تایپک مرده![]()
دوست عزیز وقتی ما ساکن اهواز نیستیم چطوری شما رو راهنمایی کنیم؟![]()
میدونم دوست عزیر اما بگین مشخصات این جور مغازه ها چیه مثلا روتر فروشیا برم الکترونیکیا برم؟مشکل من فقط همین کانکتوراست بقیش خیلی راحت پیدا میشه
باید برین فروشگاه لوازم الکترونیکی و ترجیها مخابراتی. SMA رو به نظرم میتونید پیدا کنید. TS5 اگه پیدا نشد نهایت میتونید از راستین بازار سفارش بدید که خب یه مقدار هزینه بیشتر میشه
کانکتور sma و ts5(یاهمون crc9) رو نریشو بخرم یا مادگی؟نمیدونم درست گفتم یا نه
نری هست اگه اشتباه نکنم. TS5 داخل SMA پیچ میشه
سلام یه سوال این که آبی رنگ نوشته چیه؟
Sent from my Note7(BomB) using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ورژن از 3g گمونم شما رام گوشیتون مال امریکا اونورا نیست؟evdo تکنولوژیش مال اپراتورای امریکا هست،بعد این سرعت دیگه منسوخ شده هست
Last edited by silvermanhhh; 03-11-2016 at 16:54.
سلام دوستان یه انتن چینی که انصافا عالی جواب داد واسه من با ۲۲متر کابل rg174 که به راحتی میتونید تا حدود ۱۳متر انتن رو ببرید دارم اگه کسی خواست در خدمتیم من با همین انتن تو مسعودیه تهران با فاصله دکلی که کمی از سیگنالش اینجا میرسید که تو برنامه اندروید فاصله رو حدود۱۱کیلومتر نشون می داد تا حدود۳۵مگ گرفتم با ۳۳۷۲اون هم از طریق وایرلس الان دیگه بی استفاده مونده چون sxtlte گرفتم
Last edited by ابوالفضل ۴۰۴۵; 10-11-2016 at 16:29.
دوستانی که برای ساخت رفلکتور برای آنتن نیاز به ورق فلزی دارند نیاز نیست برن بازار آهن و ...
خیلی راحت از همه ابزار فروشی ها میتونید عایق فلزی درب منزل بگیرید که هم ضخامتش خوبه و دوام خیلی زیادی داره و هم باهاش میشه حداقل دو تا رفکلتور ساخت و قیمتش هم خیلی مناسبه,حدود 7000 تومان هست.
مثل شکل زیر:
(البته تو این عکس عایق فلزی نیست,چون عکسی از اون پیدا نکردم و این عکس رو صرفا جهت این میزارم که بدونید تو ابزار فروشی باید دنبال چی بگردید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)