتباهات فاحش بود.کلی اشتباه دیگه هم مرتکب شدند که دیگه فکر نکنم نیازی باشه.
    وبنده به عنوان طرفدار رئال قویا موافق استفاده از var هستم .مطمعنا اینطوری کلی از این حرف حدیثا دیگه وجود نخواهد داشت
    پ ن:البته الان یادم اومد بازی تیم شما با یووه مال دو سال پیش بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •