فورلان: سوارز بازیکن فوق العادهایست اما مسی بهترین است
اسطوره فوتبال اروگوئه بهترین بازیکنان دنیا از نگاه خود را اعلام کرد. دیهگو فورلان، مهاجم سابق اتلتیکو مادرید و منچستر یونایتد و اسطوره فوتبال اروگوئه در جدیدترین مصاحبه خود مدعی شد اگرچه هموطنش، لوئیس سوارز بازیکن فوق العادهایست اما لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا همچنان جایگاهش در صدر بهترین بازیکنان جهان را حفظ کرده است.
هر چه به پایان سال نزدیک میشویم، بحثهای مربوط به اینکه چه کسی بهترین بازیکن دنیاست یا کدام بازیکن توپ طلا را خواهد برد به اوج خود میرسد. در این میان، معمولا بازیکنان شاخص و سابق فوتبال دنیا به اظهارنظر پرداخته و نظر خود در این باره را اعلام میکنند. دیهگو فورلان، اسطوره فوتبال اروگوئه آخرین این افراد است و معتقد است علیرغم آمار حیرتانگیزی که لوئيس سوارز از زمان پیوستن به کاتالانها از خود برجای گذاشته، مسی هنوز هم تاثیرگذارترین بازیکن بارسا و بهترین در دنیاست:
سه بازیکن برتر دنیا از نظر من لیونل مسی، کریستیانو رونالدو و لوئيس سوارز هستند. لوئيس بازیکن فوق العادهایست اما من فکر میکنم مسی بهترین بازیکن دنیاست. با تمام این انتخابها و توصیفات، فوتبال یک ورزش تیمیست. فصل گذشته به وضوح میتوانستید مشاهده کنید که بارسلونا وقتی یکی از این دو را در اختیار نداشت، بارسای همیشگی نبود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Suarez is great but Messi is the best - Forlan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]