تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 49 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 490

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون Sony 55X8500D 4k HDR With Android TV

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

چون اندرویده این سوال اصلا قابل بحث نیست شما میتونید هر اپلیکیشن پخش فیلیمی روش نصب کنید حتی اگر در آینده کدک جدیدی بیاد بازم مشکلی نیست و شما به راحتی با پلیر خودتون میتونید محتوای مورد نظرتون و ببینید

Sent from my D6502 using Tapatalk
    گرامی ممنون از جوابتون
    یه جاخونده بودم تو پخش فیلم از روی فلش کند عمل میکنه و جلو عقب بردن فیلم کند انجام میشه درسته?

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

گرامی ممنون از جوابتون
    یه جاخونده بودم تو پخش فیلم از روی فلش کند عمل میکنه و جلو عقب بردن فیلم کند انجام میشه درسته?
    من که برخورد نکردم ولی این قضیه به نوع فلش شما خیلی بستگی داره من با فلش خودم که یو اس بی تری هست با سرعت ۱۶ مگ بر ثانیه کپی کردم

3. این کاربر از rmb_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان من تلویزیون رو به اینترنت وصل کردم ولی آبدیت بهش نمیاد خودم دستی هم سرچ میکنم آبدیت جدید پیدا نمیکنه
    میشه راهنمایی بفرمایید?

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

سلام دوستان من تلویزیون رو به اینترنت وصل کردم ولی آبدیت بهش نمیاد خودم دستی هم سرچ میکنم آبدیت جدید پیدا نمیکنه
    میشه راهنمایی بفرمایید?
    سلام. منم خیلی سعی کردم خود تلویزیون فایل ها رو دانلود کنه و آپدیت بشه اما همش ارور میداد. مجبور شدم از گزینه USB استفاده کنم
    باید ابتدا از اینترنت فایل دانلودش رو که حدود 1.200 گیگ هست رو دانلود کنید و بریزید روی فلش. سپس فلش رو به تلویزیون وصل کنید و منتظر بمونید تا پیغام اتصال و شروع عملیات آپدیت نمایش داده بشه. بعدش خودش شروع به آپدیت میکنه. برای من حدود 10 دقیقه آپدیت طول کشید ( اول یه دور کامل اپدیت میشه بعد ری استارت میشه و اینبار اپلیکشن ها رو آپدیت میکنه ) بعد میتونید از آپدیت جدید لذت ببرید
    آخرین آپدیت هم شماره 533 هست. اون 2 تای دیگه برای منطقه آسیا پاسفیک نیستند. شاید بعدا واسه زیان زیر نویس ها مشکل پیش بیاد اگه اون دو تا دانلود کنید. شاید

تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

میشه راهنمایی بفرمایید?
    آفلاین باید دانلود کنید و با فلش باید روی تلویزیون بزنید

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

از کدوم قسمت میشه کانال های دیجیتال ترتیبشون رو عوض کرد؟ واسه من الان سرچ کرده به ترتیب نیست کلی هم رادیو وسط کانال ها هست

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان با توجه به اندروید بودن این مدل ، زمان روشن شدن تلویزیون و آماده بکارش چقدره ؟
    زمانی که برق دستگاه کاملا قطع میشه و سپس وصل و روشن میشه بیشتر از زمانیه که تلویزیون از حالت استندبای روشن و آماده بکار میشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من این آبدیت رو زدم به تلویزیون همین که نوشته بود سنگاپور اونلی هیچ مشکلی نداره
    فکر کنم اندرویید شش باشه

- - - Updated - - -

دوستان با توجه به اندروید بودن این مدل ، زمان روشن شدن تلویزیون و آماده بکارش چقدره ؟
    زمانی که برق دستگاه کاملا قطع میشه و سپس وصل و روشن میشه بیشتر از زمانیه که تلویزیون از حالت استندبای روشن و آماده بکار میشه ؟
    سلام تقریبا 25 ثانیه

10. این کاربر از as2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

تو w800c اختلاف حدود 8 ثانیه است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

در ضمن آقا دانیال من امروز تلویزیونم رو که ال جی. Uh 850 بود رو فروختم و سونی x8500d رو خریدم واقعا کیفیت تصویرش بالاتره مخصوصا تو شبکه های داخلی و اس دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •