حذفی رو با سلتاویگو افتادیم.
حذفی رو با سلتاویگو افتادیم.
در صورت صعود (الکی مثلا صعودمون قطعی نیست : دی)، مرحله بعد هم قرعه کشی میشه.
زیدان: ۵ دقیقه تمرکزمان را از دست دادیم و سه امتیاز پرید.
رئال تو این بازی با ترکیب ۲-۵-۳ بازی میکرد، که بد هم نبود، دقایق آخر اما بازی برده رو دادیم به حریف. اون چه پرتاب اوتی بود آخه؟ خیلی راحت توپ رو برداشت رفت زد تو گل. ناواس هم خیلی بد جاگیری کرده بود. میتونست با یه سیو خوب، یک امتیاز برامون بگیره.
به هر حال نوار شکست ناپذیری باید یه جا تمام میشد، درسی باشه برای بچه ها که مغرور نشن.
رونالدو با پنالتی ای که گل کرد، به رکورد هوگو سانچز رسید و در کنار سانچز بهترین پنالتی زن تاریخ لالیگا شد.
عجب اتفاقی افتاد.....
زیدان چرا مودریچو و مارسلو رو با وازکزو آسنسیو تعویض نکرد؟! مودریچ روز بدی داشت ... نمیدونم چرا ولی خیلی بد و حول حولکی بازی میکرد....مارسلو ام خیلی خسته بود از بازی پنجشنبه....کاش تعویضا رو زود تر انجام میداد....
در کل عشقه زیدان....در کل عشقه راموس....
پشتشونیم ....![]()
یکی از یکی بدتر زیدان بدتر از همشون.
متاسفانه زیدان با بازی ندان به موراتا از اول فصل به عنوان مهاجم اصلی اونو از فرم عالیشو دور کرد به جاش به بنزمای معلوم الحال بازی داد.قشنگ داره به خاطر حس ناسیونالیستی با بازی دادن به واران و بنزما به تیم ضربه وارد میشه.درباره دنیلو هم چیزی نگیم بهتره
به نظرم هنوز جیزیو از دست ندادیم و باخت به موقعی بود حتی اگه حذف بشیم فقط امیدوارم زیدان درس گرفته باشه.
نمیدونم چرا ولی احساس میکنم بیشتر بازیکنا شل شدن شاید به خاطر غرور باشه یا هر چیز دیگه ای فقط میدونم با این شیوه به هیچ جا نمیرسیم.برای جام گرفتن باید مثل سویا تو بازی قبلی بازی کنیم خداوکیلی من به شخصه براشون دست زدم نود دقیقه تلاش و دوندگی.
نبود ایسکو و خامس تو دو بازی قبلی شدیدا احساس میشه امیدوارم سریع اماده شن بیلم همینطور
میدونم خیلی از دوستان احتمالا مخالف نظر من باشن ولی رونالدو شدیدا افت کرده و جز ضعیفترین های تیم بوده تو این دو بازی .من هیچ وقت تا این حد کم انگیزه ندیده بودم کریس رو
در هر صورت امیدوارم زیدان فکری به حال تیم بکنه و بتونه انگیزه رو به تیم برگردونه والا فصلمون به فنا رفته
نه تنها باختیم، بلکه کارواخال هم یک ماه مصدوم شد.
مشخص بود بازی سختی خواهد بود، این سلتا ۴ تا به بارسا زده بود، حالا چطور میخوایم نتیجه ۲-۱ تو برنابئو رو بریم تو زمین اونا جبران کنیم رو نمیدونم.
این همه ترافیک داشتیم تو خط هافبک، ولی اونقدر مصدومیت های زیاده که بازم به مشکل میخوریم.
جناب کریم بنزما هم که دقایق آخر دروازه خالی رو زد هوا!
گل اول رو دفع بد مارسلو که توپ رو باید میزد بیرون و قبلش دنیلیو!، و گل دوم هم رو اشتباه وازکز... دوتا بازی باختیم و در هر دو بازی دفاع تمرکز لازم رو نداشت.
بازی بعدی میزبان مالاگای نه چندان آماده هستیم که باید با نتیجه ی خوب، روحیه از دست رفته رو برگردونیم.
من نمی دونم چرا این موقعیت ها همش دست کریم میوفته :|
یک اپیسولمش دست کریس بیوفته توپو میچسبونه به تور ولی نمیشه که نمیشه
مشکل من نوک بازی کردن رونالدوــس....
آقا بلد نیس....ذهنیتش از مهاجم نوک فقط سانت و کله یا پاسو گله...میره وایمیسته اون وسط فک میکنه باید تغذیه بشه...کاش ی کم تو این زمینه از کریم یاد بگیره...(فقط جابه جایی و موقعیت سازی...نه بقیش...)
ترکیب رونالدو و بیل قابل تحمله...ولی از این ترکیبایی که رونالدو باید نوک بازی کنه حالم بهم میخوره....کاش موراتا رو نوک بکاره و رونالدو برگرده جاش...رونالدو آزادی عملش خوبه...تو بازی با سلتا دیگه اعصابم داغون شد...جمو جور فک کنم کمتر از 20 بار حمل توپ داشت....خیلی افتضاح بود این دو بازی آخر....مخصوصاً که کریمم نا مسلمونیشو ثابت میکنه دم به دیقه...:|
کافیه تمرکز خودمون رو بدست بیاریم، نیمه ی سخت راه رو پیمودیم و روی کاغذ بازی های واسه ما آسونتر هست.
درواقع طبق جدول زیر، ۴ تیم بالای جدول باید به دیدار همدیگه برن، که رئال تو هر سه دیدارش میزبان هست و از شرایط میزبانی استفاده میکنه در حالی که بقیه تیم ها حداقل یکی دو بار باید به زمین حریف برن.
.
.
این ماه ژانویه همیشه واسه رونالدو بد بوده و بدترین نتیجه هاش رو تو ژانویه گرفته. زیدان هم تو کنفرانس مطبوعاتی قبل بازی مالاگا در جواب اینکه چرا رونالدو افت کرده حرف قشنگی زده: منم بعدی روزها بد بازی میکردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رئال مادرید ۲ - ۱ مالاگا
راموس چه زود و چه عالی جواب منتقدین حسود و عجولش رو داد. دو گل، که اولیش یه ضربه سر فوق العاده بود. نکته جالب اینکه راموس اولین گلش رو واسه رئال جلو همین مالاگا زده بود، که پاس گل رو هم زیدان داده بود.
دو پاس گل عالی هم از ماشین پاس گل: تونی کروس.
زیدان تو مصاحبه میگه اعتماد ۱۰۰٪ به دنیلیو داره، بعد حتی بعد مصدومیت مارسلو هم اونو به زمین نمیاره، بجاش ایسکو رو میاره![]()
تو این بازی وازکز دفاع راست ما بود، که بد هم کار نکرد، زمان آنچلوتی هم فکر کنم یه سری اونجا توپ زده بود.
بیچاره کریس، چقدر سعی کرد گل بزنه، اما کلاً این ماه ژانویه واسش همیشه بد شانسی بود، مخصوصا اون ضربش که به دیرک خورد، حتی تماشاگرا هم تشویقش کردن.
خبر بد اینکه گویا مارسلو از ناحیه همسرینگ مصدوم شده، مصدومیت جزئی هم مودریچ داشت که سریع تعویض شد. اما مارسلو که خیلی واسه تیم مهم و حیاتی هم هست گویا بیشتر دور خواهد بود.
از بدهای این بازی واران و بنزما بودن. واران که ۱۰۰٪ رو گلی که خوردیم مقصر بود و خیلی راحت دریبل خورد. بنزما هم که هیچ کار خاصی نتونست بکنه. موراتا هم فقط ۱۰ دقیقه بازی کرد.
بازی بعدی جلو سلتا هست، پنجشنبه. که به احتمال زیاد باید بدون مارسلو بریم. یه بازی بسیار مهم و حیاتی، و امیدوارم موفق بشیم صعود کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)