وارد کردن دستگاه به حالت راه اندازی اضطراری یا همون یو اس بی بوت مود .
بدون باز کردن پشت مودم و بدون نیاز به اتصال دو پین فقط رو فریمور های مود شده دارای adb کار میکند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد کردن دستگاه به حالت راه اندازی اضطراری یا همون یو اس بی بوت مود .
بدون باز کردن پشت مودم و بدون نیاز به اتصال دو پین فقط رو فریمور های مود شده دارای adb کار میکند :
تغییر imei : بر روی فریمور های مود شده دارای adb کار میکند :
جدیدترین فریمور مود شده برای این مودم :
the latest firmware from 11/14/2018جدیدترین webui مود شده برای این مودم :
added: Wi-Fi channels for 2.4 and 5, ADB and Telnet, fix ttl
The band of Wi-Fi frequencies for 5 set to 40, with the position on "auto" that 5 did not turn on
![]()
با سلام
من این مودم را هفته گذشته از فروشگاه ایرانسل تهیه کردم.[/COLOR]
سوال داشتم از خدمتتون اینکه موقعی که وارد پنل کاربری میشم فقط quick setup میاد و چیزه دیگه نمیاد یعنی منو کامل ندارم که من تنظیمات را انجام بدم چیکار باید بکنم ؟
با یه بروزر دیگه چک کن
من نسخه انلاک و اصلی خود هواوی این مدل رو دارم ولی هر چی چک ابدیت میزنم چیزی نمیاد چرا؟
با سلام خدمت اساتید
من میخوام این مودم رو به بخاطر قابلیت تجمیعش خریداری کنم و با روش ذکر شده آنلاک کنم
میخواستم بدونم به این روش مودم کاملا stable هست؟ چون نسخه آنلاکش گیر نمیاد دیگه و بین این و 7650 آنلاک موندماونم قیمتش خیلی زیاده
الان رو چه نسخه ای هستید ؟
بهترین مودم هست و راحت انلاک میشه و به خودتون بستگی داره رو چه فریموری ازش استفاده کنید . در کل همین فریمور که برا انلاک استفاده میشه با webui خود ایرانسل تمامی امکانات رو داره و مشکلی هم نداره . در ضمن تو اینترنت بگردید میتونید نسخه انلاک شده این مودم رو با قیمت پایین تر از نو این مودم پیدا و خریداری کنید .
انجام دادم باز نشد اگه از بچه ها کسی اطلاعات در این زمینه دارند بفرمایند ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)