گرامی ممنون از جوابتون
یه جاخونده بودم تو پخش فیلم از روی فلش کند عمل میکنه و جلو عقب بردن فیلم کند انجام میشه درسته?
گرامی ممنون از جوابتون
یه جاخونده بودم تو پخش فیلم از روی فلش کند عمل میکنه و جلو عقب بردن فیلم کند انجام میشه درسته?
من که برخورد نکردم ولی این قضیه به نوع فلش شما خیلی بستگی داره من با فلش خودم که یو اس بی تری هست با سرعت ۱۶ مگ بر ثانیه کپی کردم
Sent from my D6502 using Tapatalk
سلام دوستان من تلویزیون رو به اینترنت وصل کردم ولی آبدیت بهش نمیاد خودم دستی هم سرچ میکنم آبدیت جدید پیدا نمیکنه
میشه راهنمایی بفرمایید?
سلام. منم خیلی سعی کردم خود تلویزیون فایل ها رو دانلود کنه و آپدیت بشه اما همش ارور میداد. مجبور شدم از گزینه USB استفاده کنم
باید ابتدا از اینترنت فایل دانلودش رو که حدود 1.200 گیگ هست رو دانلود کنید و بریزید روی فلش. سپس فلش رو به تلویزیون وصل کنید و منتظر بمونید تا پیغام اتصال و شروع عملیات آپدیت نمایش داده بشه. بعدش خودش شروع به آپدیت میکنه. برای من حدود 10 دقیقه آپدیت طول کشید ( اول یه دور کامل اپدیت میشه بعد ری استارت میشه و اینبار اپلیکشن ها رو آپدیت میکنه ) بعد میتونید از آپدیت جدید لذت ببرید
آخرین آپدیت هم شماره 533 هست. اون 2 تای دیگه برای منطقه آسیا پاسفیک نیستند. شاید بعدا واسه زیان زیر نویس ها مشکل پیش بیاد اگه اون دو تا دانلود کنید. شاید
آفلاین باید دانلود کنید و با فلش باید روی تلویزیون بزنید
Sent from my D6502 using Tapatalk
از کدوم قسمت میشه کانال های دیجیتال ترتیبشون رو عوض کرد؟ واسه من الان سرچ کرده به ترتیب نیست کلی هم رادیو وسط کانال ها هست
دوستان با توجه به اندروید بودن این مدل ، زمان روشن شدن تلویزیون و آماده بکارش چقدره ؟
زمانی که برق دستگاه کاملا قطع میشه و سپس وصل و روشن میشه بیشتر از زمانیه که تلویزیون از حالت استندبای روشن و آماده بکار میشه ؟
دوستان من این آبدیت رو زدم به تلویزیون همین که نوشته بود سنگاپور اونلی هیچ مشکلی نداره
فکر کنم اندرویید شش باشه
- - - Updated - - -
سلام تقریبا 25 ثانیه
تو w800c اختلاف حدود 8 ثانیه است.
در ضمن آقا دانیال من امروز تلویزیونم رو که ال جی. Uh 850 بود رو فروختم و سونی x8500d رو خریدم واقعا کیفیت تصویرش بالاتره مخصوصا تو شبکه های داخلی و اس دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)