فعلا برا کلان شهر ها می کنن.باید دید این اپراتور 4 که اومده اگه سریع کار کنه برا برقیه هم احتمالا انجام بشه.
فعلا برا کلان شهر ها می کنن.باید دید این اپراتور 4 که اومده اگه سریع کار کنه برا برقیه هم احتمالا انجام بشه.
خب رشت هم کلانشهره دیگه.
ما 8 تا کلان شهر داریم که جدیدا شده 9تا . به شهرهای بالای 1 میلیون جمعیت می گن کلانشهر توی ایران.توی اینا مخابرات فیبر می زنه:تهران کرج اصفهان شیراز تبریز اهواز مشهد کرمانشاه
ایرانیان نت توی اینا: تهران کرج اصفهان شیراز تبریز اهواز مشهد قم
کلا همه چیز مال شهر های بزرگ هست در کشور های خارجی و توسعه یافته سعی میشه بهترین امکانات رو برای مناطق کوچک وخصوصا جاهای که کشاورزی میشه و دامداری فراهم کنند تا از کوچ این مردم به شهر ها جلوگیری بشه ولی تو ایران همه چیز برعکس هست مناطق پر جمعیت همیشه اولویت داره و همین باعث شده که شاهد باشیم روستا ها خالی میشه بعضی از این روستا ها هنوز تلفن و اب و برق و گاز نداره بعد میگن چرا مردم میان تهران کار تحصیل امکانات رفاهی تمام این ها باید درست بشه ولی وقتی مسئول یک کشوری روحانی باشه از این بهتر نمیشه.
سلام دوستان
قیمت و سرعت ftth در هند
شرکت Airtel
ارزان ترین بسته:
سرعت تا 100 مگ
ماهیانه 200 گیگ
2099 روپیه که با روپیه حدود 60 تومان می شود حدود 120 هزارتومان ماهیانه
مابقی را هم خود دوستان مشاهده بفرمایند
tech.firstpost.com/news-analysis/the-fastest-fibre-optic-internet-providers-in-india-329373.html
این پروژه ای بود که دم انتخابات کلید خورد تا دهات ما بیارن احتمالا 3-4 سال طول میکشه
بیخیال ما ک تو شهر هستیم انتظار داریم 15 سال دیگه بیاد شما ک تو روستا هستید چ انتظاری دارید
سلام
امروز درخواست FTTH رو به صورت کتبی نوشتم و به مدیر مرکز مخابرات محل مون دادم.
گفتند که حداقل بین 1 تا 2 ماه زمان می بره که سرویس تانوما برقرار بشه.
فعلا باید صبر کنم ببینم چی میشه.
ما غرب تهران هستیم.
کلا این نوع اینترنت چون گرووونه اصلا ارزش نداره ادم بخواد این همه هزینه کنه ...اگه فقط برای دانلوده بسته های ایرانسل و همراه اول مقرون ب صرفه تره
امروز مرکز جماران رفتم حضوری با رییس مرکز که صحبت کردم گفت حداقل ۳۰ نفر باید درخواست بدن تو یه مجتمع که بیان فیبر نوری نصب کنند
نفری هم ۱۰۰ تومن میگیرن که تا دمه ساختمان بیان نصب کنند بقیش هم میگه با پیمانکار جدا باید جساب کنید
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)