وقتی هم تعویض میشه چه قیافه ای میگیره![]()
وقتی هم تعویض میشه چه قیافه ای میگیره![]()
بیخیالکسی برای برانکو نمی تونه قیافه بگیره ! تعویض شدن خوشحالی نداره، اینو میشه درک کرد ولی همه بازیکنان می دونن که این قیافه گرفتن ها و حاشیه درست کردن ها اگه تکرار بشه فقط و فقط به ضرر خودشون تموم میشه.
![]()
بوژیدار رادوشویچ در گفتگو با مهر، در رابطه با دیدار برابر صنعت نفت آبادان در هفته دهم لیگ برتر که با پیروزی یک بر صفر سرخپوشان همراه بود، گفت: بازی در ترکیب بزرگترین تیم ایران برای من فوق العاده بود. من در از هنگامی که به ورزشگاه آمدم و هواداران را دیدم احساس بسیار خوبی داشتم و تمرکزم را روی ارائه بهترین عملکرد گذاشتم.
وی افزود: این مسابقه برای ما سخت بود چرا که صنعت نفت در تمام طول بازی در حال دفاع کردن بود اما با این وجود تیم ما چند موقعیت بسیار خوب را به دست آورد و در نهایت هم در دقایق پایانی موفق به گلزنی شدیم و توانستیم این مسابقه را با پیروزی پشت سر بگذاریم.
دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع برای ما پیروزی در این مسابقه و کسب سه امتیاز بود زیرا تراکتورسازی در فاصله دو امتیازی ما قرار داشت و ما برای اینکه صدر جدول را حفظ میکردیم باید با کسب سه امتیاز اختلافمان را با تراکتورسازی بیشتر میکردیم.
رادوشویچ اضافه کرد: واقعا فضای ورزشگاه آزادی فوقالعاده بود.چندین هزار هوادار برای حمایت از ما به ورزشگاه آزادی آمده بودند و در تمام طول بازی نیز به شدت ما را حمایت میکردند. در طول بازی واقعا احساس خوبی داشتیم و حضور آنها انگیزهمان را برای ادامه بازی بیشتر میکرد. فکر میکنم آنها بیشترین تاثیر را در این پیروزی داشتند.
وی در رابطه با عملکرد خودش در این مسابقه خاطرنشان کرد: من باید از همه چیزخوشحال باشم چرا که هم تیمم در این بازی یک پیروزی بزرگ را به دست آورد. این طبیعی است که همه تیم ها با انگیزه بالایی مقابل پرسپولیس قرار بگیرند اما تیم ما واقعا عملکرد خوبی داشت. در این مسابقه تنها یک موقعیت به روی دروازه من آمد که روی آن مجبور شدم عکسالعمل نشان دهم.
دروازه بان کروات تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: مهمترین موضوع برای من این است که احساس خوبی در ایران و پرسپولیس دارم. این فرصت را دارم که در بهترین تیم ایران حضور داشته باشم و بتوانم توانایی هایم را افزایش دهم. از این هم خوشحال هستم که در یک بازی رسمی این فرصت به من داده شد تا بتوانم برای اثبات خودم درون دروازه بایستم. این فرصت انگیزه من را بیشتر کرد تا با انگیزه مضاعف نسبت به قبل کار کنم و تلاش کنم تا دوباره این فرصت را به دست آورم. سایر موضوعات دست خدا است. در وهله اول مهمترین مساله موفقیت پرسپولیس است.
رادوشویچ در پایان در خصوص مصدومیت علیرضا بیرانوند هم گفت: امیدوارم بیرانوند هر چه زودتر به تمرینات و پرسپولیس بازگردد زیرا حضور او که بهترین دروازهبان ایران است برای ما دلگرمی است.
برنامه 90 آنالیز خیلی خوب و به جایی از طارمی گذاشت. فکر نمی کنم با در نظرگیری تمامی فاکتورهایی که گفته شد مهاجمی مثل طارمی داشته باشیم. البته نکته پر رنگ در مورد پرسپولیس و بعد از اون طارمی ثبات تیمی و بودن برانکو هست + تا بدینجای فصل هم تیم ها به صورت نابرابر از داوری سود کردن !![]()
این لیست، طبق مبالغ درج شده بر اساس مدارک ارسالی باشگاه پرسپولیس به سازمان لیگ در سایت رسمی این سازمان منتشر شده که به لحاظ قانونی، قابل استناد است:
950 میلیون تومان
امید عالیشاه – علیرضا بیرانوند – محسن مسلمان – وحید امیری
910 میلیون تومان
کمال کامیابی نیا
900 میلیون تومان
مهدی طارمی – الکساندر پلییانسکی
840 میلیون تومان
ولادیمیر پریمیوف
800 میلیون تومان
رامین رضاییان – فرشاد احمدزاده
700 میلیون تومان
حسین ماهینی – سیدجلال حسینی – احمد نورالهی
660 میلیون تومان
آنتونی گولچ
500 میلیون تومان
محمدامین آرامطبع
360 میلیون تومان
بوژیدار رادوشوویچ
300 میلیون تومان
علی علیپور – محسن ربیعخواه
240 میلیون تومان
محمد انصاری
200 میلیون تومان
صادق محرمی
کمتر از 150 میلیون تومان
احسان علوانزاده(120میلیون تومان) – رضا کرملاچعب (60 میلیون تومان) – شهاب زاهدی (50 میلیون تومان) – محمد رحمتی (43 میلیون و 750 هزار تومان) – ابوالفضل درویشوند (35 میلیون تومان) – حامد آقایی (30 میلیون تومان)
پرسپولیس داره با بالای جدولی ها بازی میکنه در حالی که دیگران با ته جدولی ها... به نظرم در ادامه نیم فصل این خوبه و به نفع ما هستش که تیمهای قوی میمونن برای اخرای فصل تیمهای مقابل... مخصوصا استقلال داره با اخر جدول بازی میکنه!البته اختلاف تیم ۴-۵ جدول با ۱۵ جدول کلا ۴ امتیازه!
))
من با حرف شما کاملا مخالفم. خودتون میگید اختلاف 10 تا تیم 4-5 امتیازه. پس نمیشه گفت کدوم یکی از این تیم ها بالای جدوله. ما هم پارسال اوایلش انتهای جدول بودیم اما از همون اول فصل بازی های قشنگی داشتیم و ترسناک بازی میکردیم. پس شاید نیم فصل دوم تیم های پائین جدول سخت امتیاز از دست بدن مخصوصا آخرای فصل که به آب و آتش میزنن
تمام بازی ها مثل هم هستند. استقلال هم از اون آشفتگی اوایل فصل خارج شده. هر چند تاکتیک تیمشون همچنان سانتر از جناحین هست اما حداقل دفاعشون سر و سامون گرفته
محمد انصاری حقشه که بیشتر بگیره.
و
پلی یانسکی واقعا حقش نیست پولی بگیره ! چه برسه به همچین مبلغی ...
و همچنین پریمیوف
کلا چون تیم نتیجه میگیره ، در نتیجه تغیرات نمیدن تو تیم.
رضیائیان رو به زور اواخر بازی داره میاره داخل
در نتیجه به نظرم من هم ، با این شرایط دو تا بازیکن داخلی 50 میلیونی میگرفتند ، میرفت. چون برانکو اصولا با یک ترکیب کلا بازی میکنه و چرخشی کار نمیکنه
پس خرید دردی از کار دوا نمیکنه و نزدیک 2 میلیارد پریده
حالا کار هم نداریم اما خوب پولهایی تو فوتبال هست. خوشبحالشون..950 میلیون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)